מערכת הגדרות מתקדמות לניהול מלא של המערכת שלכם דרך הטלפון + קבצים של כל אינדקס הקישורים להורדה
-
בס"ד
לכל המערכות והמודולים מבית דוד מלך ישראל לחצו כאן
המערכת שודרגה ונתווספו לה אפשרויות רבות, השתקת הודעות מערכת, יצירת וניהול משימות מתוזמנות, בחירה מתוך הגדרות פופולריות בלי להקליד אותם במקשי הטלפון ועוד.
כמו כן, ניתן להגדיר מערכות שמורות לכניסה מהירה, בלי להקיש בכל התקשרות את מספר המערכת.
אופן פעולת המערכת, עדכון הגדרה ע"י בחירה מתוך הגדרות נפוצות, או הקלדת טקסט ההגדרה במקלדת אנגלית על מקשי הטלפון.
כדי לאפשר שימוש נוח במערכת, בלי שיהיה צורך להעתיק לעצמכם את ההגדרות, מצ"ב בסוף הפוסט קבצים של כל ההגדרות להורדה לשימוש לא מקוון.מספר המערכת: 0747954671
האפשרויות במערכת:
1) אפשרויות בקבצי ההגדרות בשלוחות (ext):-
יצירת שלוחה חדשה, הוספת שורה בודדת לשלוחה ושינוי שורה קיימת.
-
כתיבה מחדש של כל קובץ ההגדרות בשלוחה.
-
שמיעת קובץ ההגדרות הקיים בשלוחה.
-
העתקת, העברת ומחיקת קובץ ההגדרות בשלוחה.
-
החלפת טקסט בטקסט אחר בכל מקום שהוא מופיע בקובץ.
2) אפשרויות בכל קבצי ini הקיימים בשלוחה:
-
יצירת קובץ חדש/שינוי תוכן קובץ קיים.
-
שמיעת תוכן קובץ.
-
העתקת, העברת, שינוי שם ומחיקת קובץ.
3) ניהול שלוחות שלמות: העתקה, העברה ומחיקת שלוחות.
4) השתקת הודעת מערכת בכל שלוחה/בשלוחת הודעות ברירת מחדל
5) שמיעת ואיפוס מונה הכניסות לשלוחות המערכת
6) ניהול משימות מתוזמנות מראש:
-
יצירת משימה חדשה צינתוק/העברת קובץ.
-
שינוי זמני ריצה של משימה קיימת.
-
שמיעת פרטי משימה קיימת.
-
מתג הפעלת וכיבוי משימה.
-
מחיקת משימה.
7) יצירת קמפיין = רשי"ת חדש.
8)הפעלת צינתוק למספר בודד.
9) העברת יחידות ממערכת למערכת.
להלן קבצי ההגדרות המלאים לשימוש לא מקוון:
- קובץ pdf יחיד מעודכן תשרי תשפ"ג של כל ההגדרות.
- תיקיה של קבצי pdf נפרדים מעודכנים תשרי תשפ"ג, קובץ נפרד לכל מודול.
- הגדרות בקבצי טקסט מעודכן אב תשפ"ג.
שימו לב שבקבצי הטקסט לפעמים הסדר של המילים בטקסט באנגלית מתהפך (במקום type=menu מופיע menu=type)
קרדיט ותודה ל @מתנסה-php-api ול @121244 על עדכון קבצי הטקסט.
עיין כאן בפוסט של @מתנסה-php-api אפשרות לקבלת את קבצי הטקסט למייל ע"י הזמנתם במערכת טלפונית.
קרדיט ל @נר-יצחק על הקריינות בקו.
קרדיט ל @kavkosher על הבסיס לקודשימו לב! מערכת זו אינה קשורה לחברת ימות המשיח, הכנסת סיסמת הניהול במערכת הינה באחריותכם בלבד!!!
אזהרה זו הינה פורמלית, כמובן שאנחנו מתחייבים שלא לבדוק את סיסמאות הכניסה של המשתמשים במערכתבהצלחה בשימוש.
-
-
@דוד_מלך_ישראל יש עניין ואני מוכן לעשות זאת בשבילך
-
פוסט זה נמחק! -
@נר-יצחק שלחתי, תודה.
-
עדכון: התווספה האפשרות להעתקת, העברת, שינוי שם ומחיקת כל קובץ מהשלוחה, וכן תוקן הבאג בהתחברות.
בקרוב בעז"ה יעלו ההגדרות הנוספות. -
@דוד_מלך_ישראל יפה
אבל קול רובוטי אחר נירא לי יותר טוב -
@מאיר-דורי-0 בעז"ה בימים הקרובים נחליף את זה לקריין אנושי.
-
מכיון שהמערכת עובדת בצורה של הקלדת ההגדרה על מקשי הטלפון, ולא בחירה מתוך רשימת הגדרות (המטרה כדי שיהיה אפשר להעלות כל הגדרה שהיא), ולא כולנו זוכרים בע"פ את כל ההגדרות אני מעלה כאן קישור לקובץ pdf שמכיל את כל סוגי ההגדרות הקיימות מתוך אינדקס הקישורים, לאפשר שימוש לא מקוון.
הקובץ מעודכן לחידושים העכשווים במערכת ואי"ה יתעדכן בהמשך בכל חידוש ושינוי שיעלו.
-
@דוד_מלך_ישראל מדהים הדבר הזה אבל אם תוכלו להעלות אותו כקובץ טקסט(שניתן לעשות שם העתק הדבק רגיל)הוא יהיה לגמרי מפגיז.
חורף בריא.
-
@הלי צודק, אבל בגלל שמקוצר הזמן עשיתי את זה בצורה של שמירה לקובץ pdf, א"א להמיר אותו לטקסט בצורה טובה, מקווה לסדר את זה בהמשך.
אם מישהו כאן יכול לעשות את זה בעצמו, היינו להיכנס לקישורים באינדקס אחד אחד, לסמן ctrl+a להעתיק ולהדביק בקובץ טקסט, זה יהיה יעיל מאד בשביל כולם (יהיה צריך גם לנקות את הקובץ מחלקים לא קשורים שמתווספים בהתחלה בצורה כזו).
-
@הלי אני עובד על זה, בעז"ה בימים הקרובים.
-
עדכון כ"ה תשרי: הקריינות בשלוחות הקו הוחלפה לקריין אנושי.
קרדיט ותודה ענקית ל @נר-יצחק שקריין את הכל.
-
יש מצב שהקוד מבוסס על קוד שלי?
עיין 0733516885
אני פעם פרסמתי חלק מהקוד שלי על מנת לקבל סיוע בתקלה מסוימת
אם זה באמת מבוסס על זה תן לי גם קרדיט -
@kavkosher קיבלתי את הבסיס לקוד ממישהו וערכתי אותו, אני אברר מולו אם הוא לקח את זה ממך, במידה וכן כמובן שניתן קרדיט.
עריכה:
בדקתי את זה עם מי שנתן לי את הבסיס לקוד (הוא לא חבר כאן בפורום אלא מתכנת חובב שמבקר מדי פעם), הוא אומר שהוא מצא את זה לפני תקופה ארוכה כאן איפשהוא, בנושא שביקש עזרה לפתור באג בקוד, והוא לא זוכר איפה זה היה או מי העלה את זה.לכאורה זה באמת הקוד שלך, עכ"פ אני מתנצל בשמי ובשמו, נתתי לך קרדיט.
-
אהבתי את המערכת, פשוט מדהים!!!
-
עדכון כ"ח תשרי: נוספה האפשרות ליצירת ושינוי כל קובץ בשלוחה ע"י הקשת שם ותוכן הקובץ, האפשרויות הנוספות יעלו בעז"ה ביומיים הקרובים, כמו"כ יעלה היום בל"נ קבצי טקסט של כל ההגדרות לשימוש לא מקוון.
-
@דוד_מלך_ישראל אמר בחדש!!! מערכת הגדרות מתקדמות לניהול המערכת שלכם דרך הטלפון:
קבצי טקסט של כל ההגדרות לשימוש לא מקוון
מדהים ובכלל כל המערכת מדהימה
-
עדכון: כל ההגדרות עלו בקבצי טקסט בפוסט הראשון.
-
@דוד_מלך_ישראל אמר בחדש!!! מערכת הגדרות מתקדמות לניהול המערכת שלכם דרך הטלפון + קבצים של כל ההגדרות להורדה:
עדכון: כל ההגדרות עלו בקבצי טקסט בפוסט הראשון.
אני לא יכול לתת לייקים, אבל זה מטורף [אני מכניס את הקובץ לנגן שלי, ואני כותב הגדרות במספר הנ"ל]
-
@דוד_מלך_ישראל
אהבתי גם שזה מחולק לפי קטגוריות.
פשוט מטורף