מי עוזר לי? האזנה אחרונה
-
אני מעלה כל יום קובץ לשלוחה 1 ובסוף היום מעביר את הקובץ לשלוחה 2, ואז מעלה חדש בשלוחה 1,
מה שיוצא, אדם שהיה באמצע לשמוע קובץ בשלוחה 1 וניתק, ואז למחרת מקיש כוכבית 3 לחזרה למקום שהאזין, ולמעשה הקובץ כבר הועבר לשלוחה 2, ואז הוא מאבד את מיקום האזנה האחרונה.
יש לזה פיתרון? שיועבר לקובץ שהאזין אע"פ שהקובץ הועבר לשלוחה אחרת?... -
@יענקלה-הכוכב אמר במי עוזר לי? האזנה אחרונה:
אני מעלה כל יום קובץ לשלוחה 1 ובסוף היום מעביר את הקובץ לשלוחה 2, ואז מעלה חדש בשלוחה 1,
מה שיוצא, אדם שהיה באמצע לשמוע קובץ בשלוחה 1 וניתק, ואז למחרת מקיש כוכבית 3 לחזרה למקום שהאזין, ולמעשה הקובץ כבר הועבר לשלוחה 2, ואז הוא מאבד את מיקום האזנה האחרונה.
יש לזה פיתרון? שיועבר לקובץ שהאזין אע"פ שהקובץ הועבר לשלוחה אחרת?...אם לכל יום יש הודעה יחידה נפרדת לכל יום, אולי תוכל לעשות שההודעה תהיה לפי התאריך של היום [במספור לדוגמא 57830222 להיום], ואז אם יקיש 1 יעבור מייד לשמיעת ההודעה של היום, אך אם יקיש האזנה אחרונה אז יעבור להמקום בו אחז [צריך לנסות כמובן].
בברכה. -
תעשה שכל ההאזנות יהיו בשלוחה 2
ואת שלוחה 1 תגדיר כשלוחה להאזנה משלוחה אחרת, ושישמיע רק את הקובץ הראשון בשלוחה ההיא[אני לא בטוח שה יועיל אבל אולי]
-
@מנסה יפה, אבל אז אלו שרוצים לשמוע קבצים ישנים אחרי הקובץ החדש, ישמעו את החדש פעמיים
-
תעשה בשלוחה 2 שיתחיל רק מהקובץ השני