נפתר עזרה בקודים לתקשור דרך אקסס
-
@מוטלה @אריה @עמוד-הימני-פטיש-החזק @dudu @עץ-השדה
אני מנסה לבנות טופס באקסס רק להוספת מספרים לרשימת התפוצה, אין לי הרבה ידע בזה,
אולי תוכלו לעזור לי לבדוק מה עשיתי לא טובOption Compare Database Private Sub Form_Load() GetDefault End Sub Private Sub Update_Click_Click() If IsNull(UserName) Or IsNull(Password) Or IsNull(phone) Or IsNull(name) Then MsgBox "יש למלא את כל השדות": Exit Sub If ContactYemot(UserName, Password) = False Then Exit Sub ymtUpdateTemplateEntry UserName, Password, templateid, phone, name, moreinfo MsgBox "הסתיים בהצלחה", vbInformation, "הוספת מספר" End Sub Sub GetDefault() UserName = Nz(DLookup("UserName", "Defaults"), Null) Password = Nz(DLookup("password", "Defaults"), Null) templateid = Nz(DLookup("templateid", "Defaults"), Null) phone = Nz(DLookup("phone", "Defaults"), Null) name = Nz(DLookup("name", "Defaults"), Null) moreinfo = Nz(DLookup("moreinfo", "Defaults"), Null) End Sub
ועוד בעיות אחרות -
@ירוק
לא התעמקתי מספיק
אבל קופצת לי שגיאה
המילהname
היא מילה שמורה באקסס, ולכן זה יכול ליצור שגיאות
עדייף להשתמש עם משהו כמוPhoneName
-
@amp-Software-0
כל הname
?
כי הקוד של ימות מכיל גםname
-
@ירוק מה אתה מתכוין הקוד של ימות?
מאוד פשוט, אם אתה כותב משתנה בשם name באקסס הוא מתייחס לשם של הטופס ולא יוצר משתנה בשם הזה
לכן לדוגמא השורה הזו
name = Nz(DLookup("name", "Defaults"), Null)
היא שגויה
לא ניתן להגדיר משתנה בשםname
-
-
@ירוק
במודול הראשי אין צורך לשנות כיון שname
זה מילה שמורה רק בטופס
אבל בדוגמא שלך מופיעname
גם בטופס
מה השם של תיבת הטקסט הזו?
-
@amp-Software-0 אמר בעזרה בקודים לתקשור דרך אקסס:
קוראים לו
name
שיניתי אותו לPhoneName
, וגם את זה
זה מה שהתכוונת?
ועכשיו יש עוד בעיות -
@ירוק אולי יותר פשוט תעלה את הקובץ
שלא נצטרך לנחש מה הבעיות שיש -
@amp-Software-0
@מוטלה @אריה @עמוד-הימני-פטיש-החזק @dudu @עץ-השדהבבקשה
אשמח מאד לעזרתכם! -
@ירוק
מצו"ב תקשור-עם-מערכת-טלפונית_אייר_פב-עותק.accdb
נקודה חשובה, מזהה הקמפיין הוא לא המספר הסידורי שלו בתוך רשימת הקמפיינים של המערכת (כמו שיש בפילטר לפי רשימת תפוצה) אלא המזהה הכללי שלו, הוא מופיע ב URL כשנכנסים לניהול הקמפיין
-
@amp-Software-0
תודה רבה! זו הייתה עזרה גדולה,
מסקרן אותי מה היתה הבעיה, זה נראה שהשינוי היחיד (כמובן חוץ מעיצוב הטופס) הואNz(moreinfo, "")
, למה היה צריך את זה? -
-
-
@ירוק אמר בעזרה בקודים לתקשור דרך אקסס:
@amp-Software-0
תודה רבה! זו הייתה עזרה גדולה,
מסקרן אותי מה היתה הבעיה, זה נראה שהשינוי היחיד (כמובן חוץ מעיצוב הטופס) הואNz(moreinfo, "")
, למה היה צריך את זה?היתה בעיה עם השם של השדה name בטופס, החלפתי ל phoneName (לא רק בקוד אלא גם ברמת הטופס)
חוץ מזה, moreinfo זה משתנה לא אופציונלי, אז אי אפשר לשלוח לו ערך null, לכן הגדרתי שאם הוא Null שישלח מחרוזת ריקה