דף היומי
-
@zxc יש לך מושג איך עושים במודול הזה שישמיע דפים שאני מגדיר? אם אני לא רוצה דף היומי בבלי אלא ירושלמי לדוגמא
-
@שלמה-צובל
כרגע מוגדר דף היומי, בעתיד בעז"ה נוסיף לימודים נוספים לפי הדרישה
אתה יכול לנסות ל'דרוש' -
יש למישהו איזו קומבינה בשביל זה? אולי הודעות לפי תאריך או משהו?
-
@שלמה-צובל אם יש לך כח להקליט הודעות לכל יום בנפרד וודאי שאתה יכול
בהשמעת הודעה יומית ומעבר לשלוחה אחרת
או בזה -
מי מוכן לעזור? הקלטתי 60 הודעות לחודשיים הקרובים מה לומדים היום בדף היומי (ירושלמי).
כעת אני צריך להגדיר שבכניסה לקו ישמעו בכל יום את ההודעה שלו לפי תאריך. מהן ההגדרות בידיוק?
תודה ענקית מראש לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!!! -
יש מצב?..
-
אני הייתי צריך פעם כזה דבר
אבל לא בתפריט הראשי
אז פתחתי 30 שלוחות (זה מה שהייתי צריך)
והגדרתי שכל שלוחה תפתח בתאריך מסויום וברגע שלא הגיע הזמן יעבור לקודם
ובכל שלוחה היה השמעת קבצים אחת שלאחר ההשמעה היה הגדרה שעובר למיקום מסוים (כל יום היה אותו מיקום רק ההשמעה היה אחרת כל יום)
אז עבד כך ברגע שלחץ על מקש בא נגיד חמש הוא עבר לשלוחה 30 אבל זה היה סגר אז עלה ל 29 וכן הלאה עד שהגיע ליום הנוכחי שזה היה פתוח וביום הראשון הגיע עד 1 ביום השני 2 וכן הלאהאתה יכול לעשות שמי שנכנס למערכת מועבר לשלוחה מסוימת ששם תגדיר את זה ולאחר ההשמעה יעבור לתפריט ראשי אבל זה יקח לך הרבה זמן להגדיר לא נראה לי שוה ההשקעה
אולי תשלח הצעה לפיתוח שיהיה אפשרות לעשות תפריט ראשי לפי תאריך
-
@שלמה-צובל טעיתי התכוונתי לזה בחלק השני (החלק הראשון מדבר מתגובות שאינן קשורות, באמצע הוא מתחיל לספר סיפור על אולם חתונות, משם הוא הנושא)
אז אתה צריך לקרוא לכל קובץ כפי השם של התאריך, ולהכניסו בתיקיה.אגב, @שמואל או שאר המנהלים, טעות בפורום שכבר צועקים עליה, כימות 'ימות המשיח'. מדוע בקישור הנ"ל מחוברים שני דברים שאין להם כל קשר ביניהם, אפילו לא קשר קלוש, ואף אחד לא מתקן את זה. סך הכל מדובר בהעברה של חצי מהפוסט, לפוסט אחר.
-
@zxc לא כ"כ הבנתי מה הבאת משם, יש לך כח להסביר?..
-
@שלמה-צובל הדגשתי בחלק השני, אחרי התגובות (שלא קשורות), ישנם
"השמעת הודעות לפי תאריכים"
אתה עושה שלוחת השמעת קבצים רגילה ומכניס שםfolder_play=folder_gregorian_date
ועיין שם את המשך ההגדרות עיין שם
אתה מכניס קבצים וקורא לכל קובץ כפי התאריך הלועזי, לתאריך של היום אתה עושה שנה שם וקורא לקובץ "01072020" וכך הוא קורא כל יום את התאריך של אותו יום.
אם לא היית מקליט קודם (אם לא הייתי טועה ומביא לך מיד את המ"מ הנכון, אז סליחה) היית יכול להקליט מלכתחילה שיקרא מיד בשם התאריך הנכון -
@zxc לא הקלטתי עדין, כתבתי רק לצורך הענין.
אז מה לעשות? -
אז למעשה בדקתי עכשיו, ושני המ"מ נכונים:
- הראשון השמעת הודעה יומית, זה סוג שלוחה אחרת, ושם לא נראה לי שאפשר להקליט, יש להעלות הודעות ולשנות שם לתאריך של היום. (שים לב, על אף שזה נקרא העברה לשלוחה אחרת, זה לא מוכרח אתה יכול להעביר תמיד לשלוחה מוגדרת קבועה, או לחזור לתפריט ראשי וכדו')
- השני אתה מכניס את ההגדרות לתוך השמעת קבצים אחרי השורה הזאת
type=playfile
ואז יש לך הגדרות אם לפי עברי או לועזי, אם להשמיע את הכל או רק של היום וכו' עיין שם. ואז אתה מקליט דרך הניהול לשלוחה זו, הוא שואל אותך לפני ההקלטה לאיזה תאריך אתה רוצה להקליט, אתה מקיש את התאריך הלועזי, והוא שומר את ההקלטה בעצמו לתאריך זה, ומשמיע ביום זה את ההודעה הרלוונטית.
-
@zxc תודה!!
-
אין לי איך להגדיר באיזו שעה הוא יעבור ליום הבא?? אני לא רוצה שב 12 בלילה יהיה כבר של מחר
-
@שלמה-צובל אתה יכול לנסות לעשות את זה:
תאריך עברי במערכת
המערכת טוענת את התאריך עברי בתחילת שיחה ולכן באם ברצונכם לשנות ברירת מחדל יש לעשות זאת בקובץ ext בכניסה למערכת או בקובץ ivr
ברירת מחדל - התאריך מתחלף בשקיעה.
באם רוצים שהתאריך יתחלף בחצות הלילה יש להכניס את ההגדרה הבאה:jcalendar_realdate=0
באם רוצים שעד שעה מסוימת ביום המערכת תוריד יום אחד מהתאריך העכשווי ניתן להגדיר
jcalendar_subtract_day_if_time_before=0559
בדוגמא כאן עד דקה לשש בבוקר התאריך העברי יהיה יום אחורה
-
שים לב, הוא כתב 'לנסות' כי בעצם ההגדרות לא קשורות למודול זה, אבל תנסה ותבדוק בלילה ותראה אם זה עוזר
-
תאריך עברי במערכת
המערכת טוענת את התאריך עברי בתחילת שיחה ולכן באם ברצונכם לשנות ברירת מחדל יש לעשות זאת בקובץ ext בכניסה למערכת או בקובץ ivr
באם רוצים שהתאריך יתחלף בחצות הלילה יש להכניס את ההגדרה הבאה:jcalendar_realdate=0
זה לא עובד זה מתחלף בשקיעה יש למישהו פתרון אחר?
-
@חסיד-ותיק אמר בדף היומי:
תאריך עברי במערכת
זה לא עובד זה מתחלף בשקיעה יש למישהו פתרון אחר?
?
-
@חסיד-ותיק עיין כאן
-
@חסיד-ותיק עיין כאן
אני לא מתכוון שאני רוצה שישמעו איזה דף היומי אוחזים
יש לי שלוחה עם שיעורים בדף היומי והוא משמיע כל יום את השיעור שלו אבל זה מתחלף בשקיעה ואני רוצה שזה יוחלף ב12 בלילה
תודה מראש