הרשמה לקו
-
רצית לדעת אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר איך אפשר ליפתוח שלוחה שכל מי שמתקשר לקו הזה בפעם הראשונה שלו-עובר לשלוחה הזות מיד והשלוחה הזות היא של הרשמה ואחרי שהוא מקיש ומקליט את הפרטים שלו אז הוא מתקשר עוד פעם ואז הוא רשום אצלי בדו''ח.
-
@גיחצי-בומבה אולי זה יעזור...
-
@גיחצי-בומבה
או שפשוט תעשה פילטר לפי רשימת תפוצה ומי שלא נרשם לרש"ת יעבור לשלוחה להרשמה -
@המנייעס מה זה פילטר?
-
@613-0 אני מתקשר לקו והוא אומר לי- ''אין לכם הרשאת גישה לתיקייה זו. (שקט שלוש שניות). השלוחה אליה ביקשתם לעבור אינה ניתנת להפעלה עקב חוסר בהגדרות. אנא פנה למנהל המערכת.'' וחוזר חלילה. למה?
-
-
@המנייעס
מה הגדרת ??? -
@המנייעס תוכל להסביר לי בצורה קלה לפשוטי העם כמוני אשר אין להם מימינם ומשמאלה בפורום הגדול הגדול הזה?
-
-
@גיחצי-בומבה
תגדיר בשלוחה ראשית פילטר לפי רש"תcheck_template_filter=
ותרשום איזה רשימת תפוצה יבדוק אחרי ה=
אח"כ תגדיר שמי שלא נמצא ברשימה ילך לשלוחה מסיומת ע"י הגדרה הבאcheck_template_filter_none_go_to=/
תרשום מס שלוחה אחרי ה /
והשלוחה הזו תגדיר הרשמה לרשימת תפוצה ע"י הגדרה הבאההוספה תתבצע בקמפיין "ברירת מחדל" להגדרת קמפין מסויים יש להגדיר:
template_to_add=2
קמפיין ראשון מספר אחד, קמפיין שני מספר 2 וכו' בדוגמה מוסיף לקמפיין 2 במידה ורוצים להוסיף לכמה רשימות תפוצה בבת אחת, יש לרשום:
template_to_add=5,6,10,2
בדוגמה מוסיף לקמפיינים 5,6,10,2
ניתן גם לרשום :
template_to_add=all
ואז ההוספה תתבצע בכל הרשימות. שימו לב: לאחר ההוספה, המערכת תשמיע סיכום של הרשימות שאליהם נוסף המספר, באופן הבא: המערכת תשמיע הודעה: M1984 הוספתם את הטלפון שלכם לרשימות התפוצה שמספרם, 5,6,10,2
-
@המנייעס
עדכון האם עובד ?????
תרגיש חופשי לשאול -
@גיחצי-בומבה את ההגדרה:
white_list_error_goto=/99
רושמים בתפריט הראשית ולא בקובץ White list.
שכחתי לציין צריך להעלות קובץ שקט
quiet.wavלתפריט הראשית ולשנות את שם הקובץ לM1102
מה שקורה אצלך הוא שהמערכת לא נותנת להיכנס, משמיעה הודעת שגיאה ההרשאה וברירת מחדל מעבירה אחורה לשלוחה שאינה קיימת, לכן צריך להגדיר לאן יעברו...
-
@613-0 אהמממ... לא נעים לי, איך מעלים קובץ?
זתומרת איך מעלים אותו אני יודע, אבל איך מעלים אותו שיהיה במקום הקובץ שהיזכרת לעיל? -
@המנייעס כשאני חושב על זה? בצם אני רק עושה פילתר לפי הרש''ת שאני בוחר, ואז את ההגדרה השניה שמי שלא רשום בה עובר לשלוחת הוספה לרש''ת! צדקתי? זה טוב?
-
@גיחצי-בומבה לא בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון, בכ"מ משנים שם ע"י לחיצה ימנית בעכבר על הקובץ שהעלית למערכת - שנה שם...
-
@גיחצי-בומבה כתב בהרשמה לקו:
רצית לדעת אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר איך אפשר ליפתוח שלוחה שכל מי שמתקשר לקו הזה בפעם הראשונה שלו-עובר לשלוחה הזות מיד והשלוחה הזות היא של הרשמה ואחרי שהוא מקיש ומקליט את הפרטים שלו אז הוא מתקשר עוד פעם ואז הוא רשום אצלי בדו''ח.
אני חושב שהכי נוח זה לעשות ע"י פילטר הזה ואז אתה מעביר את כל מי שלא רשום לשלוחה פנימית שהיא הכנסת נתונים ואז כל פעם שהוא נכנס למערכת אם הוא מזוהה את הוא יעבור לשלוחה שבה תבנה את המערכת שלך ואם הוא לא רשום אז הוא יעבור לשלוחה של הרשמה.
-
@613-0 איך עושים שלא יצטרכו להקליט מייל בכלל?
-
@613-0 ואיך אני מחליף את הודעת המערכת
הרישום בוצע בהצחה, שלום ותודה -
@גיחצי-בומבה שים לב, ציטוט מתקנון הפורום, אופן כתיבת פוסט:
כשאתם כותבים קוד כמו
type=hangup
תסמנו את הקוד עם העכבר ותלחצו על הסמל הזה
הקלטה 2023-12-31 174623.mp4
ההסבר המלא כאן -
@שוינא-מתונ-עס תודה רבה, לא ידעתי! זה ממש עוזר!
עד היום לא ידעתי אך אנשים עושים את זה.