מודול הגבלת מספר מאזינים של אהרן שובקס - עובד?
-
תגובה: מעבר לשלוחות שונות - לפי כמות מאזינים בשלוחה מסוימת
א. אחרי כל הדיונים סביב המודול: האם המודול מספק את הסחורה? [אולי שמישהו יסכם מה אפשר ומה אי אפשר].
2. איפה צריך לשים את ההגדרות? והאם צריך שהמאזין יעבור דרכו? -
@כלומר
א. אני חושב שבהכל אפשר חוץ מחדר ועידה.
ב. והשלוחה עם כל ההגדרות צריכה להיות בשלוחה מסוימת שבה המאזין נכנס ולפי כמות המאזינים בשלוחות השונות השרת יודע לפי ההגדרות שהגדרת לאיזה שלוחה לקחת את המאזין.ובשביל לדעת יותר טוב היית צריך לתייג את @אהרן-שובקס בעצמו.
-
חוץ מחדר ועידה
ומה הפתרון לחדר ועידה?
בשלוחה מסוימת שבה המאזין נכנס
זאת אומרת: ברגע שהמאזין עבר פעם אחת בשלוחה הזאת, מעכשיו המערכת "תעקוב" אחריו, ואם הוא ייכנס בהמשך בשלוחה המוגדרת, המערכת תבדוק אם כבר קיימים מאזינים נוספים בשלוחה, נכון?
כי אם כך, יש לי פתרון פשוט לחדר ועידה, לעשות שלוחה נוספת - לפני חדר הועידה - שלוחה העברה לשלוחה אחרת - שתעביר לועידה, ולהפעיל את ההגדרה על השלוחה שמעבירה לועידה. האומנם?ובשביל לדעת יותר טוב היית צריך לתייג את @אהרן-שובקס בעצמו.
לא הצלחתי לתייג שם המורכב מ2 תיבות. בכל מקרה - עכשיו כבר תייגת.
-
@כלומר אמר במודול הגבלת מספר מאזינים של אהרן שובקס - עובד?:
ומה הפתרון לחדר ועידה?
אין פיתרון זולת הגשת טופס חדר ועידה.
זאת אומרת: ברגע שהמאזין עבר פעם אחת בשלוחה הזאת, מעכשיו המערכת "תעקוב" אחריו,
לא אלא כמה מאזינים נמצאים כרגע בשלוחה הזאת.
ואם הוא ייכנס בהמשך בשלוחה המוגדרת, המערכת תבדוק אם כבר קיימים מאזינים נוספים בשלוחה, נכון?
כי אם כך, יש לי פתרון פשוט לחדר ועידה, לעשות שלוחה נוספת - לפני חדר הועידה - שלוחה העברה לשלוחה אחרת - שתעביר לועידה, ולהפעיל את ההגדרה על השלוחה שמעבירה לועידה. האומנם?כמו שהסברתי לא כך.
-
@אורי-ש אמר במודול הגבלת מספר מאזינים של אהרן שובקס - עובד?:
בשלוחה הזאת
אבל כבר יש TYPE לשלוחה, איך מגדירים מה עוד יהיה בשלוחה? [השמעת קבצים או מה שלא יהיה]
-
@כלומר
דוגמה:
יש לך עכשיו 2 שלוחות אתה רוצה שהכמות שיכנסו לשלוחה 1/1 זה 5 מאזינים!
עכשיו אתה מגדיר את מה שאהרון שובקס בנה בשלוחה 1 ועושה שתהיה אפשרות רק ל 5 מאזינים להיכנס, השלוחה 1/1 לא צריכה להשתנות זה הכל... -
עכשיו אתה מגדיר את מה שאהרון שובקס בנה בשלוחה 1
יופי, עכשיו תסביר לי, המערכת סופרת כמות מאזינים "שעוברים" בשלוחה 1
או כמות מאזינים שנמצאים בשלוחה 1/1 ? -
@כלומר שנמצאים בשלוחה.