חשבון FTP
-
@שלמה-צובל אמר באיך מעתיקים הרבה מאד קבצים משלוחה לשלוחה??:
@ימהר-0 אכן, כשמעתיקים הרבה קבצים הסדר משתנה.
ימות פתחו לי לאחרונה את הגישה ל FTP אבל רק למערכת מסוימת. נראה לי שאיני יכול איתה לאחרות.למה לא אם תסביר להם למה אתה צריך את זה הם אוהבים לעזור
-
@שלמה-צובל אם הצלחת על מערכת אחת, תוכל לדחוף עוד בקלות.
-
@ימהר-0 אתה יודע לעבוד עם FTP ? כי לי אמנם הם פתחו אך לא הבנתי כלום...
-
אם נפתח לך כבר
אוכל להסביר לך -
@ימהר-0 תודה
נפתח לי כבר מזמן, אני בודק שניה איפה התוכנה -
@ימהר-0 נפתח לי.
אני לא יודע כלל מאיפה להתחיל?? -
ברגע שפתחת את זה יש שתי חלונות צד ימין זה המחשב שלך צד שמאל זה המערכת שלך
תתמקד בצד שמאל (שזה המערכת) יש שם המון שורות ותיקיה אחת נראה לי שהשם שלו ivr
אתה לוחץ על זה ונפתח לך כל השלוחות שיש לך במערכת -
ואז אתה פותח איזה הודעות שאתה רוצה להעביר בוחר את זה
ומתמקד בחלונית השנייה תדפדף עד שאתה מגיע לשולחן עבודה או לכל מקום שאתה רוצה להעביר את הקבצים לשם פותח שם תיקיה חדשה ופשוט מעביר את זה לחלונית הימינית (זה לא מעביר רק מעתיק)
ואז אתה שוב מעלה את זה לשלוחה הרצויה בצד שמאל (שזה המערכת) -
@ימהר-0 כלומר, אני מעתיק מהמערכת למחשב שלי, ואז שוב למערכת?
-
נכון
-
@שלמה-צובל כן, אבל מכיון שהמערכת שלך אינה במחשב אלא באינטרנט, אז זה נקרא "מוריד" ו"מעלה" ולא מעתיק...
-
רק יש כמה דברים בזה שלא רגילים בזה באתר
א. הוא לא עושה המרה דהיינו אם תעלה דרך זה קובץ MP3 הוא לא יקלוט (היה כאן אתמול דיון מיוחד על זה)
ב. הוא לא מחליף את השמות אוטמטית רק כמו שאתה מעלה כך זה נכנס
ג. מוריד לך מכל הודעה שתי קבצים אחד ההודעה ואחד קובץ טקסט שזה מה שאתה רואה בהקשה על העיגול הכחול באתר כל ההגדרות של הקובץ אתה לא חייב את זה אבל אם אתה רוצה לראות את ההגדרות אתה חייב להכניס את זה
ד. אפשר להוריד גם תיקיות שלמות
ה. שים לב לא להוריד את הקובץ הגדרות ולעלות לשלוחה אחרת כי זה ידרוס לך את ההגדרות שקיימות בשלוחה האחרת וכן שים לב שאין הודעות עם מספרים דומים בשלוחה שאיליה אתה מעתיק כי זה יכול לדרוס לך וכנ''ל שהוא לא מחליף שמותיש עוד דברים וזה מה שעלה עכשיו בראש אם יהיה לי זמן מחר אוכל להרחיב עוד קצת אם תצטרך או שמישהו אחר יתנדב עד אז
-
פוסט זה נמחק! -
@ימהר-0 אמר באיך מעתיקים הרבה מאד קבצים משלוחה לשלוחה??:
ב. הוא לא מחליף את השמות אוטמטית רק כמו שאתה מעלה כך זה נכנס
זה בעצם דבר טוב, לא? כי על ידי זה לא משתנה הסדר?
ה. שים לב לא להוריד את הקובץ הגדרות ולעלות לשלוחה אחרת כי זה ידרוס לך את ההגדרות שקיימות בשלוחה האחרת וכן שים לב שאין הודעות עם מספרים דומים בשלוחה שאיליה אתה מעתיק כי זה יכול לדרוס לך וכנ''ל שהוא לא מחליף שמות
את הקובץ הגדרות של השלוחה או של כל קובץ?
-
-
על פי רוב זה טוב אבל לפעמים רוצים להתחיל מספור מהתחלה אבל בדרך כלל עדיף שלא מחליף שם
-
את קובץ ההגדרות אם אתה מוריד את זה בטעות ומעלה בחזרה לשלוחה שאתה מעלה את כל הקבצים הוא יכול לדרוס את זה
בכל מקרה אם הוא רואה שתי שמות זהים לא משנה אם זה קובץ שמע/תיקיה/הגדרות אז הוא שואל אותך אם לשכתב (לדרוס) או לא להעביר אז צריכים לשים לב לזה
-
-
האם אפשר להעביר ע"י זה גם תיקיות מרובות שלוחות - בלי קבצים?
דהיינו אני רוצה לעשות 100 שלוחות של תפריט למקליטים.
אני יכול לעשות פעם אחת את אותה שלוחה ולשכפל אותה? -
כן רק תצטרך לשנות שם והגדרות
אתה יכול הכין על המחשב 100 תיקיות ולהכניס ואח"כ להגדיר
אם יותר קל לך לפתוח תיקיות במחשב מבאתר -
-
פוסט זה נמחק! -