עזרה בתמחור
-
@oror053
אותי שכנעת
עכשיו לך תשכנע את הלקוחות...
[כלומר , לקוח שבטוח לא יבקש תחזוק [קו זמני או משהו כזה] האם אתה לא לוקח כאלו לקוחות ואם כן איזה מחיר תבקש?
כנראה שזאת גם כן שאלה] -
@לעזור-לכולם הקו הוא לא שלהם, הוא שלך. ואתה נותן להם להשתמש בו תמורת איקס שקלים לחודש.
זה כמו שעל הסים בפלאפון שלך אתה משלם תשלום חודשי בין אם תשתמש בו ובין אם לא, בין אם תתקשר לשירות לקוחות של החברה 10 פעמים ביום ובין אם לא תתקשר בכלל כל החודש. ככה זה.
לגבות תשלום חד פעמי זה רק על דברים זמניים של חודש חודשיים שאז זה לא משתלם לך לקחת להם חודשית.
ברגע שכולם ינהגו ככה, ממילא המחיר יעלה וכולם ירויחו יותר. -
@jinji
שלח לי את המייל שלך לכתובת teletop770@gmail.com -
@oror053 אמר בעזרה בתמחור:
@לעזור-לכולם הקו הוא לא שלהם, הוא שלך. ואתה נותן להם להשתמש בו תמורת איקס שקלים לחודש.
זה כמו שעל הסים בפלאפון שלך אתה משלם תשלום חודשי בין אם תשתמש בו ובין אם לא, בין אם תתקשר לשירות לקוחות של החברה 10 פעמים ביום ובין אם לא תתקשר בכלל כל החודש. ככה זה.
לגבות תשלום חד פעמי זה רק על דברים זמניים של חודש חודשיים שאז זה לא משתלם לך לקחת להם חודשית.
ברגע שכולם ינהגו ככה, ממילא המחיר יעלה וכולם ירויחו יותר.לדעתי לא כדאי לקחת תשלום חודשי כי הרבה לקוחות יתרחקו מזה...
עריכה: מקסימום 50 ש"ח לחודש -
@0796069755 אשמח לשמוע איך אפשר להתפרנס מהתחום אם לא לוקחים תשלום חודשי..
הרווח הנורמלי היחידי הוא מהתשלום החודשי.
רווח מדקות נכנסות הוא מאוד נמוך וקשה להשגה.
רווח מהקמת מערכת הוא חד פעמי. כמה מערכות כבר תקים בחודש?
רווח ממכירת יחידות הוא גם לא כ"כ גדול.
אני מתפרנס מהתשלום החודשי של הלקוחות שלי שכולל גם דמי שירות. -
כפי שאמרתי אתה יכול לקחת סכום חודשי נמוך ועל ההקמה תיקח סכומים גדולים. כמו כן אתה יכול לדאוג לפרסם את עצמך בצורה שתביא לך כמות גדולה (יחסית) של לקוחות.
-
@לעזור-לכולם
לאחר כל הדיון פה החלטתי לפנות לקבל הצעת מחיר מימות, כמה הם היו לוקחים על דבר כזה?
אז בסיכומו של דבר על בניית שלוחת קבלת נתונים בלבד של 25 נתונים וקריינות לשאלות:סה"כ ללא קריינות: 1755 ש"ח
קריין רגיל: 850 ש"ח
קריין פרימיום (יש שני סוגים): 1217 / 1133 ש"חכך שהמחיר שאני ביקשתי ||2500|| הוא נשמע לי בהחלט סכום סביר, מה גם שהקריינות שאני עשיתי נשמעת יותר טוב מהקריינות ה"רגילה".
בתודה לכל העוזרים.
-
@jinji אני מסתפק האם חברת ימות המשיח התכוונה להוציא לך הצעת מחיר כדי שתדע כמה אתה צריך לקחת ללקוח או בשביל לפרסם את זה בפורום ...
-
@חוויה-טלפונית אמר בעזרה בתמחור:
@jinji אני מסתפק האם חברת ימות המשיח התכוונה להוציא לך הצעת מחיר כדי שתדע כמה אתה צריך לקחת ללקוח או בשביל לפרסם את זה בפורום ...
אם @jinji היה אומר להם שהשאלה בשיתוף הפורום הם היו נותנים לו מחיר לפרסום, אבל הגיוני ש @jinji פנה אליהם בתור לקוח רגיל שמתעניין בהקמה..
-
@חוויה-טלפונית
לא חושב שעשיתי פה איזה עוול לימות המשיח, זה לא איזה מידע סודי, כל מי שמתענין אצלם הם נותנים לו הצעת מחיר.אם מישהו חושב אחרת אשמח לקבל ביקורת.