הוספת דקות במצב שינה
-
יכול להיות שזה פשוט, יכול להיות שזה לא שימושי, אבל לי זה מאד עזר, ואני משתמש איתו כל יום (בעיקרון רשמתיו כבר באתר הישן, אבל איני מוצאו לכן אני כותב שוב)
כשעושים הגבלת אורך השיחה לפעמים רוצים להאריכה יותר, או לבטלה לגמרי. (למשל אני מדליק כל יום לילדים את הפלפון כנגן, ועושה טיימר, ולפעמים הם לא נרדמים, אז אני רוצה להוסיף דקות או לבטל)
אז עשיתי כך (כמובן שכל השלוחות הם רק לדוגמה):
ההגדרה (ניתן להטמיע גם בכל מודול עי' בפורום type=limit_call_seconds אורך זמן בשניות (כאן לדוגמה רבע שעה, ניתן להגדיר מה שהנכם רוצים) limit_call_seconds_disconnect_time=900 לאיזה שלוחה ללכת אחרי שהגדרת את הטיימר (לא אחרי הזמן, אלא לפני הזמן) limit_call_seconds_ivr_start=השלוחה שאליה הינך רוצה להפנות לאיזה שלוחה להפנות אחרי הזמן (אחרי רבע שעה) limit_call_seconds_end_time_go_to=/999
שלוחה 999
שלוחת תפריט type=menu להקריא טקסט של הודעת התפריט (במקום 3 שורות אלו, ניתן להכניס הודעה M1000) say_menu_voice=yes menu_voice=להוסיף עוד 10 דקות הקש 1, לנתק הקש 2 או המתינו, לבטל אתמצב השינה הקש 3. (או באידיש: צִי לַיְגְן נוֹךְ צֶן מֶנִיט דְרִיקְץ אַיְנְץ, צִי אוּפְּאַקְן דְרִיקְץ צְוַי אוֹדֶר וַרְט, מֶבַטְל זַאן דֶמַצַב שֶׁיְנַה דְרִיקְץ דרַיְ) voice=Gilad באם לא הוקש כלום, עובר בעצמו לשלוחה 2 timeout_goto=2 כמה פעמים לחזור על הודעת התפריט attempts=2
שלוחה 1 בתוך 999
הגדרה מחדש של אורך השיחה type=limit_call_seconds הוספה של 10 דקות limit_call_seconds_disconnect_time=600 העברה לשלוחה של 'האזנה אחרונה' limit_call_seconds_ivr_start=/999/3 בסיום הטיימר שיחזור שוב לשלוחה 999 limit_call_seconds_end_time_go_to=/999
שלוחה 2 בתוך 999
ניתוק השיחה type=hangup
שלוחה 3 בתוך 999 - ביטול הטיימר
האזנה אחרונה type=last_play
מקוה שהועלתי
-