המלצה טלפון SIP נייד עם SIM
-
אחרי חיפושים ארוכים מאוד מצאתי את מה שלי מאוד שימושי ואני חושב שלעוד הרבה הוא מאוד שימושי
טלפון SIP נייד שאפשר להכניס בו SIM ולהתנייד אתו לכל מקום
הטלפון הוא טלפון מקשים שיש בו רק עם שיחות SIP וכן שיחות קוליות על הSIM ללא אפשרות להוספת אפליקציות
הטלפון מתחבר לרשת או עם SIM או עם WI-FI
הוא בנוי כמו טלפון אלחוטי אבל הוא נייד לכל דבר ללא צורך בקרבה לבסיס הבסיס הוא רק להטענה אבל יש גם שקע הטענה רגיל גם בטלפון עצמו
יש בו גם בלוטוס וחור לאוזניות ורטט
הוא מתאים גם לSIM עם סינון נטפרי
החיסרון שיש בו שהוא באנגלית וגם יש בו נקודה חמה (יכול להפריע לחלק אנשים) וכן יש בו SMS (גם יכול להפריע לחלק אנשים) חוץ מזה אין בו כלום אפי' לא מחשבון וודאי שלא נגן וצפייה וכד'
זה האתר של החברה
וזה המייל שלהם: wyatt@tantuns.com
המחיר בבודדים הוא בערך 90 דולר ליחידה לא כולל משלוח
אני קניתי את הדגם C2+ שיש בו גם מגירה לסים וגם התחברות דרך ה WI-FI
ממליץ בחום
יש לציין שאחר שבדקתי אותו עם כמה סימים של כמה חברות ראיתי שהוא לא מתאים לכל הסימים של כל החברות החברות שבדקתי וזה עובד זה פלאפון פרטנר וסלקום החברות שבדקתי וזה לא עובד הם הוט מובייל ו019 כמו כן הטלפון צריך קליטה יציבה כדי לעבוד טוב
לפרטים נוספים על שיחות SIP מומלץ להיכנס לפוסט הזה
מצ"ב תמונות של המכשיר
זה המדריך למשתמש של הטלפון (באנגלית) אם זה יעזור למישהו
וזה החוברת מידע שלו -
@הרב אם נכניס SIM של נטפרי, יהיה גם SMS?
-
@דוד_מלך_ישראל בסים של נטפרי מה שידוע לי אין אסמס וגם בימות המשיח אין אסמס בSIP כך שלא באמת יהיה שם אסמס רק אם תשים סים רגיל שמקבל אסמסים הוא יוכל לקבל אסמסים דרך הסים
-
@הרב ואתה בטוח שזה עובד עם סים של נטפרי? כי אם נניח מכניסים אותו לסמארטפון הוא לא עובד.
-
@דוד_מלך_ישראל כתב בהמלצה טלפון SIP נייד עם SIM:
@הרב ואתה בטוח שזה עובד עם סים של נטפרי? כי אם נניח מכניסים אותו לסמארטפון הוא לא עובד.
לא נכון
צריך להתקין תעודה, ולא כל דבר יעבוד, אבל SIP בהחלט כן.
פרוטוקול SIP פתוח לגמרי בנטפרי, אז אולי אפילו לא צריך להתקין תעודה (כמו בוויז) -
@דוד_מלך_ישראל אני משתמש בזה עם סים של נטפרי וזה עובד מעולה בלי להתקין כלום
-
@הרב הוא עובד חלק ללא ניתוקים ?
-
@8503524 אם יש סים וגם פרוטקול סיפ דרך מה הוא מיתקשר ?
-
אני בדקתי וזה עבד לי מעולה יש לציין אבל שכל טלפון IP שלא יהיה חייב קליטה טובה (יותר טובה ממה ששיחה רגילה צורכת)
מידע מדויק אני מקווה שבעזרת השם אני יוכל לתת לך שבוע הבא כי שבוע הבא בעזרת השם אני מביא 4 טלפונים כאלה לנציגים שלי והם עונים מאות שיחות ביוםאם יש סים וגם פרוטקול סיפ דרך מה הוא מיתקשר ?
אני לא בדקתי את הנושא אבל להבנתי זה כמו כל פלאפון עם סים כפול שלקבל הוא מקבל משתיהם ולהוציא זה תלוי לפי איך שאתה מגדיר תבדוק אולי במדריך שהבאתי אולי כתוב שם (הטלפונים לא זמינים לי כרגע)
-
@הרב כתב בהמלצה טלפון SIP נייד עם SIM:
@דוד_מלך_ישראל אני משתמש בזה עם סים של נטפרי וזה עובד מעולה בלי להתקין כלום
בנקודה חמה הוא מוציא אינטרנט של נטפרי ?
-
@חוויה-טלפונית אני לא בדקתי את זה מעשית אבל נטפרי זה סינון על הסים כלומר לא יכול להיכנס לך תוכן למכשיר שלא עבר דרך נטפרי (במכשירים אחרים כן בדקתי את זה)
-
פוסט זה נמחק! -
@8503524 כתב בהמלצה טלפון SIP נייד עם SIM:
עובד מעולה בלי שום בעיות (שוב אבל חייב שיהיה במקום עם קליטה טובה)
-
@דוד_מלך_ישראל בשים @הרב בסים של נטפרי ב 019 יש סמס נכנס
-
@שולי גם דרך המחשב?
-
@יענקלה-הכוכב אני משתמש נטסטיק נייד של וואי ובממשק של הראוטר (כמו כל ממשק אחר) יש איזור לסמסים.
וכן לממשק נכנסים דרך המחשב -
@יענקלה-הכוכב 019 לא אומרים לך את המספר אתה צריך להתסכל באיזור האישי שלך באתר או בחשבונית
-
@שולי אני יודע, יש לי סים ישירות למחשב, חיפשתי הרבה בנושא לא מצאתי דרך.
-
@שולי כתב בהמלצה טלפון SIP נייד עם SIM:
@דוד_מלך_ישראל בשים @הרב בסים של נטפרי ב 019 יש סמס נכנס
אבל כבר כתבתי שזה לא עובד עם סים של 019
-
פוסט זה נמחק! -