לא נפתר צינטוקים ולינקים מהקלטות
-
הגדרתי בשלוחת הקלטות
type=record title=הקלטות המפרסמים folder_move=folder_up-1-/1 record_end_run_tzintuk=yes list_tzintuk=22,2,99 copy_record_link=yes copy_record_link=path-2-/4,-3-/98
כדי שהמערכת תשים את ההקלטה בשלוחה מסוימת (שלוחה מעל ההקלטה ושם שלוחה מספר 1 פנימה)ושיצור לינק לעוד שני שלוחות ושיצנתק לשלוש רשימות צינתוקים ובפועל מה שמופיע לי זה
type=record title=הקלטות המפרסמים folder_move=folder_up-1-/1 record_end_run_tzintuk=yes list_tzintuk=22,2,99 copy_record_link=yes ;; ***DUP*** copy_record_link=path-2-/4,-3-/98
וזה רק שם את הקובץ במיקום שרציתי ולא עושה לינק ולא מצנתק.
מי יכול לעזור? -
-
בקשר לצינתוקים נדמה לי שאי אפשר לכתוב כמה באותה שורה
בקשר ללינק השורה נמצאת אצלך פעמיים [שורה מעל מתחילה באותו מפתח] ולכן זה מופיע כשורה שגויה
תבדוק שוב איך מגדרירים בדיוק עשיית לינק
-
@מנסה בקשר לצינתוקים אייך כן צריך לכתוב?
-
נדמה לי שאפשר רק רשימה אחת
-
@מנסה בקשר ללינקים עכשיו ראיתי שאתה צודק וצריך להכניס רק את ההגדרה השנייה
-
@מנסה בדקתי עכשיו וראיתי שגם אחרי שמחקתי את ההגדרה המיותרת זה עדיין לא עבד.
בנוגע ללינקים היה זכור לי שיש דרך לשים שני רשימות אבל אני לא זוכר איפה. -
@הלי מי יכול לעזור??
או מי יודע על הצינתוקים?? -
@הלי יש פתרון פשוט לזה והוא ליצור כמה תתי שלוחות ואז להגדיר שאחרי הפעלת רשימת צינתוקים אחת יעבור לשלוחה שמתחת וכן על זה הדרך.
-
@פישל זה מפעיל את הצינטוקים אוטומט?
כי אם לא אני לא רוצה שכל אחד יצטרך לאשר שלוש פעמים שליחת צינטוק.
ובנוגע ללינקים אתה יכול לעזור? -
@הלי אם תגדיר שליחה אוטומט זה יעבוד אוטומט
תגדיר כךהפעלת צינתוק type=tzintuk list_tzintuk=2 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes לאן ילך בסיום tzintuk_end=/
-
@פישל תודה רבה .
הייתי נותן לך לייק (איין לי מוניטין)
בנוגע ללינקים אתה יודע משהו? -
אמרתי לך תסתכל בתיעוד, חסרה לך הגדרה
-
@מנסה אני בדקתי בעיקרון בפוסט ההסבר, שם לא הופיע עוד הגדרה אבל אתה צודק אני יבדוק.
-
@מנסה לצערי לא מצאתי מה חסר לי אתה יכול אולי לעזור?
-
@מנסה לצערי לגמרי הסתבכתי עם הלינקים. אז ככה בהגדרה הקודמת לא עבד כלל הלינקים וכששיניתי את השורה
copy_record_link=path-2-/4,-3-/98
ל
copy_record_link=path-1-/4,-2-/98
אז זה יצר תיקיה אחת בשלוחה אחת מעל (לא מה שרציתי) וזה שם את ההקלטה שם.
אתה יכול לעזור לי איפה הטעות?
נ.ב. השלוחה אליה רציתי שיגיעו היא השמעת קבצים ולא נראה לי שזה הבעיה. -
@הלי לאן אתה רוצה להעתיק את הקבצים? תכתוב את השלוחות המדויקות.
-
-
@מנסה @פישל הבנתי את הרעיון הזה וכבר פעלתי לפי זה זה באמת עובד.(רציתי לעבוד פחות כי אז צריך להגדיר אחרת לכל שלוחה)אז תודה רבה.
אגב בנוגע להגדרה עצמה נראה לי שזה בג במערכת כי זה עבד רק במעבר אחד אחורה ולא שתיים.
בנוגע לצינתוקים ניסיתי ליצור עוד שלוחות ומעבר אליהם כמו ש @פישל כתב כאן@פישל אמר בצינטוקים ולינקים מהקלטות:
אם תגדיר שליחה אוטומט זה יעבוד אוטומט
תגדיר כךהפעלת צינתוק type=tzintuk list_tzintuk=2 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes לאן ילך בסיום tzintuk_end=/
וזה רק מנתק את השיחה בלי לצנתק.
-
@הלי תעלה את ההגדרות שהגדרת ותסביר מה אתה רוצה לבצע, כך אוכל לעזור לך בצורה הכי טובה.
-
@פישל אז בא נעשה סדר אני יצרתי מערכת (לא בתשלום בעבור חסד) של יד שנייה ויש שם קטגוריות ובכל קטגוריה יש שלוש אופציות (מסירה, השאלה, מכירה)עכשיו כדי שהמערכת תהיה יותר יעילה אז עשיתי שמשאירים הודעה במקום הנכון ואז אפשר לשמוע את ההודעה שם ואפשר גם לשמוע אותה בשלוחה של "כל ההודעות בקטגוריה" ואפשר לשמוע את כל ההודעות בקו ובשביל זה הייתי צריך את ה"לינקים" (כדי שכשמוחקים ימחק בכל המקומות) ועם זה לעת עתה הסתדרתי ברוך השם.
בנוגע לצינתוקים נתתי שלוש אפשרויות להרשמה כמו בהודעות- לכל הקו
- לכל הקטגוריה
3.להודעות בשלוחה מסוימת בלבד
וניסיתי להכניס את הכל בפעם אחת ולא עבד ואז ניסיתי לעשות שלוחה בקטגוריה לפי מה שכתבת ואז אחרי ההקלטה מופנה לשם ואז עוד שלוחה בשלוחה הראשית שאחרי השלוחה בקטגוריה יופנה לשם וכך יפעיעל שלוש צינטוקים
בפועל מופעל רק הרשימת צינתוק שבתוך ההקלטות.
זה ההגדרות בהקלטה
type=record title=הקלטות המפרסמים folder_move=folder_up-1-/1 say_record_menu=no record_end_run_tzintuk=yes list_tzintuk=23 copy_record_link=/02/4,/98 record_end_goto=/02/90
וזה ההגדרות בשלוחה אחת מעל
type=tzintuk list_tzintuk=2 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes tzintuk_end=/90
וזה ההגדרות בעוד שלוחה מעל
type=tzintuk list_tzintuk=99 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes tzintuk_end=/
אודה לך שתעזור לי.
נ.ב. השלוחות של הפעלת הצינתוק הם תמיד90
.תודה רבה
סליחה על הפוסט הארוך מקווה שכך תבין ותוכל לעזור.