לא נפתר הרשמות למספר מוגבל של רשימות תפוצה
-
איך אפשר להגדיר שטלפון מסוים יוכל להרשם למספר מוגבל של רשימות תפוצה, יש לי רשימת תפוצה לכל עיר בארץ שכל אחד נרשם לרשימת תפוצה של העיר שלו, אני רוצה שהוא יוכל להרשם עד 6 רשימות תפוצה דהיינו ל6 ערים בארץ ולא יוכל להצטרף לעוד רשימות תפוצה ???
-
תעביר בשלוחת אקסס פילטר שנותנת לעבור 6 פעמים
[אולי זה יעבוד, תלוי מה בדיוק אתה צריך]
כמובן בAPI ניתן לעשות זאת, אבל צריך לדעת איך או לשלם]
-
@מנסה
זה לא יעזור כי אז הוא לא יוכל להכנס לשלוחה עצמה
אני רוצה שיוכל להכנס לשלוחה ואף להקיש למשל 1 להרשמה לעיר ירושלים ואז הוא יחסום אותו ויאמר לו שא"א להרשם יותר מ 6 אזורים
כי ברעיון שלך למשל הוא נכנס לשלוחת ההרשמה וניתק בלי שהוא נרשם עדיין לאזור כלשהוא אז זה יעלה לו בתור שכבר נכנס פעם אחת ואם הוא 6 פעמים יכנס לשלוחה וינתק או יצא ממנה בלי להרשם הוא כבר לא יוכל להכנס אליה שוב ולהרשם -
-
@תפארת-יעקבב יש לי רעיון, יכול להיות שיש דרך יותר פשוטה... ניסתי לפרט אבל אני מקווה שהכל מובן.
שלב א'
תגדיר שמתי שנכנסים לקו המערכת בודקת אם נמצא ברשי"ת 'הנרשמים' אם כן נכנס לקו אם לא הוא מועבר לשלוחה 0 שמוסיף אותו לרשימת תפוצת 'הנרשמים' ומעביר לשלוחה 1/1 שמוסיף לרשימת תפוצה 1, ואז מעביר לשלוחה 1/2 שמוסיף לרשימת תפוצה 2.
ואח"כ 1/3 וכו'שלב ב'
תפתח שלוחות שבודקות אם הוא נמצא ברשימות תפוצה:
שלוחה 1 בודקת אם הוא נמצא ברשי"ת אם כן מעביר לשלוחת הוספת עיר אם לא מעביר לשלוחה 2.
שלוחה 2 בודקת אם הוא נמצא ברשי"ת 2 אם כן מעביר לשלוחת הוספת עיר אם לא מעביר לשלוחה 3.
שלוחה 4 כנ"ל
שלוחה 5 כנ"ל
שלוחה 6 כנ"ל
שלוחה 7 השמעת הודעה, ותקליט לא ניתן להוסיף מספר ליותר מ6 ערים.
שלוחה X שלוחת הוספה לפי עיר -
@613-0
הסבר מסורבל מדי ומלומד מדי
אם בהתחלה הוא ירשם לרשימות תפוצה 123456 כמו שכתבת שאני יגדיר שאחרי שהוא נרשם ל1\1 יעבור מיד לאחמ"כ להרשם גם ב 2\1 וכן הלאה
אז מהיום תמיד יוכל להכנס כי המערכת תבדוק אם נמצא ברשימת תפוצה 1 ותראה שכן ותכניס אותו מיד לא??? -
@תפארת-יעקבב שכחתי צריך שכל שלוחה תבדוק תעביר לשלוחה שמסירה אותו ואז יעבור לשלוחה 9.
אני יכול לעזור לך בהגדרת המערכת אם זה מאוד נצרך לך... -
@613-0 כתב בהרשמות למספר מוגבל של רשימות תפוצה:
אני יכול לעזור לך בהגדרת המערכת אם זה מאוד נצרך לך...
אני אף פעם לא מתנגד לעזרה על חשבון הברון...
חוצמיזה שאני גם יהיה צריך להגדיר שאחרי שהוא נרשם לאזור מסויים הוא לא יחזור לשלוחת ההרשמות (שלב אחד אחורה) כי א"כ הוא יוכל להרשם לעוד מאה אזורים בלי שהמערכת תחשבן אותם
חוצמיזה שגם לא הבנתי מה הרווחת אם רשימת תפוצת 'הנרשמים' -
@תפארת-יעקבב אפשר להגדיר שבסיום ההרשמה עובר לשלוחה הראשית.
בכל מקרה, אם אתה מעוניין תפנה אלי במייל אם כל הפרטים ואשתדל לעזור ככל שאוכל.
ivr.6130@gmail.com@תפארת-יעקבב כתב בהרשמות למספר מוגבל של רשימות תפוצה:
חוצמיזה שגם לא הבנתי מה הרווחת אם רשימת תפוצת 'הנרשמים'
רק רציתי שתבין...
-
@613-0 כתב בהרשמות למספר מוגבל של רשימות תפוצה:
רק רציתי שתבין...
אבל לא הבנתי (לא התכוונתי למה קראת לזה ככה אלא מה אתה מרוויח בזה)
-
@תפארת-יעקבב שבפעם הבאה שנכנסים למערכת לא ירשמו שוב לכל הרשימות.
-
@תפארת-יעקבב
תוכל להשתמש עם המודול הזה והמודול הזה
זה אולי טיפה מורכב ודורש כמה וכמה שלוחות אבל אפשרי