לא נפתר איך הכי נכון להקים את המערכת הבאה? שמיעת הודעות לפי סיווגים
-
אני רוצה להקים מערכת לישיבה
במערכת יש כמה סוגי משתמשים, רבנים, תלמידים, משיבים, עובדים
כמו כן יש כמה מבנים בישיבה, פנימיות, מרכזי, ומטבח וחדר אוכלכמו כן יש כמה מקומות מהן מגיעים האנשים ששומעים מירושלים, בני ברק, וכו'
כעת אני רוצה ליצור לשוחות למנהל שיוכל להשאיר הודעות לפי הסיווג שהוא יבחר והנמענים יקבלו צינתוק יחזרו לקו, וישמעו את ההודעות שלהם
אבל , לא רק את ההודעה האחרונה אלא יהיה כביכול לכל אחד שלוחה פרטית שבה ישמע את כל ההודעות שייכות לסיווגים להם הוא שייך
לדוגמא, בחור שמגיע מירושלים ויושן בפנימיה א' ישמע גם את ההודעה הארחונה שיצאה למתגוררים בירושלים, ואחריה יעבור לשמוע את ההודעה הקודמת לה שמיועדת למתגוררים בפנימיה א' ולאחריה ישמע את ההודעה הקודמת לה שמיועדת לכלל תמידי הישיבה וכו',
כמובן שלמרות שהמנהל הוציא בנתים עוד הודעה למתגוררים בבני ברק וכן הודעה לרבנים הבחור לא ישמע אותם כלל.וכעת השאלה איך עושים את זה הכי נכון?
בהודעות אישיות [עם API מסובך]
בהשמעת קבצים ופילטרים לפי רשימות צינתוקים
הכל בAPI
בצורה רביעית שלא חשבתי עליהכמו כן בהרשמה לצינתוקים, לכאורה זה יגרום או שיצטרכו להוציא צינתוקים שוב ושוב או שיצטרכו להירשם שוב שוב לשלוחות רבות, או ליצור שלוחה אישית לכל אחד שמצנטקת לו כשצריך אותו, ושוב זה יכלול API שיוציא את הצינתוקים.
בקיצור מי שקרא עד כאן ויש לו רעיונות לזרוק אודה לו מאוד
[גם רעיונות למחצה ושליש ולרביע]תודה רבה
-
-
@מנסה אמר באיך הכי נוכן להקים את המערכת הבאה? שמיעת הודעות לפי סיווגים:
בהשמעת קבצים ופילטרים לפי רשימות צינתוקים
אני עובד עם האופציה הזו
@מנסה אמר באיך הכי נוכן להקים את המערכת הבאה? שמיעת הודעות לפי סיווגים:
אבל , לא רק את ההודעה האחרונה
למה לא?, כלומר אתה יכול להגדיר שאחרי השארת הודעה שרלוונטית לו, הוא יקבל צינתוק ואז בחיוג למערכת הוא ישמע מיד רק את ההודעה האחרונה ובכניסה לשלוחה שמיועדת לו הוא ישמע את כל ההודעות, כמובן שאתה יכול לעשות פילטר בכניסה למערכת ואז יעבור מיד אחרי ההשמעה של בני ברק, להשמעה של פנימיה אגף א וכו', ואז יעבור חזרה לתפריט.
-
תודה
רק אני אחדד שאני רוצה שההודעות יושמעו לו אחורנית לפי סדר הכנסתן
זאת אומרת שאם הכניסו הודעה לפנימיה א' ולפני כן לירושלמים ולפני כן עוד הודעה לפנימיה א' הוא ישמע בסדר הנכון הכולל ולא יעבור משלוחה לשלוחה לשמוע את כל ההודעות ששם עד חודש אחורה ואח"כ יעבור לשלוחה שבה הודעות מאתמול
-
@מנסה ברור אתה יכול להגביל שישמעו בשלוחה רק את ההודעה האחרונה, ובמודל הקלטה להגדיר שבסיום ההקלטה יעבור למחיקת הפילטר כניסה, כך שבחיוג הבא של התלמיד למערכת הוא יעבור בין השלוחות לפי הסדר שהגדרת לו, שלוחה מספר 991/1 / שלוחת בני ברק ואח"כ תגדיר שאם אני אישור יעבור ל 991/2 שזה יהיה שלוחת פנימיה, וכן על זה הדרך
אם תרצה מחר בלנ"ד אעתיק לך הרעיון שעשיתי. -
-
לגבי אם רוצים שישמע רק הודעה אחת ולא את כל ההודעות שהושארו מימות עולם אפשר להגדיר (גם בממשק הטלפוני) שישמעו הודעה ויחזרו לתפריט הקודם [אולי דרך האתר אפשר להגדיר להיכן יעברו בסיום ההודעה שאז זה בול בשבילך]
-
להיפך אני כן רוצה את ההודעות מימות עולם, רק שהם יושמעו לפי רצף הזמן בו הוקלטו ולא לפי הסיווג שלהם, וכמובן לכל אחד רק ההודעות שהוא אמור לשמוע
-
@מנסה אוקי, זה לא היה נראה ככה...
-
@מנסה עדין צריך ביאור?
-