נפתר פילטר לפי פרטים בקובץ ListAllInformation.ini
-
@ע-ג
לא מספיק ברור מה אתה רוצה לעשות.
שיופנו לפי המזהה משתמש לשלוחה מסוימת, או שבכל שלוחה לאחר בחירת שלוחה מהתפריט הראשי יהיה פילטר? -
@משרדי
אכתוב שוב, אנסה להיות יותר ברור,כשהתלמיד נכנס לשלוחה הוא נדרש להקיש מס' אישי המופיע בקובץ ListAllInformation.ini וכך המערכת מזהה אותו,
אני רוצה שאחרי הזיהוי הנ"ל יהיה פילטר, שהמערכת תבדוק בקובץ הנ"ל האם הוא מורשה להכנס לשלוחה זו,
למשל שמי שרשום לו א בעמודה F (עמודה 6) מורשה להכנס, מי שלא רשום א בעמודה F (עמודה 6) לא מורשה להכנס.
ובשלוחה של כתה ב' יהיה הגדרה שמי שרשום לו ב בעמודה F (עמודה 6) מורשה להכנס, מי שלא רשום ב בעמודה F (עמודה 6) לא מורשה להכנס.איך אני עושה את זה?
-
@ע-ג
יתכן שיש עוד דרכים, מה שאני זוכר בשליפה זה:
"הגדרת מיקום הקובץ"הגדרת מיקום הקובץ
ברירת מחדל מתייחס לקובץ ListAllInformation.ini הנמצא בתיקיה בשם EnterID שתחת התפריט הראשי.
כדי שיטען וישמור נתונים מהשלוחה הנוכחית, יש להגדירlist_all_information_folder=this_folder
-
@משרדי
אבל אני רוצה שכן יטען נתונים מהקובץ הראשי,
מסובך לי לשנות בכל השלוחות גם את הקובץ וגם את כל ההגדרות. -
@ע-ג
לא יודע, למיטב הבנתי אין אפשרות כזאת. -
@משרדי
אולי מישהו אחר יכול לעזור? -
@ע-ג
אתה יכול לפנות לאחד מחברי הפורום כאן שיבנה לך משהו כזה בAPI. -
-
@ע-ג כתב בפילטר לפי פרטים בקובץ ListAllInformation.ini:
@משרדי
מה אתה מבלבל את המוח?
מצאתי את זה, רק אני צריך לדעת איך אני משתמש בזה, ופתחתי על זה פוסט חדש, אם אתה לא יודע אל תענה!
בכל אופן תודה רבה על הרצון הטוב לעזור, אני מאד מעריך את זה, ועוד בכאלו ימים, חן חן לך...מנומס.
כמו שאני אוהב... -
@ע-ג
מה שאתה מחפש, לא נמצא בפילטר הזה.
אתה ביקשת שלאחר בחירת שלוחה ספציפית יהיה בדיקה האם המשתמש הזה מורשה להכנס לשלוחה הזאת.
אין כאן הגדרה של השארות בשלוחה הנוכחית במידה ויש ערך מסוים בטבלה.
למעשה תוך כדי אני חושב שאפשר להשתמש עם זה על ידי יצירת תת שלוחה, כדלהלן:
המשתמש בוחר את שלוחה שמונה, שמוגדרת עם הפילטר הזה ובמידה והוא מורשה המשתמש יועבר לתיקייה 8/8 שנמצאת תחתיה וכו'.
אגב, התגובה הגסה שלך כפוית טובה דוחה ופוגענית מאוד. איני יודע מה גורם לי לנסות לעזור לך. -