הודעות אישיות
-
אשמח אם מישהו יוכל להסביר איך עושים שלוחה להשארת ושמיעת הודעות אישיות (שלוחה 0) עם שליחת צינתוק חינמי למקבל ההודעה וכן שישמע בכל כניסה למערכת שיש לו הודעה אישית.
חיפשתי המון בפורום והסתבכתי.
תודה. -
-
@עופר הסתדרת?
-
@אלע תודה על ההתעניינות.
לצערי לא הצלחתי בהגדרה.
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי שלב אחרי שלב כיצד מגדירים.
אגב, אם אינני טועה אין במדריך שהעלו אופציה לצינתוק למקבל ההודעה.
תודה ענקית מראש.
-
-
@עופר צינתוקים לא נראה לי שיש אפשרות, אך יש אפשרות שמתי שיתקשר לקו הוא ישמע הודעה 'יש לך הודעה אישית חדשה לשמיעתה כנס לשלוחה 0' [לדוגמא].
ועכשיו להגדרות, ממש פשוט.
ב2 שלבים - ואת אחרי זה...שלב א: בשלוחת ההקלטת הודעה תגדיר
;שם השלוחה title=השארת הודעה אישית type=record enter_id=yes say_record_number=no enter_id_type=phone folder_move=for_id ;כאן תגדיר לאיפה יעבור בסיום record_end_goto=/
אני הגדרתי שבסיום יעבור לשלוחה לרשימת המספר שהשארתי עבורו את ההודעה לרשי"ת, שלפי זה האזין כשהתקשר לקו ישמע שיש עבורו הודעה חדשה.
שלוחה לרשימת המס' לרשי"ת,
type=yemot_dialer_campaign_list ;כאן מודר שירשום את המס' לרשי"ת מס' 4 yemot_dialer_campaign_list_template=4
שלב ב: הגדרת השלוחה לשמיעת ההודעות [למאזין]
;שם השלוחה title=הודעות אישיות type=playfile folder_play=id_record ;כאן תכתוב את השלוחה בה אתה מקליט את ההודעה folder_to_play=/
תעדכן אם [לא] הסתדרת.
בהצלחה ענקית!!! -
@אלע אני רוצה להבין זה מקליט לאיזה שלוחה .
כאילו עושה רושם שזה מקליט לשלוחת מספר משאיר ההודעה לא? -
@הלי בשלוחה 1 אני מקליט והקובץ נשמר כאן,
-
@אלע נכון אבל לכאורה זה נשמר על המספר של מקליט ההודעה ולא על המספר שרומים שהוא ישמע את ההודעה לא?
-
@הלי לא, זה נשמר על מספר פלאפון של שומע ההודעה.
-
@אלע מאיפה המערכת תדע לאיזה מספר להכניס את ההודעה???
סליחה על התגובה המאוחרת -
@הלי משאיר הודעה לפני ההקלטה מקיש את מס' הטלפון
-
-
@הלי לא יודע.
אני משתמש בזה וזה עובד מצוין -
@HMJE22 כתב בהודעות אישיות:
@עופר
כאן יש לך הגדרות להודעות אישיות כולל אופציה לצינתוק, שלב אחרי שלב...ניסיתי את כל התהליך חוץ מהצינתוקים.
עבד מאוד יפה אבל לא משמיע שיש הודעה חדשה.
מישהו יודע למה??? -
@עופר אתה צריך לעשות קובץ ל ההודעה לקמפיין בו רשמת את המאזין שהשארה עבורו הודעה