הפנייה לוובווק כל שיחה נכנסת
-
אני רוצה לעקוב במערכת חיצונית אחר כל השיחות למערכת.
כיום אני עושה כך:
בתיקיה הראשית:
type=menu
check_did_and_go_to_folder=yes
check_did_and_go_to_folder_one_time=yes
שמפנה לשלוחה אחרת. ושלוחה זו שולחת וובוק ומחזירה לתפריט הראשי, כך:
type=api
go_to_folder=/
api_link=https://hook.eu1.make.com/8mkxcu43wp6fuxq7wjvuyאך במצב זה לוקח כמה שניות עד שהמאזין מתחיל לשמוע את התפריט, האם יש דרך להפנות לוובוק מיד בתפריט הראשי, ולעשות זאת רק פעם אחת?
תודה רבה -
תבדוק את זה
-
@מנסה תודה
אך אני מחפש אפשרות לשלוח וובווק בלי להמתין לתשובה של הוובוק, ובלי לעבור שלוחות.... -
תוכל לנסות להוסיף את זה
הגבלת זמן שהיה בשלוחה, ותעשה שאחרי שניה [ואולי ניתן גם חלקי שניה] זה יעבור הלאה
-
@eladnoam2 זה לא אמור לקחת כמה שניות, זה נראה שיש לך בעיה בצד שרת שאתה פונה אליו...
-
@צדיק-תמים נגיד שיש לי בעיה בצד שרת. אני רוצה שישלח וובוק, ולא ימתין לתשובה מהשרת (אני גם לא מחזיר לא תשובה מהשרת, וזה עובד)
-
@eladnoam2 חשבתי שאתה מחפש פתרון בכלים הקיימים, כי לא כתבת את זה בבקשות פיתוח...
-
@צדיק-תמים אני מחפש בכלים הקיימים, לא ידעתי שלא ניתן לעשות זאת.
בדקתי, ובאמת הדבר היחיד שמעכב זה ההפניה לוובוק, ולא מעבר בין השלוחות (כשאני מבטל את שליחת הוובוק אין זמן המתנה כלל)
אם אני מחזיר תשובה מהשרת או לא מחזיר, זמן ההמתנה של הלקוח נשאר זהה (4 שניות)... אולי זה יעזור לפתור את התעלומה....
תודה רבה
-
@eladnoam2 נשמע מוזר, אם אתה לא מחזיר תשובה זה אמור להשמיע "אין מענה משרת API"
בכל מקרה אם תחזיר באופן מיידי תשובה זה לא אמור לקחת זמן, ברגע שאתה מתעכב השרת של ימות ממתין לתשובה מהשרת שלך -
@צדיק-תמים באמת פעם זה היה לי כך, ולכן החזרתי תשובה, אך לפני יומיים שניסיתי לשפר את זמן המענה של הקו, ביטלתי את התשובה, וראיתי שזה עובד אותו דבר.
-
@צדיק-תמים
התשובה שאני מחזיר היא
בסטטוס 200go_to_folder=/
זה באמת מחזיר לשלוחה הראשית, אז אני מבין שזה עובד...
-
@eladnoam2 לא הבנתי, אתה מגדיר go_to_folder בשרת או בהגדרות השלוחה?
-
@צדיק-תמים כיום בהגדרת השלוחה,
אך כשהייתי מחזיר תשובה מהשרת אז כתשובה מהשרת
בשניהם זה עובד בדיוק אותו דבר