שידור חי כעת ב...
-
מי שיעזור לי פשוט אלוף!!!!
אני רוצה לעשות שלוחה שבכל פעם שיש לדוגמא 4 שידורים חיים במערכת, יודיע: לשידור של .. הקש 11, לשידור של .. 12,
כמו שיש בקול הלשון. אפשר?או לחילופין שלוחה שיהיה בה הודעה כעת יש שידורים חיים בשלוחות א ב ג.
יש קומבינה לזה? -
הודעה על חדר ועידה פעיל, בשלוחת תפריט
ניתן להגדיר שהתפריט יעקוב האם החדר ועידה בשלוחות מסוימות פעיל, ובמידה וכן יודיע עליהם בתחילת התפריטmenu_say_conf_bridge=yes menu_say_conf_bridge_1=1/9/5
המערכת בודקת האם השידור חי בשלוחה
1/9/5
פעיל כעת
הערה חשובה:
שימו לב, אין "סלש" לפני השלוחה הראשונהניתן להגדיר שיעקוב אחרי שלוחות נוספות האם החדר ועידה פעיל
menu_say_conf_bridge_2=1/9/7 menu_say_conf_bridge_3=1/9/9
בדוגמא כאן המערכת בודקת בנוסף את 2 השלוחות הבאות
1/9/7
וכן
1/9/9במידת הצורך ניתן לשים שלוחות נוספות למעקב חדר ועידה , אבל חייב שהמספרים יהיה רציפים
ברירת מחדל המערכת מודיעה:
M2794 חדר ועידה בשלוחה
M2795 פעיל כעתניתן לשים בשלוחה קבצים
ConfBridge-1-9-5.wav
ConfBridge-1-9-7.wav
ConfBridge-1-9-9.wavאו
ConfBridge-1-9-5.tts
ConfBridge-1-9-7.tts
ConfBridge-1-9-9.ttsואז המערכת תשמיע את ההודעות האישיות שלכם על כך שהחדר ועידה פעיל
-
@שלמה-צובל לא בטוח שאפשרי, אני חושב תעשה איזשהו שלוחה, ותגדיר את השלוחה למעבר לתפריט ששם יש את השידורים חיים, ובתפריט הזה שים את ההגדרות של "הודעה על חדר ועידה פעיל.
-
תודה לכולם
חכו חכו איזה טריק מטורף חשבתי עכשיו בשביל זה.. -
@שלמה-צובל מה לא טוב במה ש @ימהר-0 הביא?
-
@כלומר אמר בשידור חי כעת ב...:
@שלמה-צובל מה לא טוב במה ש @ימהר-0 הביא?
אכן זה בנוי על זה
אני רציתי שזה לא יהיה בשלוחת התפריט -
-
@יהונתן-כץ מה?
-
@שלמה-צובל אמר בשידור חי כעת ב...:
תודה לכולם
חכו חכו איזה טריק מטורף חשבתי עכשיו בשביל זה..לזה הוא מחכה
-
-
זה קצת ארוך להסביר.
אבל העיקרון פשוט מאד,
עושים שלוחה של תפריט שידורים חיים, כל השידורים ישמרו במקום שתרצה, ומחליפים את ההודעות האישיות ל"הרב... מוסר שיעור בשלוחה.."
פרטים נוספים למי שלא הבין, כשיהיה לי כח -
@יהונתן-כץ אני לא מבין בדיוק על מה אתה מחכה, תכלס אין פה צורך שמחכה לפתרון, כי על פניו @ימהר-0 כבר הביא את הפתרון המלא.
-
@שלמה-צובל אבל איך אתה עושה שהוא לא יאמר את קוד השלוחה המלא מהתפריט הראשי עד לחדר הועידה?
-
@שלמה-צובל אמר בשידור חי כעת ב...:
זה קצת ארוך להסביר.
אבל העיקרון פשוט מאד,
עושים שלוחה של תפריט שידורים חיים, כל השידורים ישמרו במקום שתרצה, ומחליפים את ההודעות האישיות ל"הרב... מוסר שיעור בשלוחה.."
פרטים נוספים למי שלא הבין, כשיהיה לי כחהוא אשר אמרתי, סך הכל אותו דבר, עם תוספת אחת יפה, להחליף את הודעות המערכת של "שידור חי בשלוחה" ל - הרב .. מוסר שידור חי ב..
יהיה לך בעיה עם זה, כי זה שלוחה אחת שצריכה להפעיל את הגדרות המערכת, ואיך תוכל להכניס גם רב פלוני וגם רב אלמוניי?
-
זה כתוב בהגדרות למעלה
@ימהר-0 אמר בשידור חי כעת ב...:
במידת הצורך ניתן לשים שלוחות נוספות למעקב חדר ועידה , אבל חייב שהמספרים יהיה רציפים
ברירת מחדל המערכת מודיעה:
M2794 חדר ועידה בשלוחה
M2795 פעיל כעת
ניתן לשים בשלוחה קבצים
ConfBridge-1-9-5.wav
ConfBridge-1-9-7.wav
ConfBridge-1-9-9.wav
או
ConfBridge-1-9-5.tts
ConfBridge-1-9-7.tts
ConfBridge-1-9-9.tts
ואז המערכת תשמיע את ההודעות האישיות שלכם על כך שהחדר ועידה פעיל -
@33064325 אמר בשידור חי כעת ב...:
@שלמה-צובל אבל איך אתה עושה שהוא לא יאמר את קוד השלוחה המלא מהתפריט הראשי עד לחדר הועידה?
מחליף את זה להודעה אישית, ואז הוא לא מקריא כלל מספר שלוחה. אלא אתה
-
פוסט זה נמחק! -
@כלומר אמר בשידור חי כעת ב...:
יהיה לך בעיה עם זה, כי זה שלוחה אחת שצריכה להפעיל את הגדרות המערכת, ואיך תוכל להכניס גם רב פלוני וגם רב אלמוניי?
לא הבנתי?
-
מה הבעיה אתה מקליט הודעה על שידור חי X כרגע יש שידור חי מהרב הגאון פלוני אלמוני בשלוחה X X X כל זה אתה אומר בהודעה
וכן הלאה
רק לא בדקתי אם הוא קולט גם כשיש שתי שידורים אם אומר שתי הודעות
צריכים אחד שיתנדב לבדוק את זה -
@ימהר-0 אמר בשידור חי כעת ב...:
רק לא בדקתי אם הוא קולט גם כשיש שתי שידורים אם אומר שתי הודעות
צריכים אחד שיתנדב לבדוק את זהכן