קווי API
-
אשמח לקבל מערכות API
הכל כמו SMS
מייל
וצאפ
טלגרם וכו -
@pc0533150691
למה בדיוק אתה מתכוון? -
@פיסטוק-פרווה משהו שאני לא מכיר כמו שכתבתי
-
בכל מערכת ניתן להכניס API
API זה תיכנות חיצוני המתממשק לימות המשיח
[או ליתר דיוק זה תקשורת בין שרתים] -
אבל יש קווים שהם מוכנים ואני לא מכיר את המספרים האלה כולל מה שכתבתי למעלה
אשמח לקבל מספרים כאלו -
@pc0533150691
כיום אין קווים שבהם ניתן לשלוח sms חינם, מכיוון שזה עולה כסף.
שליחת מייל קיים וואצפ גם לא קיים.
בהצלחה! -
@פיסטוק-פרווה ווצאפ' כן קיים איך שהוא תראה כאן וכן כאן
-
קיים אופציה ליצור קו שמדברים / מקלידים טקסט, וזה נשלח לווצאפ
זה לא קו נורמלי של שליחת וקבלת ווצאפ מהמספר שלי, לאנשים אחרים אלא רק אופציה לקבלת הודעות אליי דרך קו.
זה גם לא כולל הקלטות וכו.בגדול יש לי רעיון מלא זמן להכין כזה קו שיאפשר מהמספר האישי, רק שיהיה לזה עלות חודשית גבוהה (אזור ה100 לחודש בערך) ואני לא חושב שיהיו לקוחות
-
קיים אופציה ליצור קו שמדברים / מקלידים טקסט, וזה נשלח לווצאפ
זה לא קו נורמלי של שליחת וקבלת ווצאפ מהמספר שלי, לאנשים אחרים אלא רק אופציה לקבלת הודעות אליי דרך קו.אפשר גם לשלוח הודעות למישהו אבל הוא יצטרך להוסיף את הבוט לקבוצה / לאנשי הקשר שלו.
זה גם לא כולל הקלטות וכו.
יש אפשרות לקבל גם את ההקלטות.
בגדול יש לי רעיון מלא זמן להכין כזה קו שיאפשר מהמספר האישי, רק שיהיה לזה עלות חודשית גבוהה (אזור ה100 לחודש בערך) ואני לא חושב שיהיו לקוחות
אפשרי לעשות את זה ע"י בוט לא רשמי של ווצאפ.
-
@פיסטוק-פרווה כתב בקווי API:
אפשר גם לשלוח הודעות למישהו אבל הוא יצטרך להוסיף את הבוט לקבוצה / לאנשי הקשר שלו.
בדקת במה שפורסם שם?
יש אפשרות לקבל גם את ההקלטות.
זה וודאי לא קיים פה
אפשרי לעשות את זה ע"י בוט לא רשמי של ווצאפ.
אני יודע, רק אמרתי, שזה יהיה עלות חודשית גבוהה ללקוח, ולא נראה לי שזה שווה פיתוח.
-
@MGM-IVR
לא דיברתי על המודל ההוא, כי שם הוא לא פיתח את כל האפשרויות.
בבוט ווצאפ לא רשמי זה אמור להיות חינם אבל אני צריך לבדוק את זה שוב... -
לא דיברתי על המודל ההוא, כי שם הוא לא פיתח את כל האפשרויות.
המודל ההוא לא אהבת ישראל פיתח.
זה חברה ישנה ומוכרת, שמאפשרת לך לקבל הודעות ווצאפ מהמספר שלהם,
לכן זה לא טוב לקבל מקבוצות/הקלטות - זה רק טקסט ורק אליך . ורק מהמספר שלהם.@פיסטוק-פרווה כתב בקווי API:
בבוט ווצאפ לא רשמי זה אמור להיות חינם אבל אני צריך לבדוק את זה שוב...
בוט רשמי הוא חינמי בכמויות קטנות , רק שהוא בלי קבוצות, ובלי אופציה אמיתית ונוחה ליצור שיחה עם מישהו או להמשיך שיחה אם ההוא לא ענה ב24 שעות האחרונות.
אני דיברתי על בוט לא רשמי, הפשוטים הנורמלים עולים כ100 ש״ח לחודש על השירות,
אני חשבתי להריץ את הספריה עצמאית על השרת שלי, ומחשבון שלי, אני לא יכול אחרי עלות פיתוח, שרתים, מכשירי פלאפון שעליהם יהיו הווצאפ, באגים, שירות לקוחות וכו, לקחת פחות מ100 שקל, (יכול להיות שזה גם יהיה יותר..) ולא נראה לי שיהיה אפילו לקוח אחד באזור 100 שקל לחודש, שלא לדבר על כמה לקוחות... או אם זה יעלה מעל 100 שקל...
ולכן אמרתי שאני לא אפתח את זה כנראה -
@MGM-IVR
אתה צודק, במיוחד שבוט לא רשמי יכול להיחסם ע"י ווצאפ, ישנה אפשרות ליצור בוט לא רשמי חינם ע"י node.js, מה שכן אני לא כ"כ יודע איך... -
-
@MGM-IVR
יפה שמצאת, אבל למה אתה לא משתמש בזה?... -
@MGM-IVR
יפה שמצאת, אבל למה אתה לא משתמש בזה?...אני דיברתי על בוט לא רשמי, הפשוטים הנורמלים עולים כ100 ש״ח לחודש על השירות,
אני חשבתי להריץ את הספריה עצמאית על השרת שלי, ומחשבון שלי, אני לא יכול אחרי עלות פיתוח, שרתים, מכשירי פלאפון שעליהם יהיו הווצאפ, באגים, שירות לקוחות וכו, לקחת פחות מ100 שקל, (יכול להיות שזה גם יהיה יותר..) ולא נראה לי שיהיה אפילו לקוח אחד באזור 100 שקל לחודש, שלא לדבר על כמה לקוחות... או אם זה יעלה מעל 100 שקל...
ולכן אמרתי שאני לא אפתח את זה כנראה