שיום קבצים
-
@מנהל-מערכות
כן בהחלט! (דווקא מצאתי איזה בחור, אבל הוא מסתבר שהוא יהיה משועמם רק בבין הזמנים, וגם אז כנראה הוא יפיג את שיעמומו בעיסוקים יותר מענינים)... [סליחה על איחור התגובה, רק עכשיו שמתי לב] ישנם כמאתיים ארבעים שיעורים בתקיה אחת, צריך לחלק את זה לכמה תיקיות, ולשנות את שמות השיעורים לפי מספר, שכל שיעור יהיה לפי המספר של העמוד שבו מתחיל השיעור (זה נמצא בשם הקובץ הישן, וגם בתחילת כל שיעור) כך שהלומד שירצה לדלג, יוכל להקיש את מספר העמוד, וזה יציג לו את השיעור הרצוי).
תודה רבה. -
@שלומו אמר בשיום קבצים:
(זה נמצא בשם הקובץ הישן,
תעלה תמונה של איך זה כתוב ואיפה, אולי אני יוכל לעזור לך בAPI.
-
@שלומו
או שתשלח לי מייל עם מס' מערכת + סיסמה ואני אראה את זה?
המייל myrbnzqn@gmail.com -
@שלומו אמר בשיום קבצים:
@מנהל-מערכות
כן בהחלט! (דווקא מצאתי איזה בחור, אבל הוא מסתבר שהוא יהיה משועמם רק בבין הזמנים, וגם אז כנראה הוא יפיג את שיעמומו בעיסוקים יותר מענינים)... [סליחה על איחור התגובה, רק עכשיו שמתי לב] ישנם כמאתיים ארבעים שיעורים בתקיה אחת, צריך לחלק את זה לכמה תיקיות, ולשנות את שמות השיעורים לפי מספר, שכל שיעור יהיה לפי המספר של העמוד שבו מתחיל השיעור (זה נמצא בשם הקובץ הישן, וגם בתחילת כל שיעור) כך שהלומד שירצה לדלג, יוכל להקיש את מספר העמוד, וזה יציג לו את השיעור הרצוי).
תודה רבה.לא היה לי אינטרנט כמה ימים, הסתדרת עם @nyh או לא?
-
@מנהל-מערכות אמר בשיום קבצים:
@שלומו אמר בשיום קבצים:
@מנהל-מערכות
תודה רבה.לא היה לי אינטרנט כמה ימים, הסתדרת עם @nyh או לא?
לא, אין אפשרות למה שהוא רצה בAPI
-
@nyh ועוד שהגיבו, (לא אוחז בדיוק את שמות המגיבים)
יצרתי קשר במייל הנ"ל [דב"ז].
למי שביקש שאעלה תמונה (כנראה "מנהל מערכות") - בכוונה לא העלתי תמונה, כי שמות הקבצים במערכת ימות המשיח, מה שנקרא "שם מקורי" זה כתוב באותיות לפי א"ב ולא במספרים. וגם זה חלק משם הקובץ (פרשה, מאמר, עמוד, סעיף)
אבל יש לי קובץ אקסל, ששם מופיע כל הרשימה של השיעורים בדיוק לפי הסדר שמופיעים באתר, כולל את המספר שם קובץ שלהם העכשוי (מספר לפי תאריך עברי). השאלה אם אפשר לעשות עם זה משהו ב API? או שאצטרך לעבוד עבודה ידנית אחד אחד. -
@שלומו זה מסודר לפי השמות המעודכנים במערכת?
-
@הלי כן.
-
@שלומו אני בודק בשבילי אבל אם כן אני יכול לעזור לך יכול להיות אם יצליח לי באקסס אם אתה מכיר.
-
@שלומו
לא הצלחתי בדיוק להבין את אפיון שמירת הקבצים שלך
בכל מקרה, אם אני יכול לדעת לאיפה להעביר כל קובץ גם בלי להאזין להקלטה (כלומר, יש לך את זה בשם של הקובץ, או ברשימה של אקסל וכו')
אז אפשר בהחלט לעשות את זה ב API -
@שלומו
תראה אם זה יעזור לך
https://f2.freeivr.co.il/topic/9290/העתקת-שלוחה-מאה-פעמים/22 -
@שלומו אשפר לעשות משהו בAPI
יש לך רשימה מקבילה כל קובץ לאיזה שלוחה הוא אמור לעבור ?תוכל לפנות אלי למייל
cs@ivr-havaya.com -
@חוויה-טלפונית , האם יש אפשרות (באקסל) להחליף רשימה מספרית באותיות (א' ב', י"א י"ב וכו'), ברשימה מספרית בספרות (כלומר מספר בדילוגים שאינו רציף).
-
@שלומו
אין לי אקסל.. אז יש מצב שאתה מביא את זה מומר לקובץ אחר (אפילו txt) -
@שלומו
אפשרות מובנת - חיפוש והחלפה
אפשרות לקוד, אפשר ב VBA ואפשר בשדה אחת אם תייבא את זה לכל סביבה שהיא -
@amp-Software-0
"אפשרות לקוד, אפשר ב VBA ואפשר בשדה אחת אם תייבא את זה לכל סביבה שהיא"
אם אפשר להסביר מה זה?
אז בחיפוש והחלפה זה לא מתאים, כי זה עוד פעם לעבוד אחד אחד, באקסל משום מה אין מספור אוטומטי לאותיות, רק למספרים. [שלא כמו בוורד]. וגם בוורד אין חיפוש והחלפה בין אות לערך מספרי בגימטריה.... אולי יש את זה בתוספים חדשים שפותחו על ידי אנ"שינו.
אגב. הבנתי שאין לי ברירה אלא לעשות את זה ידני באקסל. -
@שלומו
טעות "ואפשר בשפה אחת אם תייבא את זה לכל סביבה שהיא"
VBA זה שפה של מיקרוספט שמותאם לאקסל ולשאר המוצרים ואפשר לכתוב דרכה קוד שימיר את זה
כמו"כ אפשר לייבא את החומר לסביבה אחרת ולהפעיל עליו כל קוד מכל שפה שהיא
אם תרצה תוכל לשלוח לי את החומר למייל ואני ימיר את זה -
@amp-Software-0
א. לא היה לי סבלנות ועשיתי כבר באופן ידני.
ב. אם אפשר יותר להסביר איך עושים את זה, למתחילים? -
@שלומו
אתה חייב ידע בשפת תכנות כל שהיא, אין אפשרות להסביר בלי ידע באיזה שפה
בכל מקרה, השיטה בפועל היא לעשות לולאה שרצה על כל הרשומות וממירה אותם מאות למספר באמצעות פונקציה של גימטריה