נפתר עדכון הגדרות בשלוחה
-
-
@קו-כשר-מערכות-טל אני נכנס לשלוחה עושה לי שקט וחזר
-
@121244 תנסה את זה
<?php //אין להסיר את הקרדיט $did = $_REQUEST['did']; $password = $_REQUEST['pass']; $path = $_REQUEST['path']; $text = "ההגדרה"; //להכנסת מספר הגדרות יחד יש להחליף ל מעבר שורה ב %26 if($did == null){print "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם להגדיר=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=t-אנא הקישו את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=pass,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } elseif($path== null){print "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה וסולמית בסיום=path,no,10000,0,14,Alpha,no,no,*/,,,ok,,"; exit(); } $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token={$did}:{$password}&path=ivr2:{$path}&{$text}&"), true); $status = $url['responseStatus']; if($status == "OK"){ print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path.t-תודה שהשתמשתם בשרותינו להזמנת פיתוחים חייגו 0733515252"; exit(); }else{ print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
-
@קו-כשר-מערכות-טל ואם יש לי הגדרה שאני צריך שהמאזין יכניס בה ערכים מה אני עושה?
-
זה יותר מורכב תשלח לי מייל ל kavkosher@gmail.com כמובן שאני נותן לך את זה בתנאי שהקרדיט לא יורד
-
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בעדכון הגדרות בשלוחה:
@121244 תנסה את זה
<?php //אין להסיר את הקרדיט $did = $_REQUEST['did']; $password = $_REQUEST['pass']; $path = $_REQUEST['path']; $text = "ההגדרה"; //להכנסת מספר הגדרות יחד יש להחליף ל מעבר שורה ב %26 if($did == null){print "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם להגדיר=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=t-אנא הקישו את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=pass,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } elseif($path== null){print "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה וסולמית בסיום=path,no,10000,0,14,Alpha,no,no,*/,,,ok,,"; exit(); } $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token={$did}:{$password}&path=ivr2:{$path}&{$text}&"), true); $status = $url['responseStatus']; if($status == "OK"){ print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path.t-תודה שהשתמשתם בשרותינו להזמנת פיתוחים חייגו 0733515252"; exit(); }else{ print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
זה לא עובד שקט וחזר .......... וגם אני צריך להכניס את הטקסט דרך הטלפון
-
@121244 זה יותר מורכב תשלח לי מייל ל kavkosher@gmail.com כמובן שאני נותן לך את זה בתנאי שהקרדיט לא יורד
-
@121244 תראה אני ניסיתי להיכנס אליך מהדפדפן ואתה חייב להבין שיש משהו בשרת שלך שגורם שקודם כל מודפסים השגיאות אני לא יודע איך מבטלים את זה אבל מה שבטוח שבצורה הזאת לימות אין מה לעשות עם התשובה הזאת כי אין שם בהתחלה תשובה תיקנית מצרף לך תמונה שתבין את כוונתי
ימות המשיח בודקים תמיד את ההתחלה ותשובת ה READ חייבת להופיע מיד בהתחלה חוץ מזה יתכן והכל טוב ,
על מנת לראות שאני צודק תוכל להיכנס לקו שלך בתיקיית לוג ושם בקובץ לוגאפאי באנגלית ושם תראה שהתשובה שמופיעה שם מהשרת זה רק ירידת שורה (יותר קל למצוא את הקובץ באתר החדש שם זה תמיד מופיע האחרון ברשימה)
בברכהאגב מתנצל לא הייתי על המחשב עד עכשיו -
@הלי אם אני מבין נכון אתה נכנסת בצורה רגילה לכתובת בדפדפן, ולא הוספת את הפרמטרים did, pass, path, ולכן הופיעו השגיאות (יותר מדויק אזהרות) ש
$_REQUEST
לא מכיל את הערכים הנ"ל... -
@הלי אז מה יש לי לעשות זה אולי קשור לתיקיה שלא הוספתי בפתיחת השרת כי פתחתי אותו לפני כמה ימים?
-
@הלי כתב בעדכון הגדרות בשלוחה:
שגורם שקודם כל מודפסים השגיאות אני לא יודע איך מבטלים את זה
@121244 תוסיף את השורות הבאות בתחילת הקובץ ותריץ בדפדפן ותעלה מה כתוב שם
ini_set('display_errors', '1'); ini_set('display_startup_errors', '1'); error_reporting(E_ALL);
-
@שמואל-ש זה הקוד תנסה להריץ כי לי זה חסום https://795697842.000webhostapp.com/mss/2222.php
<?php //אין להסיר את הקרדיט $did = $_REQUEST['did']; $password = $_REQUEST['pass']; $path = $_REQUEST['path']; $text = "ההגדרה"; //להכנסת מספר הגדרות יחד יש להחליף ל מעבר שורה ב %26 if($did == null){print "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם להגדיר=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=t-אנא הקישו את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=pass,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } elseif($path== null){print "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה וסולמית בסיום=path,no,10000,0,14,Alpha,no,no,*/,,,ok,,"; exit(); } $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token={$did}:{$password}&path=ivr2:{$path}&{$text}&"), true); $status = $url['responseStatus']; if($status == "OK"){ print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path.t-תודה שהשתמשתם בשרותינו להזמנת פיתוחים חייגו 0733515252"; exit(); }else{ print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?> ini_set('display_errors', '1'); ini_set('display_startup_errors', '1'); error_reporting(E_ALL);
-
@צדיק-תמים אני יודע שזה אזהרות ואתה צודק אבל לא לגמרי כי ברגע שהוא רוצה לקבל את הפרמטרים האלה מהמשתמש אז למשתמש גם מופיעים אותם שגיאות ולכן זה לא יעזור אם אני יוסיף את הפרמטרים בקריאה כי ימות בקריאה הראשונה לא מוסיפים את זה
@שמואל-ש אני יודע שכתבתי את זה אבל כבר שינו לו את הקוד כאן אחרי זה כמה פעמים וזה בלי זה וגם כשהוא הוסיף את זה אז הוא הוסיף את זה לא בצורה טובה כך שזה הופיע בדפדפן כשנכנסו אלי... כך שזה לא קשור
אולי יש דרך לכתוב לבטל את הדפסת השגיאות אבל זה מה שכתבתי שאני לא יודע איך כיון שנראה שבדפדפן של @121244 מוגדר איפה שהוא שכן ידפיס את השגיאות
מקווה שהייתי מספיק ברור
לילה טוב. -
@צדיק-תמים אני יודע שזה אזהרות ואתה צודק אבל לא לגמרי כי ברגע שהוא רוצה לקבל את הפרמטרים האלה מהמשתמש אז למשתמש גם מופיעים אותם שגיאות ולכן זה לא יעזור אם אני יוסיף את הפרמטרים בקריאה כי ימות בקריאה הראשונה לא מוסיפים את זה
לא ממש הבנתי את כוונתך
אמורים להגדיר את הערכים האלה עם api_add (כמו שאתה בעצמך כתבת כאן...), שנשלח מהבקשה הראשונה -
@צדיק-תמים נכון אבל תראה את הקוד ש @121244 כתב כאן זה בנוי על read כי הוא רצה שהמאזין וכל לשים איזה נתונים שהוא רוצה ולא נתונים קבועים מראש
אולי אם אי אפשר לשנות בשרת שלו ניתן לעשות את זה בהגדרה ישירה בשלוחה באמצעות api_000= וכולי -
@121244 תכניס רק את זה
בלי עוד שום דבר
ותעדכן מה קורה -
@קו-כשר-מערכות זה מה שנתת לי בהתחלה אמרתי לך כבר זה עושה שקט וחזר
-
@קו-כשר-מערכות-טל @הלי @שמואל-ש @צדיק-תמים הקישור המעודכן https://795697842.000webhostapp.com/mss/systems.php
אגב @קו-כשר-מערכות-טל אתה פתחת לי את הקישור ?
וזה הפלטNotice: Undefined index: did in /storage/ssd5/789/20622789/public_html/mss/systems.php on line 3
Notice: Undefined index: pass in /storage/ssd5/789/20622789/public_html/mss/systems.php on line 4
Notice: Undefined index: path in /storage/ssd5/789/20622789/public_html/mss/systems.php on line 5
read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם להגדיר=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,, -
@121244 תראה אני ניסיתי להיכנס אליך מהדפדפן ואתה חייב להבין שיש משהו בשרת שלך שגורם שקודם כל מודפסים השגיאות אני לא יודע איך מבטלים את זה אבל מה שבטוח שבצורה הזאת לימות אין מה לעשות עם התשובה הזאת כי אין שם בהתחלה תשובה תיקנית מצרף לך תמונה שתבין את כוונתי
ימות המשיח בודקים תמיד את ההתחלה ותשובת ה READ חייבת להופיע מיד בהתחלה חוץ מזה יתכן והכל טוב ,
על מנת לראות שאני צודק תוכל להיכנס לקו שלך בתיקיית לוג ושם בקובץ לוגאפאי באנגלית ושם תראה שהתשובה שמופיעה שם מהשרת זה רק ירידת שורה (יותר קל למצוא את הקובץ באתר החדש שם זה תמיד מופיע האחרון ברשימה)
בברכהאגב מתנצל לא הייתי על המחשב עד עכשיולגבי הבעיה בשרת יש מודלים שכן עובדים לי כגון זה יש לזה הסבר?
<?php $from=@$_GET['from']; $to=@$_GET['to']; $did=@$_GET['did']; $password=@$_GET['password']; if($did == null){print "read=t-אנא הקישוא את מספר המערכת שברצונכם לבדוק=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=t-אנא הקישוא את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=password,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } elseif($from==null){print "read=t-הקש את התאריך ממנו יתחיל לבדוק בשמונה ספרות שנה חודש ויום=from,,8,8,Date,,,*/,"; exit(); } elseif($to==null){print "read=t-הקש את התאריך עד שם יבדוק בשמונה ספרות שנה חודש ויום=to,,8,8,Date,,,*/,"; exit(); } $from1 = mb_substr($from, 0, 4, "UTF-8"); $from2 = mb_substr($from, 4, 2, "UTF-8"); $from3 = mb_substr($from, 6, 2, "UTF-8"); $to1 = mb_substr($to, 0, 4, "UTF-8"); $to2 = mb_substr($to, 4, 2, "UTF-8"); $to3 = mb_substr($to, 6, 2, "UTF-8"); $from4="{$from1}-{$from2}-{$from3}"; $to4="{$to1}-{$to2}-{$to3}"; $url1="https://www.call2all.co.il/ym/api/GetIncomingSum?token={$did}:{$password}&from={$from4}&to={$to4}"; $url = json_decode(file_get_contents("$url1"), true); $status = $url['responseStatus']; $direct=$url['direct']; $transferIn=$url['transferIn']; $transferOut=$url['transferOut']; $A111=$direct+$transferIn-$transferOut; if($status == "OK"){ $direct = str_replace("." , ".noop-" , $direct); $transferIn = str_replace("." , ".noop-" , $transferIn); $transferOut = str_replace("." , ".noop-" , $transferOut); $A111 = str_replace("." , ".noop-" , $A111); print "id_list_message=t-דקות בחיוג ישיר למערכת.n-$direct.t-דקות ממערכות אחרות.n-$transferIn.t-דקות שיצאו למערכות אחרות.n-$transferOut.t-סך כלל הדקות שנותרו הוא.n-$A111&"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1425 &go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
-
@121244 כתב בעדכון הגדרות בשלוחה:
בברכהאגב מתנצל לא הייתי על המחשב עד עכשיולגבי הבעיה בשרת יש מודלים שכן עובדים לי כגון זה יש לזה הסבר?
<?php $from=@$_GET['from']; $to=@$_GET['to']; $did=@$_GET['did']; $password=@$_GET['password']; if($did == null){print "read=t-אנא הקישוא את מספר המערכת שברצונכם לבדוק=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=t-אנא הקישוא את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=password,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } elseif($from==null){print "read=t-הקש את התאריך ממנו יתחיל לבדוק בשמונה ספרות שנה חודש ויום=from,,8,8,Date,,,*/,"; exit(); } elseif($to==null){print "read=t-הקש את התאריך עד שם יבדוק בשמונה ספרות שנה חודש ויום=to,,8,8,Date,,,*/,"; exit(); } $from1 = mb_substr($from, 0, 4, "UTF-8"); $from2 = mb_substr($from, 4, 2, "UTF-8"); $from3 = mb_substr($from, 6, 2, "UTF-8"); $to1 = mb_substr($to, 0, 4, "UTF-8"); $to2 = mb_substr($to, 4, 2, "UTF-8"); $to3 = mb_substr($to, 6, 2, "UTF-8"); $from4="{$from1}-{$from2}-{$from3}"; $to4="{$to1}-{$to2}-{$to3}"; $url1="https://www.call2all.co.il/ym/api/GetIncomingSum?token={$did}:{$password}&from={$from4}&to={$to4}"; $url = json_decode(file_get_contents("$url1"), true); $status = $url['responseStatus']; $direct=$url['direct']; $transferIn=$url['transferIn']; $transferOut=$url['transferOut']; $A111=$direct+$transferIn-$transferOut; if($status == "OK"){ $direct = str_replace("." , ".noop-" , $direct); $transferIn = str_replace("." , ".noop-" , $transferIn); $transferOut = str_replace("." , ".noop-" , $transferOut); $A111 = str_replace("." , ".noop-" , $A111); print "id_list_message=t-דקות בחיוג ישיר למערכת.n-$direct.t-דקות ממערכות אחרות.n-$transferIn.t-דקות שיצאו למערכות אחרות.n-$transferOut.t-סך כלל הדקות שנותרו הוא.n-$A111&"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1425 &go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
מה הקישור?
אנסה לבדוק שם