המרת טקסט מהטלפון לדיבור במערכת
-
@שמחה-זו-הסיסמא כתב בהמרת טקסט מהטלפון לדיבור במערכת:
כתבתי
צריך לפתוח שלוחה ולהגדיר אותה במודול יצירת קבצי tts
-
@שמחה-זו-הסיסמא פתחתי שלוחה ושמתי את כל הנתונים בקובץ EXT.INI, אך כיצד מגדירים במודול יצירת קבצי TTS, איך עושים את זה?
-
@malchuts אתה מתכוין שב-EXT.INI שם להגדיר את כל מה שצריך ? זה נקרא הגדרת מודול TTS ?
-
-
@שמחה-זו-הסיסמא טוב אנסה להסתדר תודה על הזמן והעזרה וסליחה על הטירחה
-
@malchuts קראתי כמה פעמים את המדריך והגדרתי את כל הנתונים כמו שאני מצרף כאן בקובץ, או שטעיתי בנתונים או שהבנתי משהו לא נכון, כי כאשר אני נכנס לשלוחה ששם יש את כל ההגדרות זה אומר שאין שם הודעות ולא ניתן לי אפשרות להקליד משהו, האם מישהו יכול לעזור ? תודה
-
@malchuts אוקיי כנראה שזה עכשיו עובד הטעות שלי היתה שהיה כתוב TYPE=PLAYFILE והייתי צריך למחוק את זה במידה ויהיה עוד משהו אומר אבל בינתיים נראה לי שזה עובד
-
@malchuts הכל עובד אבל זה אני לא יודע לאן זה מעביר את ההקלטות ביקשתי שזה יעביר לשלוחה 77 וזה לא מעביר לשם מה עושים?
-
@malchuts טוב בדקתי והכל עובד, אבל זה מעביר את זה לקובץ TTS ואני רוצה שזה יעבור ל-MP3 אחרת מה הרווחנו כאן ? במידה ומישהו יכול להגיד לי איך לעשות שזה אוטומטית יעבור לקובץ של הודעה שנוכל להעביר את זה אח"כ לשלוחות אשמח תודה
-
ברגע שמיהו מתקשר לשמוע זה מומר לMP3 אבל לא תראה את זה בשלוחה
אם אתה רוצה שתוכל להעתיק את זה משם ולשלוח למישהו אחר בצורה שונה מהתקשרות ושמיעה במערכת אתה צריך להיעזר באופציות אחרות
-
@מנסה טוב תודה