מודול מכירות - הגבלת מספר מוצרים - קבלת המידע על אלו שניגשו והמוצר היה חסר
-
שאלה ראשונה
אני רוצה תיעוד על כל אלו שניגשו להזמנה במודול המכירותבעצם התיעוד הכי טוב הוא לפי האישורים,
אבל אין לי את המידע ככל ולא בוצע הזמנהאיך אני יכול לקבל את המידע? האם יש לוג / (דוח?) לפי מוצרים לדעת איזה מוצרים הוזמנו ואלו היגשו אליהם ולא הוזמנו?
שאלה שניה:
אני רוצה לשייך מספרי זהות למוצר המזמין (כיון שאני רוצה להרים מערכת להזמנת חוגים, ואני רוצה לדעת לאיזה חוג הילד נרשם, ושאין כפילות וכו')אופציה א': יש הוספת מספר תעודת זהות - כמו שמופיע כאן - השאלה היא האם הוא אומר ללקוח את שם החוג (המוצר) שעבורו הוא מבקש מהלקוח את מספר התעודת זהות, או רק מבקש מספר זהות באופן לכרטיס (כמו שמשתמע כאן) .
תודה.
-
@799233627
אתה יכול להגדיר את ההגדרה שבהגבלת כמות יועברו לשלוחה אחרת שם תעשה רישום נתונים ו/או הרשמה שקטה וכדו'אתה יכול להשתמש במודול קבלת נתונים עבור רישום תעודת זהות, לכאורה מתאים יותר למקרה הזה.
כלומר להגדיר שבסיום בחירת המוצר מועברים לשלוחת רישום נתונים, ומשם חזרה לשלוחת סיום הזמנה. -
@משרדי כתב במודול מכירות - הגבלת מספר מוצרים - קבלת המידע על אלו שניגשו והמוצר היה חסר:
אתה יכול להגדיר את ההגדרה שבהגבלת כמות יועברו לשלוחה אחרת שם תעשה רישום נתונים ו/או הרשמה שקטה וכדו'
תוכל להפנות אותי להגדרה שבה אני עושה מעבר לשלוחה אחרת בהגבלת כמות?
תודה רבה.
-
@799233627
אני לא מצליח ליצור קישור ישיר למקטע הזה, תחפש בדף של מודול מכירות את "כאשר נגמר המלאי מהמוצר"
או ההגדרה עצמה:sale_products_end_products_goto=/8/8
-
@משרדי תודה.
האם יש אפשרות לשליחת מייל או פעולה אחרת שאינה מוציאה אותי מהשלוחה?
(אין סיבה לצאת מהשלחוה אלא מקסימום לעבור למוצר הבא).
תודה