-
חברה מה עושים??
ביקשתי מימות גישה לתוכנת ftp, והם הגיבו לי "אין יותר ftp",
מה עושים??
אני מתכוין מלבד מה שאביי כתב כאן, וכמובן מלבד כל מיני אקססים וכדו', כי יש כאלו שלא כ"כ מסתדרים עם הדברים הללו, והם צריכים ממשק פשוט ונוח,
יש למישהו פיתרון?? -
@ע-ג לאיזה צורך בדיוק אתה צריך את זה?
-
@אביי-ורבא
אתר הניהול, כמה שהוא משוכלל, אבל יש בו מעט אי נוחות,
למשל כשאתה צריך לשכפל הגדרות הקלטה, והגדרות שמיעה למרחב קולי של בית ספר שלם, זה מאד משמעותי שאתה יכול לסדר את ההגדרות במחשב על 4 תיקיות שפתוחות לך מול העניים, משא"כ באתר הניהול אתה צריך לאחוז ראש נורא חזק מה כבר עידכנת ואיפה כבר שמת את ההגדרה וכו' ואין מצב שאתה לא שוכח לעדכן איזה שלוחה נידחת, והדברים פשוטים, אני כלל לא מבין מה אתה מתכוין לשאול,
בנוסף זה מאד מועיל לעוד הרבה דברים, למשל גיבוי מערכת, העלאת קבצים ללא צורך באתר הניהול, עידכון קבצים ללא צורך להוריד ולהעלות שוב,
יהיה מאד לתועלת עם ישראל אם מישהו ירים את הכפפה ויפתח איזה ממשק כדוגמת FTP, כמובן שזה יהיה לזכות עמ"י,
אבל חשוב מאד שזה יהיה משהו שעובד ישר מול השרת של ימות, ולא מעביר סיסמאות ותכנים לאף שרת אחר..
בתודה עצומה על כל מה שאתה מפתח למען הציבור... -
@אביי-ורבא ???
-
@ע-ג לפתח משהו כזה שיעבוד עם הAPI ויתנהג כמו בפרוטקול ftp יהיה פרויקט מאוד מורכב וידרוש הרבה השקעה, אני לא בטוח האם יש כאן מי שמוכנים להשקיע את הסכום שזה יעלה..
אפשר לפתח משהו מופשט יותר, שמטבע הדברים ידרוש פחות עבודה, אך ללא כל הפונקציונליות שהתרגלת אליה בftp ולכן בדיוק שאלתי לאיזה צורך בדיוק אתה צריך את זה..
-
@אביי-ורבא
אוקי, אז כאמור, הצורך הבסיסי הוא העברת קבצים ותיקיות (העלאה והורדה),
ככה אתה יכול לערוך מערכת שלימה במחשב, ואז אתה מעלה הכל מסודר ובקלות.
אך כאמור, חשוב מאד שזה יהיה משהו שעובד ישר מול השרת של ימות, ולא מעביר סיסמאות ותכנים לאף שרת אחר..
בברכה מרובה... -
@אביי-ורבא , בלי שום קשר לנושא זה, אני צריך פיתוח מסויים (בתשלום), אפשר לקבל את המייל שלך? (המייל שלי w756396541@gmail.com ).
בתודה ובברכה.. -
@ע-ג המייל שלו הוא: 8140hp@gmail.com
-
@אביי-ורבא נשמח אם יעדכנו כאן האם בסופו של דבר יש אפשרות עם סקריפט מסוים לבצע העלה של מספר שלוחות עם תכנים למערכת, בדומה לסקריפט שיודע להוריד מערכת שלמה/שלוחות מהמערכת
תודה. -
@פישל יש לי תוכנה להעלאת תיקיות שלמות מהמחשב לשלוחות שונות במערכת, אם אתה מעוניין בזה תוכל לפנות אלי במייל.
-
@אביי-ורבא כתב בFTP:
@פישל יש לי תוכנה להעלאת תיקיות שלמות מהמחשב לשלוחות שונות במערכת, אם אתה מעוניין בזה תוכל לפנות אלי במייל.
כתובת?
-
@ע-ג המייל שלו הוא: 8140hp@gmail.com