זיהוי מתקשר מקובץ ListAllInformation.ini כשיש כמה אנשים על אותו מספר טלפון
-
יש לי מערכת מרחב קולי של ת"ת בניתי קובץ ListAllInformation.ini לזיהוי המתקשרים, הבעיה היא שיש כמה אחים שמתקשרים מאותו מספר טלפון האם אני יכול לעשות סיסמה שעל ידה הוא יזהה איזה אח מתקשר לדוגמא אם זה ילד מכיתה א' הוא מקיש קודם סיסמה 1 ואז הוא מזהה אותו ואם זה ילד מכיתה ב' אז הוא יקיש 2 וזה יזהה אותו למרות ששניהם מתקשרים מאותו המספר, והמספר משויך לשניהם. מי שיודע איך עושים את זה אני ישמח מאד לעזרה
-
@שמעון-הרמן תעודת זהות
-
@כבר-כאן אני רוצה שמי שאין לו אחים יזהו אותו לפי מספר טלפון ומי שיש לו אחים שיבקשו ממנו סיסמה
-
@שמעון-הרמן בכניסה לפי תעודת זהות , אפשר להגדיר, האם המערכת תבדוק, האם זה מספר זהות חוקי, או לא.
לכן תוכלו להגדיר כניסה על פי מספר זהות, ושהמערכת לא תתעקש על מספר תקין. ולכתוב על כל אחד, או את המספר טלפון,(במקרה שאין לו אחים). או את הסיסמה שבחרתם לו.
בהצלחה. -
@שמעון-הרמן יש פתרון פשוט ביותר כי יש עמודה של סיסמא שהוא אומר שרק אם שני הנתונים מתאימים גם הטלפון וגם הסיסמא הוא יכול להיכנס לשלוחה
ולכן לכל אחד אתה יכול לעשות לכל אחד שאין לו אחים רק מספר טלפון
ולמי שיש לו אחים תוסיך לו גם אתה הת"ז בעמודה של הסיסמא ואז כל אח נכנס בזיהוי משלו -
@קפיץ ניסיתי את זה אבל מכיון שהוא מזהה את השם של התלמיד הראשון שיש לו את המספר טלפון הזה, אז אם הוא מקיש סיסמה של אחיו זה לא עובד. אני באמת לא יודע למה כי בעבר בקורנה עשיתי את זה וזה כן עבד