אפשרות לקבל אישור על READ מהלקוח
-
יש לי קובץ PHP שבו הלקוח בוחר (read) אלו חומשים הוא רוצה ללמוד, כשיש אפשרות לבחור כמה מתוך הרשימה, לדוג' לקוח שמקיש 125 הכוונה לחומש בראשית שמות ודברים.
לאחר שהלקוח בוחר את החומשים אני מקריא לו את התוצאה, כמובן שאני לא מקריא את המספרים שהלקוח הקיש אלא אני משמיע לו את החומשים שהוא לקח על עצמו (לצורך כך אני מריץ לולאה על אורך המספר שהלקוח הקיש ובכל ריצה אני מקריא את הקובץ שמתאים למספר הנוכחי).
לאחר הקראת התוצאות אני רוצה שהלקוח יאשר את התוצאות. במידה והוא הקיש על 1, אני מעדכן את התוצאה בבסיס הנתונים. במידה והוא הקיש 2, אני רוצה שהוא יחזור שוב לבחירת חומשים.
אני יכול להגדיר לפני קבלת הנתון של החומשים שהוא ימתין לקבלת נתון מהלקוח אם עדיין לא קיים גט זה או במידה והוא הקיש 2 לשינוי, אך הבעיה הוא שבמידה והוא מקיש 2 המערכת תבקש שוב שוב איזה חומשים הוא לומד,
כיצד אני יכול להגדיר שבמידה והוא כבר הזין את הנתון בפעם השניה שיעבור שוב לקבלת אישור?
תודה רבה.
-
-
@מתכנת-בעתיד דובר כאן
-
פוסט זה נמחק! -
@לעזור-לכולם לא מספיק הבנתי את הצורה שכתבת את הקוד
בכל אופן לעצם הרעיון להשתמש במשתנים מקומיים (SESSION) אף פעם לא בדקתי את זה
יכול להיות שזה רעיון טוב
אבל להערכתי כל פנייה של השלוחה לשרת היא SESSION חדש אז לא תוכל להסיק מפניה לפניה
מה שכן, אתה יכול לשמור את הערכים אצלך ב DB בהתאם ל CallId של השיחה, וזה מה שהוצע שם -
@לעזור-לכולם
אכן @amp-Software-0 צודק, בכל קריאה הסשן הקודם מתבטל.
תודה רבה. -
@מתכנת-בעתיד
אכן טעיתי