שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט
-
@נר-יצחק אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
@אביי-ורבא משום מה זה מתנתק מיד כשאני מחייג
אולי לא הוספת את המספר הנכון?
תשלח אלי לכתובת cs@abaye.ml את מה שאתה רואה כשאתה גולש לכתובת הזו (כמובן שתשנה את מס' המערכת והסיסמה):
https://www.call2all.co.il/ym/api/GetTemplateEntries?token=0799999999:1234456&templateId=6 -
@אביי-ורבא
לא עובד !!! כנראה שצריך תיקון !!
כשמפעילים את הסקריפט הוא מייצר במערכת רק עד שלוחה 3 (חסר כמה שלוחות והגדרות שלא מתקין) -
@נר-יצחק אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
גם לי!!!
-
@613-0 אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
גם לי!!!
זה כנראה בגלל שלא הגדרת את המספר שממנו אתה מחייג למערכת במאושר לחיוג, אתה יכול להוסיף את זה לאחר ההתקנה כאן:
-
@מה אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
@אביי-ורבא
לא עובד !!! כנראה שצריך תיקון !!
כשמפעילים את הסקריפט הוא מייצר במערכת רק עד שלוחה 3 (חסר כמה שלוחות והגדרות שלא מתקין)ככל הנראה הבעיה היא אצלך/במערכת שלך, לתמיכה תוכל לפנות לכתובת cs@abaye.ml.
-
@אביי-ורבא זה עושה לי בעיות זה לא מתקין לי
-
@מאיר-דורי-0 אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
@אביי-ורבא זה עושה לי בעיות זה לא מתקין לי
לתמיכה בבקשה שלח מייל ל cs@abaye.ml, אני לא יכול לענות בעצמי לכולם.
-
@אביי-ורבא לא מגיבים שם
-
@אביי-ורבא אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
ככל הנראה הבעיה היא אצלך/במערכת שלך,
כשאצל כולם אותו בעיה, סביר מאוד שהבעיה בסקריפט ! (כמו שכתבתי)
-
כשאצל כולם אותו בעיה, סביר מאוד שהבעיה בסקריפט ! (כמו שכתבתי)
@מה תגדיר מה זה אומר אצל כולם? יש היום יותר מ30 התקנות שאני יודע עליהם שעברו בהצלחה...
ייתכן והבעיה נובעת מכך שהשלוחות לא היו קיימות אצלכם כלל, עכ"פ הוספתי כעת פתרון גם לזה, אתה מוזמן לנסות שוב מהלינק בראש העמוד.
-
@אביי-ורבא לא מגיבים שם
בדקתי כעת וכל המיילים שהתקבלו היום טופלו למעט 2 מיילים שהגיעו ב10 הדק' האחרונות...
אז למיטב הבנתי כן יש שם מענה, עכ"פ אתה יכול לשלוח לכתובת cs+d@abaye.ml וזה יגיע אלי ישירות ולא לצוות התמיכה הרגיל. -
-
@אביי-ורבא אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
ייתכן והבעיה נובעת מכך שהשלוחות לא היו קיימות אצלכם כלל,
נכון זה היתה הבעיה !
צריך להכניס בהוראות שצריך שיהיה 8 שלוחות קיימות במערכת -
@מה אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
צריך להכניס בהוראות שצריך שיהיה 8 שלוחות קיימות במערכת
לא צריך. כי סידרתי שהשלוחות ייוצרו באם הם לא קיימות
זה נראה לי דרך הרבה יותר אלגנטית לפתור את הבעיה...עכ"פ לרוב מכריע של המשתמשים זה לא רלוונטי...
-
@אביי-ורבא
עברת ההודעה לכתובת מייל אחרת או לאיש קשר.
שמספר ההודעה יושמע אוטומטית בתחילת ההודעה, ללא צורך בהקשה על *8.וודאי אנחנו מחכים
-
@8503524
טיפול בקבצים מצורפים, הזרמה, העברה, שליחה ועוד.
וזה עוד יותר טוב
בלו"נ נתמוך בך (כלשונך) אני אוחז שחייבים לך)בעז"ה אם יהיה כזה דבר
וכן אם אתה יכול להוסיף בחזרה את הכתובת של הנמען (אולי קובץ מיוחד בשבילי (אני מיבין למה זה מפריע אבל לי זה מאוד עזר בגלל שיש לי כמה הפניות במיל)
תודה רבה -
@8503524 אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
וכן אם אתה יכול להוסיף בחזרה את הכתובת של הנמען (אולי קובץ מיוחד בשבילי (אני מיבין למה זה מפריע אבל לי זה מאוד עזר בגלל שיש לי כמה הפניות במיל)
גם אצלי זה כך, ולכן לא מחקתי את זה לגמרי, בל"נ אני יוסיף אפשרות בחירה לזה.
-
-
@אביי-ורבא יש עוד משהו שההיגוי של הקריין שהגדרתה לא כזה מדוייק למשל הוא אומר ימות המשיח עם הגוי של ש שמלית משִּׂיח אולי יש קריין יותר מדויק וגם שמצלח לקרוא את כל ההודעות
-
@8503524 אני חושב שאם מנקדים את הטקסט זה עוזר להגיה