נפתר הגדרת מנהל
-
@אלע לגבי שאלה ב יש שתי אפשרויות 1. אם נכנסת לשלוחת הניהול עם הקשת סיסמא וחזרת לשלוחת ההשמעות אפשר למחוק בשלוחה *0 בעת שמיעת ההודעה
2. תוסיף את המספר שאתה רוצה שיהיה לו גישה לניהול ההקלטות לרשימת תפוצה(לא משנה אייזה) ואז תוסיף את ההגדרות הבאות לקובץivr.ini
ואז זה אמור לעבוד.admin_options_file=template check_template=כאן תכתוב את מספר המזהה של רשימת התפוצה שאיליו הוספת את המספר שרצית
נ.ב. כל מספר שתוסיף לאותה רשימת תפוצה יהיה בעל גישה לניהול ההשמעות.
מחכה לעדכון אם הצליח. -
@אלע אמר בהגדרת מנהל:
א. איך אני עושה שלוחה שאפשר להכנס אליה ע"י מספר מסוים או ע"י קוד?
כמו ש @הלי כתב אתה פותח קמפיין חדש וקורא לו לצורך הענין ניהול ושם בלשונית רשימת תפוצה מכניס את המספרים שאתה רוצה שיהיה להם גישה לשלוחה הרצויה ואז מכניס בהגדרות מתקדמות את ההגדרות האלו
כניסה רק לרשימת תפוצה ברירת מחדל check_template_filter=כאן תכניס את מספר רשימת התפוצה אם לא קיים יעבור לשלוחה אחרת check_template_filter_active=yes לאן יעבור check_template_filter_blocked_go_to=/ check_template_filter_none_go_to=/ check_template_filter_error_phone_go_to=/
@אלע אמר בהגדרת מנהל:
ב. איך עושים מנהל לשלוחת השמעה, היינו שיוכל לנהל שלוח הודעות בודדת?
לגבי ניהול השמעות
אם זה רק מחיקת קבצים אתה יכול להגדיר ככהמחיקת הקובץ על ידי המקליט delete_file control_play*=delete_file מורשים למחיקת כלל הקבצים admin_options_file=template איזה רשימת תפוצה מורשית לניהול check_template=1
אם אתה רוצה שרק לניהול יהיה גישה למחיקה ולמאזינים לא יהיה גישה למחיקה כלל גם לא לקובץ שהם הקליטו תוסיף את השורה הזו
admin_options_delete_file_by_phone_record=no
-
@פישל אמר בהגדרת מנהל:
כמו ש @הלי כתב אתה פותח קמפיין חדש וקורא לו לצורך הענין ניהול ושם בלשונית רשימת תפוצה מכניס את המספרים שאתה רוצה שיהיה להם גישה לשלוחה הרצויה ואז מכניס בהגדרות מתקדמות את ההגדרות האלו
ראשית תודה עקנית על התשובה הפרטנית.
תודה!
אם זה לא מספר מורשה אני רוצה שיהיה אפשרות להכנס ע"פ קוד.
זה חלק ממה שכתבת? -
@אלע
לא הוא כתב לך שיעבור לשלוחה אחרת -
@לעזור-לכולם תודה!!
אני צריך או כניסה ע"פ מס' מסוים או ע"פ קוד, אין כזו אפשרות? -
@אלע
אתה יכול לעשות שהשלוחה אליה הועבר המאזין שחסום יבקש קוד
ומי שמקיש את הקוד הנכון עובר מיידית לשלוחה שאתה רוצה -
@לעזור-לכולם אמר בהגדרת מנהל:
@אלע
אתה יכול לעשות שהשלוחה אליה הועבר המאזין שחסום יבקש קוד
ומי שמקיש את הקוד הנכון עובר מיידית לשלוחה שאתה רוצהומה צריך לכתוב כדי שיעבור לאפשרות הזו?
-
אני אכתוב את שאלתי שוב, בצורה ברורה יותר.
אני רוצה שלוחה שהאפשרות כניסה אליה תיהיה ע"י קוד, פרט למס' מסוים שהוא לא יצטרך קוד.
יש אפשרות כזו?
תודה רבה!!! -
@אלע אתה שם בהגדרות מתקדמות את ההגדרה הזאת password_admin
password=password_admin
שזה אומר שהכניסה זה בקוד של הניהול ואז אתה עושה מה שכתבתי כאן
@הלי אמר בהגדרת מנהל:
לגבי שאלה ב יש שתי אפשרויות 1. אם נכנסת לשלוחת הניהול עם הקשת סיסמא וחזרת לשלוחת ההשמעות אפשר למחוק בשלוחה *0 בעת שמיעת ההודעה
2. תוסיף את המספר שאתה רוצה שיהיה לו גישה לניהול ההקלטות לרשימת תפוצה(לא משנה אייזה) ואז תוסיף את ההגדרות הבאות לקובץ ivr.ini ואז זה אמור לעבוד.admin_options_file=templatecheck_template=כאן תכתוב את מספר המזהה של רשימת התפוצה שאיליו הוספת את המספר שרצית
נ.ב. כל מספר שתוסיף לאותה רשימת תפוצה יהיה בעל גישה לניהול ההשמעות.
מחכה לעדכון אם הצליח.
וזה אמור לעבוד
אשמח לעזור אם צריך. -
@הלי תודה ענקית!!
כבר קצת התבלבל לי.
אתה יכול לכתוב לי את כל ההגדרות.
כולל ההגדרה האחרונה שכתבתי.
תודה ענקית ענקית!!! -
@אלע ההגדרות למה רק להשמעת קבצים?
-
@הלי לא רק.
זה לתפרט. -
@אלע בשביל תפריט כמו שאתה רוצה זה מאוד פשוט, ואני יביא לך כאן את ההגדרות...
אתה פותח שלוחה
0
לדוגמא, שבו אתה רוצה את התפריט עם הסיסמה לכולם חוץ ממספר מסויים.
בשלוחה0
אתה מגדירtype=go_to_folder go_to_folder=/00 ;מספר רשימת התפוצה בה רשומים הטלפונים שלא יצטרכו סיסמה - (לדוגמא כאן רשימה מס' 2) check_template_filter=2 ;קיים - שישאר בשלוחה (ברירת מחדל) check_template_filter_active=yes ;לא קיים וכו' שיעבור לשלוחה לבקשת סיסמה check_template_filter_blocked_go_to=/000 check_template_filter_none_go_to=/000 check_template_filter_error_phone_go_to=/000
עכשיו את שלוחה
000
אתה מגדיר כךtype=go_to_folder go_to_folder=/00 password=1234 ;או סיסמה שהיא סיסמת הניהול, כך password=password_admin
ואת תפריט הניהול תעשה בשלוחה
00
.בהצלחה
-
@HMJE22 תודה ענקית.
אך לא הסתדר.
איפה הטעות שלי?
-
@אלע בשלוחה 7 תשים את השורה שכתבת כשורה השנייה בשורה הראשונה כדי שיגדיר כשלוחת תפריט
ובשלוחה7 אתה סתם העתקת מה שהוא כתב וזה לא יעזור לך אתה צריך או
password=password_admin
או
password=1234
זאת אומרת או סיסמת ניהול או 1234 או כל מספר אחר מקווה שתסתדר.
ואגב אייך תרצה שיגיעו לאותה שלוחה 7/00 אם כבר נכנסו ל7 אז מה הסיבוך?
אשמח שתפרט יותר ואני ינסה לעזור -
@הלי תודה!
יש לי שלוחת תפריט [שלוחה 7] שמיועדת עבור המנהל.
בדרך כלל הוא נכנס אליה מהפלאפון שלו ולכן אני רוצה שלא יצטרכו קוד, והכניסה תהיה ע"פ מס' אישי.
מאידך לפעמים הוא כן נכנס מפלאפון אחר, ולכן צריך שיהיה אפשרןת כניסה נוספת מלבד ע"פ מס' אישי.
ולכן אני רוצה שאם הוא נכנס מהפלאפון שלו הוא לא יצטרך להקיש קוד, ובכניסה לשלוחה מפלאפון אחר יצטרכו קוד.
יש אפשרות כזו?
תודה ענקית!!! -
@אלע אז בא נעשה סדר
- את השלוחות הנ"ל שHMJE22 כתב לך צריך לעשות לפני השלוחה שרצית להגדיר עליה את הכניסה בסיסמא.
- נניח שאנו רוצים שלוחה 7 אז מגדירים בשלוחה 7
אתה מעתיק את השורות הרצויות ומשנה את המספרים איפה שכתוב
type=go_to_folder go_to_folder=/כאן אתה שם את השלוחה שנגדיר בהמשך כשלוחת התפריט עצמה לצורך העניין 7/0 מספר רשימת התפוצה בה רשומים הטלפונים שלא יצטרכו סיסמה - (לדוגמא כאן רשימה מס' 2) check_template_filter=כאן אתה שם את מספר המזהה של הרשימת תפוצה שהיכנסת לשם את המספר שאתה רוצה קיים - שישאר בשלוחה (ברירת מחדל) check_template_filter_active=yes ;לא קיים וכו' שיעבור לשלוחה לבקשת סיסמה check_template_filter_blocked_go_to=/כאן וכן בשורות הבאות שמים את השלוחה שנגדיר בהמשך ככניסה עם סיסמא לצורך העניין 000 check_template_filter_none_go_to=/000 check_template_filter_error_phone_go_to=/000
ואז פותחים שלוחה 7/000 ושם מגדירים את ההגדרות הבאות
השורה הראשונה שם השלוחה (איין צורך להכניס את שורות ההסבר בעברית)type=go_to_folder go_to_folder=/כאן רושמים את מספר שלוחת התפריט לצורך העניין שלוחה 0 ועכשיו שמים או את השורה הבאה(שזה אומר שהכניסה לשלוחה היא עם סיסמת 1234 password=1234 או ששמים את השורה הבאה (שזה אומר שהכניסה לשלוחה היא עם סיסמת הניהול) password=password_admin
ואז פותחים שלוחה נוספת לצורך העניין שלוחה 7/0 ושם מכניסים את ההגדרות הבאות
type=menu
שזה אומר שהשלוחה הזאת היא שלוחת תפריט ושם מכניסים את מה שרוצים והגישה לתפריט היא דרך שלוחה 7 מקווה שהסברתי מספיק.
-
@הלי את כל השלוחות שעכשיו נמצאות בשלוחה 7 [לצורך הנמנהל] להעביר אותם לשלוחה 7/0 ?
-
@אלע בלי כל הקודים, אם הבנתי את העקרון אז זה כך,
שלוחה 7 היא שולחת לשלוחה 7/0 ולכך צריך מס' מורשה.
אם המספר אינו מורשה המערכת שולחת לשלוחה 7/00 שהיא צריכה קוד, והיא גם שולחת לשלוחה 7/0 [לאחר הקשת הקוד].
הבנתי טוב? -
@אלע נכון מאוד ושלוחה 7/0 היא שלוחת התפריט