נפתר עדכון הגדרות בשלוחה
-
-
@121244 במודל שלא עובד מחקת הכל והכנסת רק את מה ש @קו-כשר-מערכות-טל הביא לך כאן?
ההדגשה היא על מחיקת הכל
אם מחקת הכל אז אולי תנסה להעתיק את מה שיש לך ולהעלות לקובץ חדש לגמרי
תעדכן -
@121244 כתב בעדכון הגדרות בשלוחה:
אגב @קו-כשר-מערכות-טל אתה פתחת לי את הקישור ?
כן
ותמחק את השורותini_set('display_errors', '1'); ini_set('display_startup_errors', '1'); error_reporting(E_ALL);
-
@121244
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בעדכון הגדרות בשלוחה:@121244 כתב בעדכון הגדרות בשלוחה:
כן
ותמחק את השורותini_set('display_errors', '1'); ini_set('display_startup_errors', '1'); error_reporting(E_ALL);
זה נמצא אצלך כנראה בסוף הקוד בדוק אם כן תמחק
-
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בעדכון הגדרות בשלוחה:
כן
תודה רבה רציתי ממזמן לבקש ממך את זה וכעת אני משאיר לך להבין למה חשבתי שזה אתה
-
@121244
תכלס תמחק את השורותini_set('display_errors', '1'); ini_set('display_startup_errors', '1'); error_reporting(E_ALL);
מהקוד שבכתובת https://795697842.000webhostapp.com/mss/systems.php
-
@הלי זה הקוד אין לי מה לומר עוד....
<?php //אין להסיר את הקרדיט $did = $_REQUEST['did']; $password = $_REQUEST['pass']; $path = $_REQUEST['path']; $text = "ההגדרה"; //להכנסת מספר הגדרות יחד יש להחליף ל מעבר שורה ב %26 if($did == null){print "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם להגדיר=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=t-אנא הקישו את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=pass,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } elseif($path== null){print "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה וסולמית בסיום=path,no,10000,0,14,Alpha,no,no,*/,,,ok,,"; exit(); } $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token={$did}:{$password}&path=ivr2:{$path}&{$text}&"), true); $status = $url['responseStatus']; if($status == "OK"){ print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path.t-תודה שהשתמשתם בשרותינו להזמנת פיתוחים חייגו 0733515252"; exit(); }else{ print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
-
@קו-כשר-מערכות-טל אין את השורות...
-
-
@הלי בוודאי כפי שכתבתי
-
@121244 אם השרת מוגדר שיראה את כל השגיאות אז הוא כבר לא רלוונטי בימות המשיח כי בימות המשיח אתה צריך תגובה נטו בלי הוספות תפתח שרת חדש
אבל במקרה דנן יכול ליהות הפשרות שלא יהיה שגיאות כלל
תנסה את הקוד הזה<?php //אין להסיר את הקרדיט $did=@$_REQUEST['did']; $password=@$_REQUEST['pass']; $path=@$_REQUEST['path']; $text=@$_REQUEST['text']; if($did == null){print "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם להגדיר=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=t-אנא הקישו את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=pass,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } elseif($path== null){print "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה וסולמית בסיום=path,no,10000,0,14,Alpha,no,no,*/,,,ok,,"; exit(); } $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token={$did}:{$password}&path=ivr2:{$path}&{$text}&"), true); $status = $url['responseStatus']; if($status == "OK"){ print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path.t-תודה שהשתמשתם בשרותינו להזמנת פיתוחים חייגו 0733515252"; exit(); }else{ print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
ותשים במערכת גם את ההגדרה
api_add_0=text=type=menu%26digits=2 זה רק הדגמה לצורת הנתונים
ההבדל זה שבהכרזת המשתנים יש @ מיד אחרי השווה אני שמתי לב שאז זה לא עושה התראה על הרך לא קיים
-
@קו-כשר-מערכות-טל כתב בעדכון הגדרות בשלוחה:
אם השרת מוגדר שיראה את כל השגיאות אז הוא כבר לא רלוונטי בימות המשיח כי בימות המשיח אתה צריך תגובה נטו בלי הוספות תפתח שרת חדש
לא נראה לי שזה בעיה ברמת כל השרת כיון ש
לגבי הבעיה בשרת יש מודלים שכן עובדים לי כגון זה
אז זה משהו באמצע השאלה מה
-
@קו-כשר-מערכות-טל נראה לי שעובד ומה לגבי הכנסת נתונים בהגדרת לדוג' זה
api_add_0=text=type=menu%26digits=איך אני עושה שהמאזין יבחר את כמות הספרות? -
@הלי זה הקוד אין לי מה לומר עוד....
<?php //אין להסיר את הקרדיט $did = $_REQUEST['did']; $password = $_REQUEST['pass']; $path = $_REQUEST['path']; $text = "ההגדרה"; //להכנסת מספר הגדרות יחד יש להחליף ל מעבר שורה ב %26 if($did == null){print "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם להגדיר=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=t-אנא הקישו את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=pass,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } elseif($path== null){print "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה וסולמית בסיום=path,no,10000,0,14,Alpha,no,no,*/,,,ok,,"; exit(); } $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token={$did}:{$password}&path=ivr2:{$path}&{$text}&"), true); $status = $url['responseStatus']; if($status == "OK"){ print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path.t-תודה שהשתמשתם בשרותינו להזמנת פיתוחים חייגו 0733515252"; exit(); }else{ print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
הדרך הנכונה למנוע שגיאות היא לבדוק האם הערך התקבל כבר ב-
$_REQUEST
או לא
חישבו על ה-$_REQUEST
כמערך, כשאתם מנסים לגשת בשורות הראשונות לערך שעדיין לא התקבל מהמשתמש זו טעות, וגם אם זה לא יודפס על המסך זה ישמר בדו"ח השגיאות של PHP בשרתהדרך הנכונה במקרה כזה היא להשתמש בפונקציה
isset
כך:<?php //אין להסיר את הקרדיט $text = "ההגדרה"; //להכנסת מספר הגדרות יחד יש להחליף ל מעבר שורה ב %26 if( !isset( $_REQUEST['did'] ) ) exit( "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם להגדיר=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,," ); $did = $_REQUEST['did']; if( !isset( $_REQUEST['pass'] ) ) exit( "read=t-אנא הקישו את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=pass,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,," ); $password = $_REQUEST['pass']; if( !isset( $_REQUEST['path'] ) ) exit( "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה וסולמית בסיום=path,no,10000,0,14,Alpha,no,no,*/,,,ok,," ); $path = $_REQUEST['path']; $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token={$did}:{$password}&path=ivr2:{$path}&{$text}&"), true); $status = $url['responseStatus']; if($status == "OK"){ exit( "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path.t-תודה שהשתמשתם בשרותינו להזמנת פיתוחים חייגו 0733515252" ); }else{ exit( "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &go_to_folder=hangup" ); } exit;
-
@הלי כתב בעדכון הגדרות בשלוחה:
@121244 תראה אני ניסיתי להיכנס אליך מהדפדפן ואתה חייב להבין שיש משהו בשרת שלך שגורם שקודם כל מודפסים השגיאות אני לא יודע איך מבטלים את זה אבל מה שבטוח שבצורה הזאת לימות אין מה לעשות עם התשובה הזאת כי אין שם בהתחלה תשובה תיקנית מצרף לך תמונה שתבין את כוונתי
ימות המשיח בודקים תמיד את ההתחלה ותשובת ה READ חייבת להופיע מיד בהתחלה חוץ מזה יתכן והכל טוב ,
על מנת לראות שאני צודק תוכל להיכנס לקו שלך בתיקיית לוג ושם בקובץ לוגאפאי באנגלית ושם תראה שהתשובה שמופיעה שם מהשרת זה רק ירידת שורה (יותר קל למצוא את הקובץ באתר החדש שם זה תמיד מופיע האחרון ברשימה)
בברכהאגב מתנצל לא הייתי על המחשב עד עכשיולגבי הבעיה בשרת יש מודלים שכן עובדים לי כגון זה יש לזה הסבר?
<?php $from=@$_GET['from']; $to=@$_GET['to']; $did=@$_GET['did']; $password=@$_GET['password']; if($did == null){print "read=t-אנא הקישוא את מספר המערכת שברצונכם לבדוק=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=t-אנא הקישוא את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=password,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } elseif($from==null){print "read=t-הקש את התאריך ממנו יתחיל לבדוק בשמונה ספרות שנה חודש ויום=from,,8,8,Date,,,*/,"; exit(); } elseif($to==null){print "read=t-הקש את התאריך עד שם יבדוק בשמונה ספרות שנה חודש ויום=to,,8,8,Date,,,*/,"; exit(); } $from1 = mb_substr($from, 0, 4, "UTF-8"); $from2 = mb_substr($from, 4, 2, "UTF-8"); $from3 = mb_substr($from, 6, 2, "UTF-8"); $to1 = mb_substr($to, 0, 4, "UTF-8"); $to2 = mb_substr($to, 4, 2, "UTF-8"); $to3 = mb_substr($to, 6, 2, "UTF-8"); $from4="{$from1}-{$from2}-{$from3}"; $to4="{$to1}-{$to2}-{$to3}"; $url1="https://www.call2all.co.il/ym/api/GetIncomingSum?token={$did}:{$password}&from={$from4}&to={$to4}"; $url = json_decode(file_get_contents("$url1"), true); $status = $url['responseStatus']; $direct=$url['direct']; $transferIn=$url['transferIn']; $transferOut=$url['transferOut']; $A111=$direct+$transferIn-$transferOut; if($status == "OK"){ $direct = str_replace("." , ".noop-" , $direct); $transferIn = str_replace("." , ".noop-" , $transferIn); $transferOut = str_replace("." , ".noop-" , $transferOut); $A111 = str_replace("." , ".noop-" , $A111); print "id_list_message=t-דקות בחיוג ישיר למערכת.n-$direct.t-דקות ממערכות אחרות.n-$transferIn.t-דקות שיצאו למערכות אחרות.n-$transferOut.t-סך כלל הדקות שנותרו הוא.n-$A111&"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1425 &go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
תיקנתי משהו בשרת יתכן וזה היתה הבעיה ואגב זה כבר עובד מצוין
-
-
@121244 תראה אני ניסיתי להיכנס אליך מהדפדפן ואתה חייב להבין שיש משהו בשרת שלך שגורם שקודם כל מודפסים השגיאות אני לא יודע איך מבטלים את זה אבל מה שבטוח שבצורה הזאת לימות אין מה לעשות עם התשובה הזאת כי אין שם בהתחלה תשובה תיקנית מצרף לך תמונה שתבין את כוונתי
ימות המשיח בודקים תמיד את ההתחלה ותשובת ה READ חייבת להופיע מיד בהתחלה חוץ מזה יתכן והכל טוב ,
על מנת לראות שאני צודק תוכל להיכנס לקו שלך בתיקיית לוג ושם בקובץ לוגאפאי באנגלית ושם תראה שהתשובה שמופיעה שם מהשרת זה רק ירידת שורה (יותר קל למצוא את הקובץ באתר החדש שם זה תמיד מופיע האחרון ברשימה)
בברכהאגב מתנצל לא הייתי על המחשב עד עכשיולגבי הבעיה בשרת יש מודלים שכן עובדים לי כגון זה יש לזה הסבר?
<?php $from=@$_GET['from']; $to=@$_GET['to']; $did=@$_GET['did']; $password=@$_GET['password']; if($did == null){print "read=t-אנא הקישוא את מספר המערכת שברצונכם לבדוק=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit(); } elseif($password == null){print "read=t-אנא הקישוא את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=password,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit(); } elseif($from==null){print "read=t-הקש את התאריך ממנו יתחיל לבדוק בשמונה ספרות שנה חודש ויום=from,,8,8,Date,,,*/,"; exit(); } elseif($to==null){print "read=t-הקש את התאריך עד שם יבדוק בשמונה ספרות שנה חודש ויום=to,,8,8,Date,,,*/,"; exit(); } $from1 = mb_substr($from, 0, 4, "UTF-8"); $from2 = mb_substr($from, 4, 2, "UTF-8"); $from3 = mb_substr($from, 6, 2, "UTF-8"); $to1 = mb_substr($to, 0, 4, "UTF-8"); $to2 = mb_substr($to, 4, 2, "UTF-8"); $to3 = mb_substr($to, 6, 2, "UTF-8"); $from4="{$from1}-{$from2}-{$from3}"; $to4="{$to1}-{$to2}-{$to3}"; $url1="https://www.call2all.co.il/ym/api/GetIncomingSum?token={$did}:{$password}&from={$from4}&to={$to4}"; $url = json_decode(file_get_contents("$url1"), true); $status = $url['responseStatus']; $direct=$url['direct']; $transferIn=$url['transferIn']; $transferOut=$url['transferOut']; $A111=$direct+$transferIn-$transferOut; if($status == "OK"){ $direct = str_replace("." , ".noop-" , $direct); $transferIn = str_replace("." , ".noop-" , $transferIn); $transferOut = str_replace("." , ".noop-" , $transferOut); $A111 = str_replace("." , ".noop-" , $A111); print "id_list_message=t-דקות בחיוג ישיר למערכת.n-$direct.t-דקות ממערכות אחרות.n-$transferIn.t-דקות שיצאו למערכות אחרות.n-$transferOut.t-סך כלל הדקות שנותרו הוא.n-$A111&"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1425 &go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
מה תיקנת?
הוספת @?
@שואל-ברצינות@שואל-ברצינות כתב בעדכון הגדרות בשלוחה:
הדרך הנכונה למנוע שגיאות היא לבדוק האם הערך התקבל כבר ב-$_REQUEST או לא
חישבו על ה-$_REQUEST כמערך, כשאתם מנסים לגשת בשורות הראשונות לערך שעדיין לא התקבל מהמשתמש זו טעות, וגם אם זה לא יודפס על המסך זה ישמר בדו"ח השגיאות של PHP בשרתזה משנה אם משתמשים ב "$_GET" או ב "$_REQUEST['did'];"
כי עשה רושם שבמודל שעבד על GET זה כן עבד ובשני לא
לפחות בהתחלה. -
זה משנה אם משתמשים ב "$_GET" או ב "$_REQUEST['did'];"
לפחות בהתחלה.בשתי המקרים השגיאה תירשם בדוחו"ת של PHP
ההבדל הוא אם הגדרת בקובץ במפורש להציג שגיאות -
@שואל-ברצינות שאז?
-
-
מה תיקנת?
הוספת @?
@שואל-ברצינות@שואל-ברצינות כתב בעדכון הגדרות בשלוחה:
הדרך הנכונה למנוע שגיאות היא לבדוק האם הערך התקבל כבר ב-$_REQUEST או לא
חישבו על ה-$_REQUEST כמערך, כשאתם מנסים לגשת בשורות הראשונות לערך שעדיין לא התקבל מהמשתמש זו טעות, וגם אם זה לא יודפס על המסך זה ישמר בדו"ח השגיאות של PHP בשרתזה משנה אם משתמשים ב "$_GET" או ב "$_REQUEST['did'];"
לפחות בהתחלה.לא מחקתי משהו וחץ מזה יש לך את הערך שמחיך ערכים שהתקבלו בקבלת נתונים לדוג' התקבל/// יחליף לכוכבית