שליחת השמעה לכתובת מייל מוגדר מראש תוך כדי שמיעתה
-
@יודעלע לא הבנתה אותו הוא אמר שבשתי השלוחות של ההקלטה תגדיר שההקלטה תעבור לשלוחה מסוימת
לדוגמה בשתי השלוחות של ההקלטה תגדירhangup_insert_file_to_folder=/1/1
-
@יודעלע בשלוחה שבה מקליטים ושולח למייל תגדיר
type=record email_send=yes say_record_number=no email_address=0000000000@gmail.com hangup_insert_file_to_folder=/1/1
ובשלוחה שלא שולחת למייל תגדיר
type=record hangup_insert_file_to_folder=/1/1
-
-
@פישל
עדיין לא הבנתי איך אותה הקלטה תגיע גם למייל וגם לשלוחה אליה מקשיבים? -
@יודעלע יש במודל הקלטה אפשרות לקבל את ההודעה למייל...
https://f2.freeivr.co.il/topic/5821/הקלטות-record/12?_=1671453147431 -
@פישל
אסביר את עצמי
אני רוצה להשאיר הודעה וזו תושמע בשלוחה מסוימת
אח"כ מתוך מספר הודעות ששלחתי ברצוני לברור הודעה אחת שרק היא תישלח למייל [הסיבה לכך היא משום שהודעות קצרות אין כל ענין לשלוח להם]
מקווה שהובנתי -
@יודעלע באמת עכשיו הסברת יותר
אבל גם לזה יש פתרון, אבל קצת יותר שרירותי, והוא להגדיר את המייל הראשי במערכת למייל של הקבוצה, ואז להכנס בתור מנהל לשלוחה ושמה לבחור באופציה של שליחת ההודעה למייל, כמובן שעם קצת משחק תוכל להגדיר מקש כל שהוא תוך כדי האזנה רגילה שיביא אותך לאותה תוצאה
אבל החסרון הגדול הוא שאתה צריך להגדיר את המייל הראשי כהמייל של הקבוצה, מה שיגרום שמיילים ממודלים אחרים יגיעו גם אליהם, אא"כ תשנה שם את המייל לשליחה (לא בכל מודל שייך)
בהצלחה. -
@פישל
תודה רבה
לפחות כעת היא "צרת רבים" -
@יודעלע אמר בשליחת השמעה לכתובת מייל מוגדר מראש תוך כדי שמיעתה:
לפחות כעת היא "צרת רבים"
רבים של מי?
אבל לפי איך שאני מבין אתה הוא זה שמקליט ומוציא את ההודעות, כך שמסתבר שאתה אמור לדעת מראש האם ההקלטה אמורה להיות קצרה או ארוכה, ובהתאם לכך תבחר את השלוחה הרצויה
לדעתי זהו פתרון ממש פשוט. -
@פישל
נכון צודק
אבל מעבר לכך לפעמים [הרבה פעמים] אני מכניס הודעה לשלוחה ורק כעבור זמן מה שולח צינתוק ובין ההקלטה לשליחה אני מתחרט ומשנה את ההודעה כמה פעמים ואם כל פעם יקבלו מייל זה יהיה יותר מידי כבד