לא נפתר ביטול שליחת הסולמית לאחר מספר שניות
-
בערך החמישי בהקשות מגדירים לאחר כמה זמן המערכת תסיים את הבקשה מהמאזין את ההקשות
השאלה אם יש אפשרות להגדיר שמס' השניות הזה יחול רק אם המאזין הקיש משהו ולא אם לא הקיש כלום
ואני אסביר
אני רוצה לעשות שהקשת 1 תעשה את פעולת X והקשת 10 תעשה פעולת Y והקשת סולמית תעשה פעולת Z אבל אני רוצה שאם המאזין לא הקיש כלום המערכת לא תשלח אוטומטית כאילו הקיש # אלא תשמיע לא הוקשה בחירה ותחזור על התפריט
(מה שקורה היום שאחרי מס' השניות ה\שהוגדר בערך החמישי המערכת שולחת לי לשרת שהמאזין הקיש # ולא שהוא לא הקיש כלום)את האמת שאני בדרך לבקשות לפיתוח, רק רציתי לברר באופן סופי שאין כבר את מה שאני מבקש -
@אבו למיטב ידיעתי זה כך ברירת המחדל, אלא אם כן מגדירים את זה: https://f2.freeivr.co.il/topic/56/מודול-api-תקשור-עם-מחשבים-וממשקי-נתונים-חיצוניים/3#:~:text=הערך השנים עשר (הקשה)
ברירת מחדל, במידה והנתון שהתקבל הוא "ריק" (ראה ערך 11) המערכת משמיעה M1002 "לא הוקשה בחירה" והמשתמש עובר להקשה מחודשת של הנתון.
ואז חוזר
None
(ולא #) -
@צדיק-תמים
אין הבדל מה חוזר עם None או # או כל נתון אחר
מכיון שיש אפשרות להגדיר בערך ה-12 שבהקשה על סולמית המערכת לא תשמיע 'לא הוקשה בחירה' אלא תשלח ערך כל שהוא (המוגדר בערך ה-13)
מה ש @אבו מנסה לעשות זה שיהיה משמעות נפרדת להקשה פיזית על מקש # שאז הוא יחזיר את הערך הנ"ל (לדוגמאNone
אוEmpty
או כל מה שלא יוגדר בערך ה-13) לבין אם עבר כמות השניות המוגדר בערך החמישי, שאז לא יחזיר את הערך הנ"ל אלא ישמיע 'לא הוקשה בחירה', כלומר שאז כביכול לא תהיה פעילה ההגדרה בערך ה-12, אלא המערכת לא תאשר את ההקשה הריקה.
מיועד למקרה שאתה רוצה לתת אפשרות למשתמש להקיש סולמית לביצוע פעולה מסויימת, ומאידך לא מעוניין שהפעולה תתבצע במידה ועברו כמות השניות המוגדרות בערך ה-5