רשימה לבנה לפי קידומת - פילטר כניסה לשלוחה לפי קידומת המספר המחייג להטמעה בכל מודול (פיתוח פרטי)
-
@דוד_מלך_ישראל כתב בחדש! רשימה לבנה לפי קידומת - פילטר כניסה לשלוחה לפי קידומת המספר המחייג להטמעה בכל מודול (פיתוח פרטי):
@תפארת-יעקבב נכון, לכן יהיה צריך להגדיר נניח את המודול שלי בשלוחה 1, שהיא תהיה שלוחת מעבר לשלוחה 2, ולהגדיר בשלוחה רשימה לבנה/סינון לפי רשי"ת וכדו', שבו יוגדר שמי שקיים ברשימה יעבור מיידית ל2 ולא ייכנס ל1.
טוב אז למעשה יוצא שעל השלוחה הראשית לא יוכלו לעשות את זה.
כי כמו שאמרתי למעלה אני רוצה מערכת שרק קידומות כשרים יוכלו להכנס אבל אני רוצה להגדיר כמה מספרים בודדים לא כשרים שגם יוכלו וא"כ זה לא שייךאני כבר חולם ע"ז שאני ישן -
@תפארת-יעקבב למה א"א בשלוחה הראשית?
תגדיר אותה כמעבר ל1 כנ"ל, ותגדיר את כל המערכת בתוך 1, לחילופין, תגדיר בשלוחה הראשית הפניה לפי מחויג פעם אחת בשיחה, ובשלוחה שתפנה אליה תגדיר את המודול. -
@דוד_מלך_ישראל כתב בחדש! רשימה לבנה לפי קידומת - פילטר כניסה לשלוחה לפי קידומת המספר המחייג להטמעה בכל מודול (פיתוח פרטי):
שימו לב: הקידומות כולן צריכות להיות באותו אורך, דהיינו, ניתן להגדיר כל אורך שהוא בערך הראשון, אך לא ניתן להגדיר כמה קידומות בכמות ספרות משתנה, כך שאם הגדרתם בדיקה של 2 ספרות, הקידומות כולן יהיו של 2 ספרות.
אתה מבין אם למשל היה אפשרות לשנות אורך הייתי מכניס את כל הקידומות הכשרים ובסוף גם הייתי מכניס מספר לא כשר שלם ופתרנו את הבעיה, אולי תוכל לסדר את זה שכן יוכלו?
-
@תפארת-יעקבב רעיון, אשתדל אי"ה וככל שירשה הזמן.
נגמר ביה"ז... -
@דוד_מלך_ישראל
חוצמיזה עד כמה שיש לך זמן תנסה אולי גם שיוכלו להכניס יותר מעשר קידומות כי אתה מבין שחוץ מהקידומות הכשרות שהם עשר במספר, אני גם רוצה שקידומות נייחים יוכלו להתקשר, וגם אם אני יעשה רשימה שחורה לכל המספרים הלא כשרים גם להם יש יותר מעשר קידומות.
גם היה מועיל אם היה לוג שיפרט את כל השיחות שאושרו וכל השיחות שנדחוכל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן.... -
-
עדכון: נוספה אפשרות להחריג מספרים ספציפיים שיוכלו להכנס לשלוחה גם אם הקידומת שלהם אינה תואמת למוגדר, הפרטים וההגדרות בפוסט הראשון.
-
-
@תפארת-יעקבב כתב בחדש! רשימה לבנה לפי קידומת - פילטר כניסה לשלוחה לפי קידומת המספר המחייג להטמעה בכל מודול (פיתוח פרטי):
חוצמיזה עד כמה שיש לך זמן תנסה אולי גם שיוכלו להכניס יותר מעשר קידומות כי אתה מבין שחוץ מהקידומות הכשרות שהם עשר במספר, אני גם רוצה שקידומות נייחים יוכלו להתקשר, וגם אם אני יעשה רשימה שחורה לכל המספרים הלא כשרים גם להם יש יותר מעשר קידומות.
אתה יכול לעשות כמה שלוחות סינון בזה אחר זה, שלאחר שעבר את הסינון הראשון יעבור לשלוחה נוספת של סינון שם תוכל להגדיר מספרים נוספים לסינון.
-
@בוס כתב בחדש! רשימה לבנה לפי קידומת - פילטר כניסה לשלוחה לפי קידומת המספר המחייג להטמעה בכל מודול (פיתוח פרטי):
@תפארת-יעקבב כתב בחדש! רשימה לבנה לפי קידומת - פילטר כניסה לשלוחה לפי קידומת המספר המחייג להטמעה בכל מודול (פיתוח פרטי):
אתה יכול לעשות כמה שלוחות סינון בזה אחר זה, שלאחר שעבר את הסינון הראשון יעבור לשלוחה נוספת של סינון שם תוכל להגדיר מספרים נוספים לסינון.
כל זה נכון ברשימה שחורה שהוא יוכל לעבור לשלוחה נוספת שם יהיה מסונן אבל ברשימה לבנה ברגע שהוא לא יהיה רשום בסינון הראשון הוא לא יוכל לעבור לסינון השני כיה הסינון הראשון יתקע אותו מהמערכת
אבל במחשבה שניה אתה צודק אם אני יגדיר שכל מי שלא נמצא ברשימה הלבנה יעבור לשלוחה אחרת שבה תיהיה סינון אבל מי שיגדיר ניתוק למי שלא נמצא ברשימה הלבנה זה לא יעבוד -
-
@דוד_מלך_ישראל אני משתמש במערכת שלי "באלפון מתקדם" ואני רוצה להגדיר רשימה לבנה מהקובץ של האלפון כלומר שהאלפון בשלוחה 9 ואני יגדיר שכל השלוחות חסומות למי שלא רשם אותו באלפון איזה הגדרה אני צריך להגדיר ברשימה לבנה
תודה