שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט
-
-
@8503524 למיטב הבנתי, ההרשאות לזה נמצאות בקובץ checking_for_updates.
-
אין פה השתלטות, ושום דבר לא טוב.
@אביי-ורבא כתב קוד שכל אחד בעצם מעתיק את הקוד לחשבון גוגל שלו, ואז נותן לקוד שנמצא ברשותו את ההרשאות המלאות למייל שלו.
כל אחד יכול לבדוק ולראות את הקוד ולהחליט אם הקוד נראה לו טוב ואז לתת את ההרשאות. -
@אביי-ורבא היום עשיתי עדכון ומהרגע שעשיתי אותו יש לי הרבה פעמים שאומר לי המקש שהוקש שגוי?
-
@לומד-עס אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
@אביי-ורבא אז איך הוא שולח מיילים בשמי לרועי וכו ...
כמו שכתב @8503524 בכל התקנה של הסקריפט נשלח מייל מיוחד לתמיכה, שכולל את פרטי הגירסה, זה נעשה ע"מ שנוכל לקבל פילוח של מספר המשתמשים ובאיזה גרסאות.
כמו"כ הוספנו בסקריפט בדיקת עדכונים אוטומטית שבמידה ויש גירסה חדשה שולחת מייל למערכת אוטומטית עם בקשה לקבלת הגירסה החדשה.
אין כאן שום השתלטות ושום כלום, זה סקריפט שלך שרץ על המייל שלך וכמו שהוא יכול לשלוח עבורך מייל מהטלפון כך הוא יכול לשלוח (בתיאוריה) מה שהוא רוצה, ולכן בדיוק זה חשוב העניין הזה שהסקריפט רץ בנפרד לכל אחד, ואין לי או לאף אדם אחר גישה לנתונים וליישומים שלך (גם לא לרועי )
-
@אביי-ורבא יש"כ גדול על הקוד המושקע והמחכים
כמה הארות ברשותך:
אני משתמש בגירסה האחרונה ואחת לפניה(7.5.1 ו7.5.2)
התקנתי את המערכת מספר פעמים אבל שוב ושוב אני צריך לתקן ידנית את ההגדרה של השלוחות.
כי בכל השלוחות למעט שלוחת הצנתוקים כתוב
type=menu
title=בדיקה
(באופן מפתיע שאר ההגדרות בשלוחה כמו בשלוחת קבלת הנתונים קיימים אבל בגלל הגדרת התפריט אין לזה משמעות עד שמשנים להגדרת קבלת נתונים)2.שינוי שם השולח לא עובד.
שלחתי דרך שלוחה 4 ונשלח המייל תחת השם "משה כהן"
3.האם אפשר להקליט הודעה קולית ולשלוח אותה במקום להקליד?
- האם זה אפשרי לשמוע קבצי שמע שמצורפים להודעה?
ושוב תודה רבה על כל ההשקעה והמאמץ
חילך לאורייתא
-
@אביי-ורבא אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
@לומד-עס אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
@אביי-ורבא אז איך הוא שולח מיילים בשמי לרועי וכו ...
כמו שכתב @8503524 בכל התקנה של הסקריפט נשלח מייל מיוחד לתמיכה, שכולל את פרטי הגירסה, זה נעשה ע"מ שנוכל לקבל פילוח של מספר המשתמשים ובאיזה גרסאות.
כמו"כ הוספנו בסקריפט בדיקת עדכונים אוטומטית שבמידה ויש גירסה חדשה שולחת מייל למערכת אוטומטית עם בקשה לקבלת הגירסה החדשה.
אין כאן שום השתלטות ושום כלום, זה סקריפט שלך שרץ על המייל שלך וכמו שהוא יכול לשלוח עבורך מייל מהטלפון כך הוא יכול לשלוח (בתיאוריה) מה שהוא רוצה, ולכן בדיוק זה חשוב העניין הזה שהסקריפט רץ בנפרד לכל אחד, ואין לי או לאף אדם אחר גישה לנתונים וליישומים שלך (גם לא לרועי )
@אביי-ורבא ובכל זאת היה ראוי לכתוב זאת מראש. שנשלחים מיילים בהתקנה ובגרסה חדשה לצורך ניתוח.
-
@אביי-ורבא יש אפשרות שיהיה את הסקריפט עם אפשרות שכל מספר יוכל לשמוע את המיילים בלי עוד אפשרויות?
תודה -
פוסט זה נמחק! -
@צדיק-תמים אפשר לבטל את הטריגר של הסקיפט
update וכך תמנע קבלת עדכונים -
@jack אמר בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
@צדיק-תמים אפשר לבטל את הטריגר של הסקיפט
update וכך תמנע קבלת עדכוניםועדיין
-
עדכון: הסקריפט עודכן בתאריך 03/02/23 לגירסה v7.6.3
עקב תקלות חוזרות ונשנות בתקשורת עם שרתי ימות המשיח משרתי גוגל, שיננו את שיטת האימות מול השרתים של ימות המשיח ואנו מקווים שבכך ייפתרו הבעיות שחוו רבים מהמשתמשים בימים האחרונים.
לעדכון היישום לגירסה האחרונה ביותר שמספרה 7.6.3 ושוחררה ביום שישי י"ב בשבט תשפ"ג יש להיכנס לקישור הבא: https://bit.ly/3ViDljv
למחוק את הקובץ הישן, ולהריץ את ההתקנה בקובץ החדש... -
**@אביי-ורבא כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
ממתין למשוב האם זה מעניין אתכם:
העברת ההודעה לכתובת מייל אחרת או לאיש קשר.)**
טרם אכלה לדבר אשבח וארומם את פעלכם ולגלות שאני משתמשמ עם זה דבר יום ביומו וכמוני עוד רבים וטובים.
ובודאי שמחכים מאוד שנוכל להעביר מיילים.
ואם אפשר עוד בקשה מקווה שהיא צנועה להוסיף העלאת קהקבצים ג"כ וכמו שכתב כאן, הרב תן חיוך
ייש"כ עלו והצליחו -
@מוקדן כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
ובודאי שמחכים מאוד שנוכל להעביר מיילים.
אגב, זה כבר קיים ליודעי חן בהערה בקוד המקור, אני מקווה שאצליח להעלות בהקדם את הגרסה החדשה שכוללת כמה שיפורים כולל בעניין הלז.
-
עדכון: הסקריפט עודכן בתאריך 19/04/23 לגירסה v8.0.0
חדש בגירסה 8.0:
- פרטי ההודעה עולים ככותרת לקובץ ההודעה עצמה, מה שמאפשר לדלג ישירות לתוכן ההודעה בהקשה על 8.
- נוספה אפשרות להוספת אנשי קשר לשלוחה 4 באמצעות הגוגל שיטס.
- המסנן והתווית במייל מוגדרים כעת בצורה אוטומטית - לא צריך לעשות כלום.
- נוספה אפשרות בחירה האם לתרגם את ההודעות לעברית
- נוספה אפשרות לסמן את ההודעות שנשלחו למערכת כנקרא - שימושי לאלו שאין להם גישה למחשב ומשתמשים בטלפון באופן קבוע.
- נוספה אפשרות לשמיעת שמות הקבצים המצורפים להודעה.
- נוספה אפשרות לשינוי רשימת הצינתוקים וזיהוי המספר המצנתק - שימושי לאלו שמשתמשים במערכת אחת לכמה חשבונות.
- כעת ההודעות עולות למערכת ללא הציטוט המובנה בהודעה של ההודעות הקודמות בשרשור.
- נוספה תמיכה בהעברת הודעות דרך הטלפון בשלוחה 5 או בהקשה על 1 בעת האזנה להודעה.
- ניתן לסמן הודעה בכוכב לטיפול מאוחר יותר בשלוחה 6 או בהקשה על 2 במהלך האזנה.
- בבחירה שלא יצנתק בשעות הלילה ההודעות עדיין יעלו למערכת אך ללא צינתוק - ובבוקר ישלח צינתוק עם מספר ההודעות שהגיעו במהלך הלילה.
- שיפור בשליחת מיילים מהמערכת עם התראה במידה והודעה לא נשלחה.
- התראה והשבתת הפעילות בעת שגיאת אימות מול שרתי ימות המשיח למניעת חסימת השרתים.
- למתקדמים - שליחת הודעה באמצעות המרת דיבור לטקסט של גוגל משלוחה 9 - למעוניינים להפעיל שירות זה יש להתאים את המשתנים בשורות 2-3 בקובץ "freemiom" שבסקריפט (בכוונה לא כתבתי הוראות ברורות כי זה מסובך מידי, מי שמבין יבין ואולי יעלה הדרכה בפוסט נפרד).
-
@אביי-ורבא
יישר כח עצום!!!!!!!!!!!!!!!!!@מוקדן כתב בשליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט:
אם אפשר עוד בקשה מקווה שהיא צנועה להוסיף העלאת קבצים ג"כ וכמו שכתב כאן
ייש"כ עלו והצליחויש סיכוי????
-
אם אפשר בגרסה הבאה להוסיף
- אופציה שהודעות שנפתחו לא ישלחו לטלפון
- אופציה שמתי שמחוברים במחשב לא ישלח לטלפון עד היציאה מהמחשב
- אפשרות לשלוח קבצים מהמערכת
- אפשרות לקבל את הקבצים המצורפים לשלוחה במערכת
-
קודם כל תודה
ממש מושלם עם כל הפרטים הקטנים
שמתי לב [או שזה רק אצלי] שלא עולה תפריט לשלוחות
אמור להיות קובץ M1000.TTS בשלוחה שבה מותקנת המערכת שיכיל את התפריט
"לשמיעת הודעות הקישו1,
לתשובה להודעה הקישו 2,
לשליחת הודעה הקישו 3,
לשליחה לאחד מאנשי הקשר הקישו 4,
וכו'" -
-
אמור להיות מוכנס, תכלס אצלי לא נכנס
ראיתי את השורה האחראית לכך בקוד, אבל לא פעלה אצלי משום שהבדיקה נעשת אח"כ ושיבשה את ההגדרות שעולות בהפעלת הסקריפט