הרשמה לנסיעה לשתי מקומות דרך קבלת נתונים
-
@מ-ל-ל מצטער שאני לא יכול כרגע לחרוש להגדרות המלאות...
בגדול ניתן לעשות שלוחה עם הודעה 'לנסיעה לX הקישו 1 לנסיעה לY הקישו 2' שמעבירה ל2 שלוחות שונות של קבלת נתונים(לא הבנתי מה הקטע שהז יהיה שלוחה אחת...):
אחד מהם למקום X
והשני למקום Y
כך תוכל להגדיר כותרת שונה במייל לכל שלוחה וגם תוכל לקבל 2 דוחות נפרדים.
אחרת לא ניתן לפצל את הדוח... -
@מ-ל-ל כתב בהרשמה לנסיעה לשתי מקומות דרך קבלת נתונים:
לנסוע האם הקיש 1 יהיה רשום ראש העין,
ואם הקיש 2 יהיה רשום בדוח שהבחירה
שלו הייתה ירושליםתעלה קובץ ApprovalAll.ini
ותרשום בקובץ:
P050=ירושלים
P051=ראש עין -
@613-0
למה צריך לסרבל שיעביר לשני שלוחות אפשר לעשות בקלותP050+1=ראש העין P050+2=ירושלים
את זה אתה מכניס לקובץ ApprovalAll.ini
ואז בקובץ נרשם בתוך התיבה של הבחירה יכתוב ירושלים/ראש העין -
@קפיץ ואיך הוא יקבל 2 דוחות נפרדים?
@613-0 כתב בהרשמה לנסיעה לשתי מקומות דרך קבלת נתונים:
אחרת לא ניתן לפצל את הדוח...
-
@613-0
סליחה אני טעיתי אחרי הבחנתי שהוא רוצה בעצם לפצל לשני דוחות
אבל אין אפשרות לפצל דוחות על בסיס תשובות ?? -
-
@קפיץ צודק, לא ידעתי שיש כזו אפשרות, אבל יש אפשרות לפצל את מה שנשלח במייל (לדוג' כותרת המייל)?
ואני מעונין שבדוח שיגיע במייל יהיה רשום לאן הנוסע בחר,
-
@613-0 ואוו תודה לכם @קפיץ מה באמת אפשרי לעשות קבלת נתונים כזאת ? פשוט כל פעם אני פותח שתי שלוחות של חלוקת מספרי אישורים, וכו' אני רוצה קצת להתקדם למשהו יותר טוב,
מה גם שאני מכניס אותם עם כניסה לפי ליסט אינפורמישן ואז מופיע לי ת.ז שם וכו יש עוד מידע שאני מוסיף בעמודות ובפועל אני לא רואה אותו , מקוה שאני לא מסבך אותם עם שתי נושאים שונים תנקיו על הכל אתם אלופים,
אני ישמח להגדרות המלאות שאני צריך להכניס בשלוחה,
-
@קפיץ כתב בהרשמה לנסיעה לשתי מקומות דרך קבלת נתונים:
@613-0
למה צריך לסרבל שיעביר לשני שלוחות אפשר לעשות בקלותP050+1=ראש העין P050+2=ירושלים
ואז בקובץ נרשם בתוך התיבה של הבחירה יכתוב ירושלים/ראש העיןניסתי ולא עובד
זה מה שיש בשלוחה
type=recording_and_entering_data ;קודם נתונים start_first=data ;שינוי שם השלוחה כמו שיפויע במייל set_var=רישום ;הוספת הטלפון של המחיג add_phone_dial_to_list_all_information=yes login_add_val_name=yes enter_id=yes enter_id_type=list_all_information list_all_information_folder=this_folder 050-option=1-1-10-TTS--123 051-option=10-9-7-Phone-----------ReplaceDigitsToPhone-1 login_add_column_number=all ;email_address2=mail@gmail.com ;הגבלת נרשמים booking_max=1250 recording_and_entering_data_enter_id_max_approval=1 ;רק נרשמתם say_approval_number=say_approval_no_number recording_and_entering_data_end_goto=/150
-
@קפיץ צודק, ידעתי שיש כזו אפשרות, אבל יש אפשרות לפצל את מה שנשלח במייל (לדוג' כותרת המייל)?
ואני מעונין שבדוח שיגיע במייל יהיה רשום לאן הנוסע בחר,
יש לך פיתרון, משהו,?
-
@מ-ל-ל מצטער שאני לא יכול כרגע לחרוש להגדרות המלאות...
בגדול ניתן לעשות שלוחה עם הודעה 'לנסיעה לX הקישו 1 לנסיעה לY הקישו 2' שמעבירה ל2 שלוחות שונות של קבלת נתונים(לא הבנתי מה הקטע שהז יהיה שלוחה אחת...):
אחד מהם למקום X
והשני למקום Y
כך תוכל להגדיר כותרת שונה במייל לכל שלוחה וגם תוכל לקבל 2 דוחות נפרדים.
אחרת לא ניתן לפצל את הדוח... -
@613-0 באופן כללי ניסתי את הענין של הקובץ
ApprovalAll.ini רשמתי שם מה שצריך וגם לא עובד לי -
@קפיץ כתב בהרשמה לנסיעה לשתי מקומות דרך קבלת נתונים:
@613-0
ואז בקובץ נרשם בתוך התיבה של הבחירה יכתוב ירושלים/ראש העין@613-0 כתב בהרשמה לנסיעה לשתי מקומות דרך קבלת נתונים:
@קפיץ צודק, לא ידעתי שיש כזו אפשרות, אבל יש אפשרות לפצל את מה שנשלח במייל (לדוג' כותרת המייל)?
-
@613-0 זה לא עובד לצערי
-
@מ-ל-ל אז תעשה 2 שלוחות וזהו... (לא אני הצעתי את זה), וגם לא בדיוק הבנתי איך זה אמור לפתור את כל בעיות שלך?
-
@613-0 יש לו בעיה אחרת שלא מופיע לו בדוחות השם של המקומות
-
@ראשון אם הוא מגדיר 2 שלוחות שונות אז הוא לא צריך פירוט לאן כל רישום, לא?
-
@613-0 צודק
-
@ראשון אם הוא מגדיר 2 שלוחות שונות אז הוא לא צריך פירוט לאן כל רישום, לא?
סתם שאני יבין מה שכתבו שם לא באמת עובד? הם המציאו ת' הגדרות ? או שיש משהו שהוא לא הגדיר טוב ? ולכן לא עובד לו
-