תגובות על תא הקולי החדש (שפורסם לפני יותר משנה)
-
תגובה: תגובות על תא הקולי החדש
לפני שאני מגיב אני חייב להודות ל "לעזור לכולם" על ההסבר המפורט במיוחד
עכשיו אני רוצה לדעת
לאחר שעשיתי כפי ההוראות שלךנשארו לי 2 בעיות קטנות שצריכים פתרון-
אני רוצה שיהיה לי אופציה להירשם ולהמיחק מהצינתוקים וכדו' אבל אני מגיע רק לשלוחת ההודעות ולא נותן לי אופציה לצאת משם עקב הפילטר
האם לא עדיף להגדיר את שלוחה 1 כתפריט ואח"כ להגדיר את שלוחה 1/1 עם ההגדרות של השמעת קבצים וכו' כדי לשמוע את ההודעות שהשאירו בשלוחה 2 ושלוחה 1/0 אגדיר לכניסה לניהול וכן עוד שלוחה אגדיר לרשימת צינתוקים, או לחילופין איך אני עושה שאחרי כל ההודעות זה יפנה אותי לשלוחה (0) של ניהול המערכת? -
אני לא מצליח לשמוע מי השאיר לי את ההודעה בהקשה על 7 במהלך השיחה האם יש שינויים?
והאם שייך שאשמע את מי שהשאיר את ההודעה לפני השמעת ההודעה וכן אופציה למחיקת ההודעה
אשמח שכל מי שיש לו את הקודים שצריך להגדיר שיסביר בדיוק באיזה שלוחה להגדיר אותו כפי שהנ"ל לא חסך ופירט כל דבר
ותודה מראש לכל מי שמוכן לעזור -
-
@יענקלה-פאדראדצ-יק כתב בתגובות על תא הקולי החדש (שפורסם לפני יותר משנה):
אני רוצה שיהיה לי אופציה להירשם ולהמיחק מהצינתוקים וכדו' אבל אני מגיע רק לשלוחת ההודעות ולא נותן לי אופציה לצאת משם עקב הפילטר
האם לא עדיף להגדיר את שלוחה 1 כתפריט ואח"כ להגדיר את שלוחה 1/1 עם ההגדרות של השמעת קבצים וכו' כדי לשמוע את ההודעות שהשאירו בשלוחה 2 ושלוחה 1/0 אגדיר לכניסה לניהול וכן עוד שלוחה אגדיר לרשימת צינתוקים, או לחילופין איך אני עושה שאחרי כל ההודעות זה יפנה אותי לשלוחה (0) של ניהול המערכת?בוודאי, שם נתנו את הרעיון העיקרי ומי שרוצה יכול להרחיב את הרעיון איך שהוא רוצה...