מודול API - מינימום זמן להקשת משתמש
-
@קו-כשר-מערכות-טל השאלה לא הופנתה איליך
כמו"כ לשאלה יש סיבה מכוונת והיא לא סתם סקרנות -
@שמחה-זו-הסיסמא כתב במודול API - מינימום זמן להקשת משתמש:
למה אתה צריך 0 ?
למקרה בו אני מקריא את השאלות כרשימה ללא חובת תגובת המשתמש. אני לא רוצה שימתין בין פריט לפריט כלל.
במידה והמשתמש כן רוצה להקיש תגובה על פריט, הוא יכול להקיש את תגובתו תוך כדי הקראת הפריט. -
@שמחה-זו-הסיסמא לא אני ביקשתי אבל אכתוב לשם מה זה יעזור לי
לדוגמא אם אני רוצה להשמיע רשימה של הודעות כאשר לכל הודעה יש הפניה אחרת לפי הקשה אז אני שולח הודעה אחת ומיד אחרי זה אם הערך על הראשונה היה אפס את השנייה אם לא לפי מה שהוקש וכולי את האמת זה אולי בסגנון של הרעיון של @Chaim אבל התכוונתי להדגיש שזה לא מחייב להיות שאלות זה יכול להיות כל דבר
עריכה: קצת הסבר נניח וההודעה הראשונה היא שאפשר להירשם למשהו אז האופציות הם מעבר לרישום הודעה אחרי זה זה שאלה אז המעבר להקלטת תשובה ויש עוד מלא סוגי דברים.
תודה רבה -
@Chaim כמו שכתב @קו-כשר-מערכות-טל, אם כותבים 0.1 הוא לא מחכה שניה אלא פחות, לא יודע להגיד כמה בדיוק
-
@צדיק-תמים כתב במודול API - מינימום זמן להקשת משתמש:
@Chaim כמו שכתב @קו-כשר-מערכות-טל, אם כותבים 0.1 הוא לא מחכה שניה אלא פחות, לא יודע להגיד כמה בדיוק
אכן, בדקתי.
הרבה פחות משניה.
ההגיון אומר שמדובר ב-0.1 שניה כלומר עשירית השניה. -
@Chaim במציאות זה כמו שאמרת שאי אפשר להגדיר 0,
אבל אני לא יודע אם זה מכוון או באג, את זה תצטרך לברר מול שירות הלקוחות במייל - api@yemot.co.il
אשמח שתעדכן פה מה ענו לךשלחתי מייל אך לא קיבלתי תשובה.
ניסיתי לבד כמו שכתבו ואכן ניתן לכתוב 0.1. -
@Chaim כתב במודול API - מינימום זמן להקשת משתמש:
@Chaim במציאות זה כמו שאמרת שאי אפשר להגדיר 0,
אבל אני לא יודע אם זה מכוון או באג, את זה תצטרך לברר מול שירות הלקוחות במייל - api@yemot.co.il
אשמח שתעדכן פה מה ענו לךשלחתי מייל אך לא קיבלתי תשובה.
ניסיתי לבד כמו שכתבו ואכן ניתן לכתוב 0.1.זה לא מחכה 0.1 שניות?
-
@קו-כשר-מערכות-טל כתב במודול API - מינימום זמן להקשת משתמש:
שלחתי מייל אך לא קיבלתי תשובה.
ניסיתי לבד כמו שכתבו ואכן ניתן לכתוב 0.1.זה לא מחכה 0.1 שניות?
זה כן. ציינתי רק שזה אחרי בדיקה שלי. במייל לא קיבלתי מענה.
-
@הלי כתב במודול API - מינימום זמן להקשת משתמש:
לדוגמא אם אני רוצה להשמיע רשימה של הודעות כאשר לכל הודעה יש הפניה אחרת לפי הקשה אז אני שולח הודעה אחת ומיד אחרי זה אם הערך על הראשונה היה אפס את השנייה אם לא לפי מה שהוקש וכולי את האמת זה אולי בסגנון של הרעיון של @Chaim אבל התכוונתי להדגיש שזה לא מחייב להיות שאלות זה יכול להיות כל דבר
עריכה: קצת הסבר נניח וההודעה הראשונה היא שאפשר להירשם למשהו אז האופציות הם מעבר לרישום הודעה אחרי זה זה שאלה אז המעבר להקלטת תשובה ויש עוד מלא סוגי דברים.
תודה רבהאם אתה מגדיר בערך הרביעי
1
זה לכאורה אמור לפתור לך את הבעיה כי מיד כשמקיש משהו זה יעבור הלאה -
@שמחה-זו-הסיסמא כתב במודול API - מינימום זמן להקשת משתמש:
@הלי כתב במודול API - מינימום זמן להקשת משתמש:
תודה רבהאם אתה מגדיר בערך הרביעי
1
זה לכאורה אמור לפתור לך את הבעיה כי מיד כשמקיש משהו זה יעבור הלאהלא ידעתי שזה עובר מיד אבל אם לא הקיש כלום ויש הודעה נוספת שמשמיעים אז זה לא לגמרי פותר
תודה רבה -
@הלי
לא הבנתי אותך
איזה הודעות אתה משמיע ?
ומה אתה רוצה שיקרה ? -
@שמחה-זו-הסיסמא הסברתי אני יסביר עוד פעם נניח יש לי כמה הודעות להשמיע ובכל אחד לפי המקש לעשות משהו אני יביא דוגמא שזה לא ממש זה כי עם זה אפשר להשתמש במודלים אחרים של ימות המשיח אבל נניח שאני משמיע אם אתה רוצה להקליט לנו הקש אחד ואז עוד הודעה שהוא ישמע אם לא הקיש כלום ואז אם אתה רוצה להקליט הקש אחד וזה יעביר לשלוחת הקלטות אחרת או לחילופין ייתן להקליט מיד ולשלוח לשרת את ההקלטה ולמשל לפי כל מקש ישלח למקום אחר אם לא הקיש כלום יש ברירת מחדל או שומע עוד הודעה או כל פעם מה שצריך וכמובן שאם לא הקיש כלום וצריך להשמיע משהו אחר אז אם כל פעם יעצור בין לבין זה קצת יפריע אז נכון שאפשר לעשות את זה בתפריט ויש דברים שאפשר בקבלת נתונים או סקר או שילוב של כמה מודלים אבל כפי שכתבתי זה לא ממש זה
והדוגמא היא רק "כדי לסבר את האוזן"
מקווה שהייתי ברור מספיק
תודה על כל הפיתוחים שלכם ועל העזרה -
עדיין לא מובן מה התועלת
[אולי כדאי שתכתוב משהו אמיתי ולא דוגמאות שממציאים בכדי לסבר אוזניים]כי לכאורה יותר קל לומר
להקליט הקש 1 להשאיר הודעה הקש 2 לספר סיפור הקש 3, וכו' הכל בהודעה אחת
ואח"כ בקוד שלך תנתב לפי בחירת המאזין -
@מנסה ברעיון אתה צודק אבל כפי שכתבתי זה לא זה
לא נראה לי מתאים כרגע לפרסם בציבור את העניין ולכן לעת עתה כל מה שיש לי לומר זה שבשבילי זה לא ממש פתרון
בכל אופן תודה רבה -
@מנסה זה לא שימושי בשביל תפריט, זה שימושי לדוגמה בשביל ביצוע פעולות על רשימה שחוזרת מהשרת,
דוגמה נוספת מהימים האחרונים - אם אני רוצה לבנות בעצם משהו כמו מודול השמעת הודעה בלבד - חזרה בכל מקש - בAPI, ולא רוצה שסתם יחכו שניה אחרי שמיעת ההודעה (אם לא הקישו כלום אלא המתינו לסיום ההודעה, כמו במודול הנ"ל) -
@מנסה כתב במודול API - מינימום זמן להקשת משתמש:
עדיין לא מובן מה התועלת
[אולי כדאי שתכתוב משהו אמיתי ולא דוגמאות שממציאים בכדי לסבר אוזניים]כי לכאורה יותר קל לומר
להקליט הקש 1 להשאיר הודעה הקש 2 לספר סיפור הקש 3, וכו' הכל בהודעה אחת
ואח"כ בקוד שלך תנתב לפי בחירת המאזיןכשמדובר בתפריט קבוע, אתה צודק שעדיף לומר, לפעולה פלונית הקש 1, לפעולה פלמונית הקש 2 וכו'.
אבל כשהתפריט היא רשימה דינמית, או רשימה ארוכה, לפעמים פעולה פלמונית תהיה הראשונה ברשימה ואז יצטרכו להקיש 1 ואם היא תהיה שניה ברשימה אז כדי לבחור בה יצטרכו להקיש 2. במקרה כזה עדיף להעביר כל פריט בהודעה נפרדת, ואז ניתן להקיש את הבחירה תוך כדי השמעת הפריט. וגם ניתן להריץ את הפריטים יותר מהר.
לדוגמא, בקל קו, כשבוחרים חיפוש לפי קו, המערכת משמיעה את כל החברות שיש להם קו זה, כך: קווים עילית הקש 1, אפיקים 2 וכו'. הרי זה דינמי, לפעמים אפיקים זה 1 וכו'. לכאורה היה עדיף שיקריאו רשימה של חברות ובהקשה על 1 בוחרים את החברה הרצויה ו-2 להתקדם לחברה הבאה, 3 לחזור אחורה (כמו ברשימת תחנות).
בקיצור, בכל המקרים האלו, הרצוי לכאורה לצמצם כמה שאפשר את הזמן בין פריט לפריט. כי המשתמש יכול לבחור תוך כדי הקראת הפריט וגם לחזור אחורה, זה יותר בשליטת המשתמש.
אבל יש לציין, שזה רק לכאורה, מתוך נסיון, חייבים לפחות שניה בין פריט לפריט כי המשתמש בדר"כ מקשיב לסיום הקראת הפריט ורק בסיום הוא מקיש, צריך לספק לו את הזמן הזה. -
כשמדובר בתפריט קבוע, אתה צודק שעדיף לומר, לפעולה פלונית הקש 1, לפעולה פלמונית הקש 2 וכו'.
אבל כשהתפריט היא רשימה דינמית, או רשימה ארוכה, לפעמים פעולה פלמונית תהיה הראשונה ברשימה ואז יצטרכו להקיש 1 ואם היא תהיה שניה ברשימה אז כדי לבחור בה יצטרכו להקיש 2. במקרה כזה עדיף להעביר כל פריט בהודעה נפרדת, ואז ניתן להקיש את הבחירה תוך כדי השמעת הפריט.אין הבדל, תוכל לייצר רשימה של כל הפריטים בשרת ולשלוח אותה בבת אחת בדיוק כמו שאתה משמיע אותה פריט-פריט
-
אין הבדל, תוכל לייצר רשימה של כל הפריטים בשרת ולשלוח אותה בבת אחת בדיוק כמו שאתה משמיע אותה פריט-פריט
אם אשלח את הפריטים כרשימה בבת אחת (בלי להגדיר: לפריט פלוני הקש 1, לפריט פלמוני הקש 2, וכו'), איך נדע מה המשתמש בחר ?
לכן, זה או לשלוח רשימה בבת אחת אבל להגדיר מקש לכל פריט, או לשלוח פריטים נפרדים ואז ניתן לבחור תוך כדי פריט ונדע באיזה פריט בחר מה. -
@Chaim בשביל זה ימות שולחים לך את המספר שהוקש...
המספר שהוקש - 1
הוא האינדקס במערך
השמעה פריט פריט נצרכת כשרוצים רשימה ניתנת לניווט, כלומר שאפשר לעבור לפריט קודם/הבא, כעין שלוחת השמעת קבצים,
שצריך לדעת תוך כדי איזו השמעה בוצעה ההקשה.