נפתר הגדרת מנהל
-
@הלי תודה!
יש לי שלוחת תפריט [שלוחה 7] שמיועדת עבור המנהל.
בדרך כלל הוא נכנס אליה מהפלאפון שלו ולכן אני רוצה שלא יצטרכו קוד, והכניסה תהיה ע"פ מס' אישי.
מאידך לפעמים הוא כן נכנס מפלאפון אחר, ולכן צריך שיהיה אפשרןת כניסה נוספת מלבד ע"פ מס' אישי.
ולכן אני רוצה שאם הוא נכנס מהפלאפון שלו הוא לא יצטרך להקיש קוד, ובכניסה לשלוחה מפלאפון אחר יצטרכו קוד.
יש אפשרות כזו?
תודה ענקית!!! -
@אלע אז בא נעשה סדר
- את השלוחות הנ"ל שHMJE22 כתב לך צריך לעשות לפני השלוחה שרצית להגדיר עליה את הכניסה בסיסמא.
- נניח שאנו רוצים שלוחה 7 אז מגדירים בשלוחה 7
אתה מעתיק את השורות הרצויות ומשנה את המספרים איפה שכתוב
type=go_to_folder go_to_folder=/כאן אתה שם את השלוחה שנגדיר בהמשך כשלוחת התפריט עצמה לצורך העניין 7/0 מספר רשימת התפוצה בה רשומים הטלפונים שלא יצטרכו סיסמה - (לדוגמא כאן רשימה מס' 2) check_template_filter=כאן אתה שם את מספר המזהה של הרשימת תפוצה שהיכנסת לשם את המספר שאתה רוצה קיים - שישאר בשלוחה (ברירת מחדל) check_template_filter_active=yes ;לא קיים וכו' שיעבור לשלוחה לבקשת סיסמה check_template_filter_blocked_go_to=/כאן וכן בשורות הבאות שמים את השלוחה שנגדיר בהמשך ככניסה עם סיסמא לצורך העניין 000 check_template_filter_none_go_to=/000 check_template_filter_error_phone_go_to=/000
ואז פותחים שלוחה 7/000 ושם מגדירים את ההגדרות הבאות
השורה הראשונה שם השלוחה (איין צורך להכניס את שורות ההסבר בעברית)type=go_to_folder go_to_folder=/כאן רושמים את מספר שלוחת התפריט לצורך העניין שלוחה 0 ועכשיו שמים או את השורה הבאה(שזה אומר שהכניסה לשלוחה היא עם סיסמת 1234 password=1234 או ששמים את השורה הבאה (שזה אומר שהכניסה לשלוחה היא עם סיסמת הניהול) password=password_admin
ואז פותחים שלוחה נוספת לצורך העניין שלוחה 7/0 ושם מכניסים את ההגדרות הבאות
type=menu
שזה אומר שהשלוחה הזאת היא שלוחת תפריט ושם מכניסים את מה שרוצים והגישה לתפריט היא דרך שלוחה 7 מקווה שהסברתי מספיק.
-
@הלי את כל השלוחות שעכשיו נמצאות בשלוחה 7 [לצורך הנמנהל] להעביר אותם לשלוחה 7/0 ?
-
@אלע בלי כל הקודים, אם הבנתי את העקרון אז זה כך,
שלוחה 7 היא שולחת לשלוחה 7/0 ולכך צריך מס' מורשה.
אם המספר אינו מורשה המערכת שולחת לשלוחה 7/00 שהיא צריכה קוד, והיא גם שולחת לשלוחה 7/0 [לאחר הקשת הקוד].
הבנתי טוב? -
@אלע נכון מאוד ושלוחה 7/0 היא שלוחת התפריט
-
@הלי ואת שלוחות 7/00 ו-7/0 צריך לעשות לפני שולחה 7 ?
-
@אלע עוד הפעם בא נעשה סדר שלוחה 7 היא שלוחה חיצונית והיא מפנה או לשלוחה אחת פנימה כאלו לשלוחה 7/0 (שלוחה 0 בתוך שלוחה 7)
או לשלוחה 7/00 (שלוחה 00 בתוך שלוחה 7 שהיא עצמה בהקשת סיסמא מפנה לשלוחה 7/0 (שלוחה 0 בתןך שלוחה 7)
ושלוחה 7/0 (שלוחה 0 בתוך שלוחה 7) היא השלוחת תפריט עצמה -
@הלי ככה זה יצא
-
@אלע מעולה
-
@הלי עכשיו נסיתי מפלאפון ושאני נכנס לשלוחה 7 עוד חוזר לתפריט ראשי.
שלוחות 0 ו 00 צריך לעשות מחוץ לשלוחה 7 ? -
@אלע לא זה אמור להיות שלוחה פנימית ב7 תעלה בבקשה את מה שכתבת ב7
-
פוסט זה נמחק! -
type=go_to_folder go_to_folder=/כאן אתה שם את השלוחה שנגדיר בהמשך כשלוחת התפריט עצמה לצורך העניין 7/0 מספר רשימת התפוצה בה רשומים הטלפונים שלא יצטרכו סיסמה - (לדוגמא כאן רשימה מס' 2) check_template_filter=122 קיים - שישאר בשלוחה (ברירת מחדל) check_template_filter_active=yes ;לא קיים וכו' שיעבור לשלוחה לבקשת סיסמה check_template_filter_blocked_go_to=7/כאן וכן בשורות הבאות שמים את השלוחה שנגדיר בהמשך ככניסה עם סיסמא לצורך העניין 000 check_template_filter_none_go_to=7/000 check_template_filter_error_phone_go_to=7/000
-
@הלי עברתי את שלוחות 0 ו 000 לשלוחה 2 [שלוחת תפריט]
מפלאפון לא מזוהה הוא חוזר לתפריט ראשי ומפלא' מזוהה הוא אומר שגיאה וחוזר לתפריט ראשי -
@אלע בעיקרון אמור לעבוד אגב אתה בטוח שהמזהה של הרשימת תפוצה היא 122 תזכור שצריך את המזהה ולא את המספר
נ.ב. לא הבנתי מה העברת
אני מנסה לבדוק מה יכול להיות אתה רוצה להעלות לי מייל?
ננסה להביא שוב את ההגדרות ל7check_template_filter=מספר המזהה של רשימת תפוצה check_template_filter_active_go_to=/7/0 check_template_filter_blocked_go_to=/7/000 check_template_filter_none_go_to=/7/000 check_template_filter_error_phone_go_to=/7/000
תנסה ככה אולי זה יעבור
-
@אלע אולי יש לי רעיון אחר אם לא עובד תעדכן
-
@הלי מה המייל שלך?
-
@אלע אני לא אוהב לפרסם בפומבי אם תעלה עכשיו לדקה אני יאשר לך שאתה יכול למחוק
-
@הלי אוקי פה
-
@אלע לא הספקתי מחכה עכשיו