הודעה זמנית.
-
סליחה כנראה שזה באמת שעות דקות שניות
תנסה לבדוק
(יש גם הגדרה פעיל רק ב ושם זה אכן שימושי) -
זמן סגירת שלוחה ניתן להגדיר מתי השלוחה תיסגר enter_foldar_end_time=2019-07-09-18-52-30 כאן בדוגמה השלוחה תיסגר בתאריך 09/07/2019, בשעה 18:52:30. ברירת מחדל משמיע את הקובץ M1174 "תם זמן הכניסה לשלוחה".
נלקח מכאן
-
עצה ממש פשוטה וקלה לביצוע!! תגדיר שישמיע את ההודעה של הקמפיין בשלוחה הראשית בכול שיחה
ושם בקמפיין ברירת המחדל תקליט את ההודעה הזמנית שאתה מעוניין וכשתרצה להסיר את ההודעה הנל תקליט חדשה דרך שלוחת הניהול בטלפון ושההקלטה תהיה שקט רבע שניה וכך ההודעה הזמנית תימחק כך אני נוהג לעשות שאני רוצה להשאיר הודעה זמנית בלי לשבור הרבה תראש -
@QWERTY אמר בהודעה זמנית.:
עצה ממש פשוטה וקלה לביצוע!! תגדיר שישמיע את ההודעה של הקמפיין בשלוחה הראשית בכול שיחה
ושם בקמפיין ברירת המחדל תקליט את ההודעה הזמנית שאתה מעוניין וכשתרצה להסיר את ההודעה הנל תקליט חדשה דרך שלוחת הניהול בטלפון ושההקלטה תהיה שקט רבע שניה וכך ההודעה הזמנית תימחק כך אני נוהג לעשות שאני רוצה להשאיר הודעה זמנית בלי לשבור הרבה תראשאיך מגידים את זה?
תודה רבה -
@דורש1 מה בדיוק אתה רוצה להגדיר
-
@חנון-המרבה אמר בהודעה זמנית.:
@דורש1 מה בדיוק אתה רוצה להגדיר
להגדיר שישמיע את ההודעה של הקמפיין בשלוחה הראשית בכל שיחה
תודה רבה -
-
@מוטלה @חנון-המרבה כשאני מכניס הודעה M0001 שומעים אותה לפני ה - M0000 או אחרי?
-
@חנון-המרבה @מוטלה זה דחוף לפני תשעה באב אפשר תשובה בבקשה?
-
@יהונתן-כץ מה הבעיה לבדוק???????????????.
-
@יהונתן-כץ לא כזה מסובך לבדוק לבד...
בכל אופן ישמעו את זה אחרי.
לידיעתך התיוגים נוגדים את חוקי הפורום. -
@מתעניין כי אין לי זמן לניסיונות אבל לא עונים אז אני מנסה
-
@מוטלה אמר בהודעה זמנית.:
@יהונתן-כץ לא כזה מסובך לבדוק לבד...
בכל אופן ישמעו את זה אחרי.אז איך עושים שישמעו לפני?
לידיעתך התיוגים נוגדים את חוקי הפורום.
טוב לדעת תודה וסליחה...
-
@יהונתן-כץ תשנה את הM0000 ל M0000-1 ותעלה את ההודעה החדשה ב-M0000
-
@מוטלה עשיתי אבל עכשיו נאלם לי ההודעה הישנה ששינתי את שמה ל M0000-1 ואני לא מוצא אותה גם בסל המיחזור.... מה עושים? איפה היא יכולה להיות....