הקמת מערכת הגדרות מתקדמות בשיתוף פעולה של כמה מפתחים - מעוניינים ?
-
שלום חברים !
לפני יותר משנה אדם יקר הציע לי לפנות לפורום כדי לבנות מערכת הגדרות מתקדמות מטורפת ,
שזה אומר לתפוס קבוצה של 10 מפתחים ופשוט להעתיק את כל הפורום של ימות המשיח , את כל ההגדרות למערכת אחת ,
כך במקום ש 10 מפתחים יבנו בעצמם כל אחד בפני עצמו מערכת הגדרות מתקדמות שההגדרות במערכות הללו מצומצמות , ומערכות אלו דמות האת לשניה .
הרי שהמערכת הזו תיהיה הרבה יותר רלוונטית , וכמובן תגמול יותר חסד עם יותר אנשים .
אז החלטתי לפנות כאן ולקבץ חברי צוות = אשמח לשמוע מה אתם אומרים !!!
בכל זאת מי שמעוניין מוזמן ליצור איתי קשר ב BC0799411600@GMAIL.COM -
@קול-הלב יש לי תוכנה שהתחלתי לכתוב שמאפשרת לבחוק שלוחה, סוג שלוחה, והגדרות נוספות בהתאמה, ובסיום יוצרת את כל המערכת... האם אתה מתכוון לכזה דבר?
-
@קול-הלב כתב בהקמת מערכת הגדרות מתקדמות בשיתוף פעולה של כמה מפתחים - מעוניינים ?:
כך במקום ש 10 מפתחים יבנו בעצמם כל אחד בפני עצמו מערכת הגדרות מתקדמות שההגדרות במערכות הללו מצומצמות , ומערכות אלו דמות האת לשניה .
אני לא בטוח שהבנתי מה הכוונה כאן..
-
@אביי-ורבא כתב בהקמת מערכת הגדרות מתקדמות בשיתוף פעולה של כמה מפתחים - מעוניינים ?:
@קול-הלב יש לי תוכנה שהתחלתי לכתוב שמאפשרת לבחוק שלוחה, סוג שלוחה, והגדרות נוספות בהתאמה, ובסיום יוצרת את כל המערכת... האם אתה מתכוון לכזה דבר?
אני מתכוין למערכת שהיא בעצם תחליף לאתר הניהול , שזה אומר הגדרת הגדרות דרך הטלפון באמצעות הקו הטלפוני - זה לא דבר חדש ,
פחות או יותר מה שאמרת -
@קול-הלב אני לא מבין יש כבר מלא מערכות כאלה
מה אתה רוצה לעשות יותר ממה שיש? -
@הלי ממה שאני מבין, הוא רוצה שיהיה במערכת את כל ההגדרות הקיימות.
-
@613-0 כתב בהקמת מערכת הגדרות מתקדמות בשיתוף פעולה של כמה מפתחים - מעוניינים ?:
בדיוק , תחשבו מה יהיה אם 10 מפתחים לדוגמא ישבו על מערכת אחת !!!!
-
@קול-הלב כתב בהקמת מערכת הגדרות מתקדמות בשיתוף פעולה של כמה מפתחים - מעוניינים ?:
@613-0 כתב בהקמת מערכת הגדרות מתקדמות בשיתוף פעולה של כמה מפתחים - מעוניינים ?:
בדיוק , תחשבו מה יהיה אם 10 מפתחים לדוגמא ישבו על מערכת אחת !!!!
רעיון מצויין ,
-
@שמואל-כהן יאלה תפתח!
-
@613-0 נו נו...
-
@קול-הלב אני לא חושב שיש משהו נצרך שחסר בהגדרות מתקדמות (עזוב את זה שדבר זה יגרום לסגירת כ8 קווים שיש היום)