שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט
-
@אליהושש כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
יש באג קטן, שכשבוחרים תת שלוחה להגדרה, זה עדיין מגדיר את המקשים במהלך האזנה ביחס לשלוחה הראשית.
אתה יכול לסדר את זה ידנית
-
הוא רושם את זה
ואחר כך את זה
מה צריך לעשות -
@יוסי-כהן הכנסת את הטוקן?
-
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
כן
-
לי היה את הבעיה כנל ומה שעשיתי שינתי את תיבה b124 למספר המערכת נקודותים סיסמה וזה חזר לעבוד
-
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
לי היה את הבעיה כנל ומה שעשיתי שינתי את תיבה b124 למספר המערכת נקודותים סיסמה וזה חזר לעבוד
זה ממש מטופש, כי כל הרעיון של הטוקן נועד למנוע את הצחורה הזו שגרמה למלא בעיות, אל תתלונן שלא תמיד אתה תקבל את המיילים..
-
@יוסי-כהן מה הטקסט שהכנסת לתיבה? (אתה יכול לשנות מעט את הטוקן)
-
לא צריך להכניס את הטוקן. צריך להכניס את כל הטקסט שרשום.
-
@אביי-ורבא כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
@יוסי-כהן מה הטקסט שהכנסת לתיבה? (אתה יכול לשנות מעט את הטוקן)
לא משנה, @קו-כשר-מערכות-טל הצדיק, עזר לי ועשה לי את המערכת.
כל תודות לו. -
@יוסי-כהן כמו שכתבתי אם הוא עזר לך ע"י ההכנסה של השם משתמש וסיסמה כמו שהוא כתב כנראה שהוא יותר הזיק מאשר הועיל.
@קו-כשר-מערכות-טל תוכל להשתמש בזה בשביל לקבל את הטוקן שאותו תכניס במקום שם המשתמש והסיסמה.
https://abaye123.github.io/mysite/creates_tokens_yemot.html?user=0738888888&pass=112222 -
@אביי-ורבא
יש לי שני שאלות:
א. למה הוא לא מתרגם הודעות באופן אוטו'
ב. איך להחריג מיילים מסוימים, לא כל כך הבנתי מה אמרת.. -
@יוסי-כהן
א. זה עניין של הגדרה בגיליון ההגדרות
ב. כנס לכאן https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm#settings/filters
ותערוך את שני המסננים הללו שלא יכללו את ההודעות שאתה מעוניין להחריג.
-
@אביי-ורבא כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
@יוסי-כהן
א. זה עניין של הגדרה בגיליון ההגדרות
ב. כנס לכאן https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm#settings/filters
ותערוך את שני המסננים הללו שלא יכללו את ההודעות שאתה מעוניין להחריג.
א. זה מסומן בכן
ב. לא הבנתי מה לעשות שםתודה על המענה
-
@יוסי-כהן כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
א. זה מסומן בכן
אצלי זה עובד מעולה, לא יודע מה הבעיה אצלך - בינתיים אף אחד לא התלונן על זה.
-
@יוסי-כהן כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
ב. לא הבנתי מה לעשות שם
תעשה גוגל כיצד יוצרים מסנן בג'ימייל.
-
אתה יכול לסדר את זה ידנית
כן, אני יודע, רק הערתי את תשומת לבו של @אביי-ורבא לגירסא הבאה.
-
@אביי-ורבא בהתחלה זה לא עבד אז זה מה שעשיתי לאחר מכן זה התחלף אוטומטית לטוקן רגיל
אגב למה שזה לא יעבוד בשיטה של מספר : סיסמה ? -
א. זה מסומן בכן
אצלי זה עובד מעולה, לא יודע מה הבעיה אצלך - בינתיים אף אחד לא התלונן על זה.
גם לי זה פתאום הפסיק לעבוד
-
@אביי-ורבא זה התגובה שאני מקבל
אירעה שגיאה בקבלת הנתונים, פלט הטקסט שהוזן אינו תקין. SyntaxError: Unexpected end of JSON inputאנא נסו שנית. -
@אביי-ורבא ישכ על הטרחה והחדושים היפים.
הרעיון להשתמש בstt של גוגל חמוד אבל לדעתי אפשר לוותר עליו.
אולי עדיף ופשוט יותר לשלוח הקלטת הודעה כקובץ שמע מצורף למייל
אם מוסיפים את זה:
playfile_say_replies=tfrנפתח תפריט לאחר שמיעת ההודעה שבו יתאפשר להקליט תגובה להשמעה.
התגובות מוקלטות לתיקייה כשם ההשמעה שנמצאת בתוך השלוחה
בתוך התיקייה של התגובות יכולים להיות קבצים מ000 והלאהלדוגמא:
בשלוחה 1 שתחת התפריט הראשי
שם ההשמעה הוא 023התגובות יהיו בתיקיה
1/023/לדעתי זה יהיה יותר פרקטי.
אם בנוסף יהיה ניתן גם לשמוע קבצי שמע מצורפים יהיה ניתן לבצע מעין שיחת צט דרך המייל
מקור:כאן