נפתר הגדרת מנהל
-
@אלע בעיקרון אמור לעבוד אגב אתה בטוח שהמזהה של הרשימת תפוצה היא 122 תזכור שצריך את המזהה ולא את המספר
נ.ב. לא הבנתי מה העברת
אני מנסה לבדוק מה יכול להיות אתה רוצה להעלות לי מייל?
ננסה להביא שוב את ההגדרות ל7check_template_filter=מספר המזהה של רשימת תפוצה check_template_filter_active_go_to=/7/0 check_template_filter_blocked_go_to=/7/000 check_template_filter_none_go_to=/7/000 check_template_filter_error_phone_go_to=/7/000
תנסה ככה אולי זה יעבור
-
@אלע אולי יש לי רעיון אחר אם לא עובד תעדכן
-
@הלי מה המייל שלך?
-
@אלע אני לא אוהב לפרסם בפומבי אם תעלה עכשיו לדקה אני יאשר לך שאתה יכול למחוק
-
@הלי אוקי פה
-
@אלע לא הספקתי מחכה עכשיו
-
פוסט זה נמחק! -
@אלע זהו
-
@הלי אמר בהגדרת מנהל:
תזכור שצריך את המזהה ולא את המספר
צר לי לאכזב אותך, אבל כן צריך את המספר ולא את המזהה - עיין כאן.
-
@אלע בא אני יסדר לך את זה שניה... תכניס את ההגדרות הבאות (בהנחה שאתה רוצה ששלוחת הניהול יהיה שלוחה 7 מהתפריט הראשי).
אתה צריך 3 שלוחות
- שלוחה מס'
7
. - שלוחה מס'
77
- (בסוף אני יסביר למה כדאי לך לפתוח שלוחה77
ולא עוד שלוחה בתוך שלוחה7
). - שלוחה מס'
7/0
, (שלוחה0
בתוך שלוחה7
).
עכשיו את שלוחת הניהול למעשה, זאת אומרת השלוחה שהיא תפריט שיש בה את כל השלוחות של הניהול וכו', את זה תעשה בשלוחה
77
, (לא כ"כ מסובך, אלא מה שעד עכשיו עשית בשלוחה7
, פשוט תעשה שינוי שם, ותקרא לשלוחה77
.עכשיו, את שלוחה
7
תגדיר כךtype=go_to_folder go_to_folder=/77 ;מספר רשימת התפוצה (לא המזהה) בה רשומים הטלפונים שלא יצטרכו סיסמה - (לדוגמא כאן רשימה מס' 2) check_template_filter=2 ;קיים - שישאר בשלוחה (ברירת מחדל) check_template_filter_active=yes ;לא קיים וכו' שיעבור לשלוחה לבקשת סיסמה check_template_filter_blocked_go_to=/7/0 check_template_filter_none_go_to=/7/0 check_template_filter_error_phone_go_to=/7/0
עכשיו תגדיר את שלוחה
7/0
, (שלוחה0
בתוך שלוחה7
) כךtype=go_to_folder go_to_folder=/77 password=1234
בקצרה אני יסביר למה כדאי שתעשה את השלוחה של הניהול עצמה בשלוחה
77
מהתפריט הראשי, ולא שלוחה פנימית בתוך שלוחה7
.
כי אם אתה מגדיר את זה בתוך שלוחה7
, מה שקורה שאם המנהל רוצה לצאת לשלוחה הראשית, הוא לוחץ סולמית וחוזר שלב אחד אחורה שזה שלוחה7
, מה שקורה שיווצר לופ שהוא כל הזמן יחזור לשלוחת הניהול, והפתרון הפשוט לכך הוא פשוט בשלוחת הניהול לפתוח שלוחה סולמית עם הגדרת מעבר לשלוחה אחרת לשלוחה הראשית.
ולכן כתבתי לך פתרון פשוט וקל, שפשוט שלוחת הניהול כלל לא תהיה בתוך שלוחה7
, אלא היא בכל מקרה שלוחה חיצונית.בהצלחה
- שלוחה מס'
-
@HMJE22 הרעיון שלך גאוני בנוגע לחלק של המזהה ככה אני זוכר שמישהו פרסם שהיה בעיה וזה מה שהיה הפתרון
-
פוסט זה נמחק! -
@HMJE22 תודה ענקית!!!!
הסתדר בעז"ה.
-
@HMJE22 אתה כתבת שצריך את המספר
ובנוגע לרעיון שלך בעיה שלא חשבתי עליה ואתה צודק לגמרי והפתרון גאוני -
-