שם משתמש בהפקת דוח שיחות נכנסות
-
אם אפשר לפתח שיהי כתוב באתר שם משתמש חוץ מהמספר פלפון גם כשצופים בשיחות פעילות למערכת ובהפקת דוח צבר מאוד נצרך ואם לא מה מביא תועלת שאני מוסיף בקובץ PhonesName.ini שם אם אני לא רואה זאת בדוח או באתר וכן בחישוב סטטיסטיקה
דבר זה מאוד חשוב בשביל לעקוב אחר הנכנסים למערכת שלי ולכולם
תודה -
@איתמר-כהן לגבי צפיה בשיחות פעילות יש דרך לראות את השם משתמש לפי מה שמופיע בקובץ
EnterIDValName.ini
, כבר הובא הרבה פעמים בפורום.
לגבי דוחו"ת - יש הרבה דוחות (קבלת נתונים ודאי, ועוד) שאפשר להגדיר לו לקחת את השמות מהקובץ הנ"ל, או מקובץListAllInformation.ini
, ואז גם בדוחו"ת אתה מקבל את השמות (והאמת שכמדומני שאם אתה עושה כניסה עם זיהויenter_id
הוא מציג לך את השמות בכל הדוחו"ת לפי מה שמופיע באחד מהקבצים הנ"ל).
ולגבי חישוב סטטיסטיקה אין לי מושג, ואם אכן אין, אז זה באמת יכול להועיל לפתח שיוכלו לראות את השמות.@איתמר-כהן כתב בשם משתמש בהפקת דוח שיחות נכנסות:
מה מביא תועלת שאני מוסיף בקובץ PhonesName.ini שם אם אני לא רואה זאת וכו'
נ.ב.
לפי ניסוח דבריך - נראה לי שאתה לא כ"כ הבנת את תפקיד הקובץPhonesName.ini
...
אז סתם לידיעתך הקובץ הזה אין תפקידו להציג לך שמות בשיחות פעילות, ולא בדוחו"ת ולא בשום מקום אחר, אלא הוא קובץ רק עבור הצגת שמות לרשימות הצינתוקים החינמי, ליתר ביאור חפש בפורום PhonesName.בהצלחה
-
@HMJE22 כתב בשם משתמש בהפקת דוח שיחות נכנסות:
@איתמר-כהן לגבי צפיה בשיחות פעילות יש דרך לראות את השם משתמש לפי מה שמופיע בקובץ
EnterIDValName.ini
, כבר הובא הרבה פעמים בפורום.
לגבי דוחו"ת - יש הרבה דוחות (קבלת נתונים ודאי, ועוד) שאפשר להגדיר לו לקחת את השמות מהקובץ הנ"ל, או מקובץListAllInformation.ini
, ואז גם בדוחו"ת אתה מקבל את השמות `, והאמת שכמדומני שאם אתה עושה כניסה עם זיהוי enter_id הוא מציג לך את השמות בכל הדוחו"ת לפי מה שמופיע באחד מהקבצים הנ"ל).הכנסתי בקובץ זה
EnterIDValName.ini
, ולא הועיל
ולא הבנתי כוונתך ב- והאמת שכמדומני שאם אתה עושה כניסה עם זיהוי enter_id הוא מציג לך את השמות בכל הדוחו"ת לפי מה שמופיע באחד מהקבצים הנ"ל).
תודה. -
@איתמר-כהן כתב בשם משתמש בהפקת דוח שיחות נכנסות:
הכנסתי בקובץ זה
EnterIDValName.ini
, ולא הועילזה אמור להיות בשלוחה
EnterID/
- דהיינו בשלוחה EnterID שתחת השלוחה הראשית - שמשם המערכת לוקחת את הנתונים ברירת מחדל. (אלא א"כ אתה מגדיר אחרת בשלוחת היעד).
לפרטים נוספים והוראות שימוש, כדאי שתעבור על הקישור דלהלן קצת, הגדרות הזיהוי בכלל המערכת.ולא הבנתי כוונתך ב- והאמת שכמדומני שאם אתה עושה כניסה עם זיהוי enter_id הוא מציג לך את השמות בכל הדוחו"ת לפי מה שמופיע באחד מהקבצים הנ"ל).
כוונתי שאם אתה עושה בכניסה לשלוחה זיהוי enter_id, לדוגמא
enter_id=yes enter_id_type=phone record_name=no say_name=no login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/EnterID
אז בדוחות שבשלוחה (ונראה לי שגם בשלוחות שאתה עובר מכאן והלאה - עד למחיקת הזיהוי), יופיע לך גם השמות בדו"ח...
אבל שוב, כתבתי "כמדומני" - כך שאיני בטוח האם אכן בכל הדוחו"ת זה כך, ואם תמצא שלא בדיוק כך, אז אל תתפוס אותי על המילה, אבל בכל מקרה כך זכור לי שעשיתי כל פעם שהייתי צריך - ולא זכור על איזה בעיה... (יכול גם להיות שיש דוחות שאתה צריך להגדיר לבד לקחת את השמות, ואז אתה מגדיר את איזה טורים שיכניס לדו"ח מקובץListAllInformation.ini
וכדו').בהצלחה
-
אם אפשר לפתח שיהי כתוב באתר שם משתמש חוץ מהמספר פלפון גם כשצופים בשיחות פעילות למערכת ובהפקת דוח צבר מאוד נצרך ואם לא מה מביא תועלת שאני מוסיף בקובץ PhonesName.ini שם אם אני לא רואה זאת בדוח או באתר וכן בחישוב סטטיסטיקה
דבר זה מאוד חשוב בשביל לעקוב אחר הנכנסים למערכת שלי ולכולם
תודהתעשה כניסה לפי כל הפרטים הקיימם במערכת הכי קל ופשוט ותעדכן שם גם מספר טלפון
-
פוסט זה נמחק! -
@מ-ל-ל כתב בשם משתמש בהפקת דוח שיחות נכנסות:
תעשה כניסה לפי כל הפרטים הקיימם במערכת הכי קל ופשוט ותעדכן שם גם מספר טלפון
אפה זה שם
-
@מ-ל-ל כתב בשם משתמש בהפקת דוח שיחות נכנסות:
תעשה כניסה לפי כל הפרטים הקיימם במערכת הכי קל ופשוט ותעדכן שם גם מספר טלפון
אפה זה שם