רשימה לבנה לחו"ל
-
רשימה לבנה למספרי חו"ל בקשה לפיתוח אבל אני מאמין... שיקח הרבה זמן עד שיעשו את זה
מה שחשבתי כך- צריך בDID GO TO לעשות שרשימת התפוצה תכנס לשלוחה ראשית (איך עושים את זה =/ראשי או מה )
- ופלוס מספרי חו"ל שיכנסו למערכת
- וכל מספר אחר שיתנתק או יעבור לשלוחה מסויימת איך עושים את זה
-
-
@משה-הישראלי לא הבנתי
רשימה לבנה כבר היום אפשר להוסיף מספרי חו"ל! -
@זעליג
אתה יכול לעשות את זה
בינתיים זה לא הולך
אלא מרשימת התפוצה ש שם אין אפשרות למספר חו"ל -
לי יש קו, שהגדרתי שבמקום שיכנסו לפי רשימת תפוצה נכנסים לפי רשימה לבנה, וככה כל אחד שרוצה להתחבר לקו אני צריך להכניס אותו לרשימה לבנה, וככה גם אני יכול להכניס לשם מספרים אמריקאים,
מישהו יודע על אפשרות יותר קלה? -
@קלולי כתב ברשימה לבנה לחו"ל:
לי יש קו, שהגדרתי שבמקום שיכנסו לפי רשימת תפוצה נכנסים לפי רשימה לבנה, וככה כל אחד שרוצה להתחבר לקו אני צריך להכניס אותו לרשימה לבנה, וככה גם אני יכול להכניס לשם מספרים אמריקאים,
מישהו יודע על אפשרות יותר קלה?זה לא מספיק קל לך?
-
@זעליג לא, עד היום הייתי יכול לחבר אנשים דרך הפלאפון, היום אני יכול רק דרך המחשב...
-
@קלולי
זה עובד לך
אצלי זה לא הולך ברשימה לבנהאולי תעלה כאן כמה צילומי מסך
וכו' -
@זעליג לא, עד היום הייתי יכול לחבר אנשים דרך הפלאפון, היום אני יכול רק דרך המחשב...
למה רק במחשב?
גם בטלפון אפשרי
תגדיר את זהtype=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/WhiteList enter_id=yes enter_id_type=digits enter_id_type_digits_amount=none record_name=no say_name=no enter_id_read_say=yes delete_id_exit=yes
-
@זעליג כתב ברשימה לבנה לחו"ל:
למה רק במחשב?
גם בטלפון אפשרי
תגדיר את זהtype=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/WhiteList enter_id=yes enter_id_type=digits enter_id_type_digits_amount=none record_name=no say_name=no enter_id_read_say=yes delete_id_exit=yes
בבקשה תסביר, היכן אני מגדיר את זה בתפריט הראשי?
ומה בדיוק זה אמור לעשות?
תודה רבה -
@משה-הישראלי כתב ברשימה לבנה לחו"ל:
@קלולי
זה עובד לך
אצלי זה לא הולך ברשימה לבנהאולי תעלה כאן כמה צילומי מסך
וכו'איפה אתה נתקע?
-
@זעליג כתב ברשימה לבנה לחו"ל:
למה רק במחשב?
גם בטלפון אפשרי
בבקשה תסביר, היכן אני מגדיר את זה בתפריט הראשי?
ומה בדיוק זה אמור לעשות?
תודה רבהבשלוחה שבו אתה רוצה שמשם תוכל להוסיף מספרים
תכניס בהגדרות את הנ"ל
ובשורה השניה (מספר 2) תכניס את מיקום השלוחה שלשם יכניס מספרים [אחרי ה /)
(כאן לדוגמא מוסיף לרשימה לבנה בתפריט ראשי) -
@זעליג תודה רבה, עזרת לי מאוד,