האם יש איך לפטור את הזמן של טעינת tts במערכת
-
@HMJE22 כתב בהאם יש איך לפטור את הזמן של טעינת tts במערכת:
@תן-חיוך-1 כתב בהאם יש איך לפטור את הזמן של טעינת tts במערכת:
@שמואל
אולי ימות המשיח יעשהו המרה אוטומטית של TTS לWAV
או לפחות תהיה בחירה ללקוח האם הוא רוצה להמיר או לארעיון נוסף לבעיה, שאפשר אולי לפתח גם שההמרה הראשונה שמתבצעת לתמלול יתבצע לפני שהמאזין הראשון מאזין לקובץ. שהיום מה שקורה זה שרק אז הוא נשלח לתמלול עד שהוא מוכן להשמעה, ואולי אפשר שכשנכנס קובץ tts חדש לשלוחה הוא אוטמטי נשלח לתמלול ומוכן להשמעה, בלי צורך לחכות שהמאזין הראשון יכנס להאזין...
זה כבר נשמע הרבה יותר הגיוני, אבל תחשוב שכשהמאזין הראשון נכנס לשלוחה אז הוא זה שבעצם "מריץ" את זה לתמלול אז פשוט יצטרכו למצוא איזה שהוא פתרון לזה שזה יריץ כבר לפני כניסת המאזין לשלוחה...
-
@HMJE22 כתב בהאם יש איך לפטור את הזמן של טעינת tts במערכת:
@תן-חיוך-1 כתב בהאם יש איך לפטור את הזמן של טעינת tts במערכת:
@שמואל
או לפחות תהיה בחירה ללקוח האם הוא רוצה להמיר או לארעיון נוסף לבעיה, שאפשר אולי לפתח גם שההמרה הראשונה שמתבצעת לתמלול יתבצע לפני שהמאזין הראשון מאזין לקובץ. שהיום מה שקורה זה שרק אז הוא נשלח לתמלול עד שהוא מוכן להשמעה, ואולי אפשר שכשנכנס קובץ tts חדש לשלוחה הוא אוטמטי נשלח לתמלול ומוכן להשמעה, בלי צורך לחכות שהמאזין הראשון יכנס להאזין...
אכן זה הייתה כוונתי
אל תהפוך אותי למטומטם כי לא הבנת מה אני מתכון
ברור שאם אני מחפש לחסוך את ההמתנה אני לא יציע רעיון שיגזול יותר זמן, לא כן? -
@יוסף-ח כתב בהאם יש איך לפטור את הזמן של טעינת tts במערכת:
זה כבר נשמע הרבה יותר הגיוני, אבל תחשוב שכשהמאזין הראשון נכנס לשלוחה אז הוא זה שבעצם "מריץ" את זה לתמלול אז פשוט יצטרכו למצוא איזה שהוא פתרון לזה שזה יריץ כבר לפני כניסת המאזין לשלוחה...
אז כבר כתבתי, כשנכנס קובץ tts חדש לשלוחה, ע"י העלאה וכדו' בכל צורה שהיא, שאז זה ישלח לתמלול וכו'.
-
או לפחות תהיה בחירה ללקוח האם הוא רוצה להמיר או לאאח'שלי כתבת באופן מפורש שאתה רוצה שימות המשיח יעשו המרה מtts לwav שזה בהחלט רעיון לא הכי חכם.
-
@יוסף-ח
נכון
כלומר שברגע שתלחץ על העלאת קובץ tts המערכת תמיר אותו לWAV -
@צדיק-תמים כתב בהאם יש איך לפטור את הזמן של טעינת tts במערכת:
אבל אפשר להשתמש בAPI של מייקרוסופט
וזה יהיה יותר מהיר ממה שאני מקבל בימות?
-
@שמואל-ש כתב בהאם יש איך לפטור את הזמן של טעינת tts במערכת:
@צדיק-תמים כתב בהאם יש איך לפטור את הזמן של טעינת tts במערכת:
אבל אפשר להשתמש בAPI של מייקרוסופט
וזה יהיה יותר מהיר ממה שאני מקבל בימות?
הנקודה היא שתוכל מראש להמיר את הטקסט לקובץ שמע ולהעלות לימות את הקובץ שמע, ואז יהיה אפשר להאזין לקובץ באופן מיידי
כמובן בצד שרת או מה שזה לא יהיה שמעלה את הטקסט זה כן פעולה שלוקחת זמן, להוריד את הקובץ שנוצר ולהעלות אותו לימות, אבל זה יחסוך את ההמתנה אח"כ של המאזין -
יש לי api חינמי שעושה את העבודה עם שני הקולות החדשים (הם כבר ממזמן לא...) מי שמעוניין שיפנה אלי למייל:
teletop770@gmail.com -
@פיסטוק-פרווה אם הוא חינמי למה שלא תכתוב פה בפורום?
-
@פיסטוק-פרווה כתב בהאם יש איך לפטור את הזמן של טעינת tts במערכת:
יש לי api חינמי שעושה את העבודה עם שני הקולות החדשים (הם כבר ממזמן לא...)
עם איזה חברה?
וזה משמעותי יותר מהיר? -
פוסט זה נמחק! -
@chaim7
זה נשמע שההודעה שאתה משמיע היא קבועה עם משתנים, אז תמיר כמה שיותר מהם כהקלטות קבועות
(כמו "הרב הנכבד רבי" וכו') -
@קו-לקו-0
למה? הרי כל המרה לדיבור המערכת שולחת קובץ ומקבלת קובץ כנגד וזה לכאורה יותר פעולות ויותר עצירות- לא??
(מחקתי את הפוסט בו התלוננתי על זמן ארוך בהמרה כי אמנם יש עיכוב שהייתי שמח שלא היה, אבל כשגירדתי את את ההקלטות בלי שום שקט, זה בהחלט סביל ולא מצדיק להרים את כל המומחים בערב חג בשביל זה....)
בכל מקרה תודה על ההתייחסות וההשתדלות לעזור
כל הכבוד!!!! -
@chaim7
התכוונתי שלגבי החלקים הקבועים אל תשתמש ב tts אלא בקבצים שמורים
לדוגמא במקוםt-שלום הרב משה כהן יש לך הזמנה של 2 הודו טחון
תיצור קבצי הקלטה דלהלן:
001 - שלום הרב
002 - יש לך הזמנה של
003 - הודו טחון
ואז תשתמש עם:f-001.t-משה כהן.f-002.n-2.f-003
באופן הזה יש לך רק המרה אחת של טקסט 'משה כהן'
וכן הלאה.. -
@קו-לקו-0
פשוט, גאוני ומדהים
תודה רבה -
@יוסף-ח כתב בהאם יש איך לפטור את הזמן של טעינת tts במערכת:
@תן-חיוך-1
זה כזה מטומטם כי עכשיו לא רק שיהיה צריך להמיר את הקול לטקסט אלא גם יצטרכו לחכות את הזמן שיקח ליצור את הטקסט כקובץ שזה לחכות הרבה יותר מעכשיו...בא נעזוב את המילה מטומטם, אבל זה בדיוק מה שימות עושים היום. הם לוקחים את הטקסט ושולחים אותו לעלמא רידר ומעלים קובץ שמע (אתה לא רואה את הקובץ כי הוא מוסתר...)
-
@תן-חיוך-1
אפשר ע"י המרה של הטקסט לקובץ בתוכנה של הורדה מהירה מיוטיוב – מכון כתר תורה שם יש אופציה המרה של טקסט לקובץ -