מערכת ההגדרות הטלפונית 0796067746 ivrפון
-
-
@אליהו-הנביא-2 כתב במערכת ההגדרות הטלפונית 0796067746 ivrפון:
@שוינא-מתונ-עס לא יודע על מה אתה מדבר זה מערכת הגדרות מתקדמות ושם זה שהוא עשה בפורום על כל נושא פורום api. , פורום php. , וכו' בקשה לקבל על כל פוסט אימייל כל אחד למייל אחר והוא עשה דרך הסקריפט של @אביי-ורבא קבלת האימיילים למערכת כך שאפשר לשמוע טלפונית את הפוסטים [רק את הנושא וחלק מהפוסט הראשון בכל אחד] והיא מדברת שפרסמתי את המערכת הגדרות מתקדמות בעוד מקום בפורום
עשיתי את זה בצורה שונה אבל זה לא חשוב בכלל.....
-
-
@אליהושש תודה על העידכון אני כבר אפנה לנטפרי [כמדומני שיש להם מערכת אוטומטית שבה אתה מצהיר שאתה מאשר את התקנון]
-
-
@אליהושש טעות הקלדה תקנתי את הפוסוט
-
כרגע אני עובד על
93=שמירת מספר המערכת או הסיסמה או את שנהם במערכת נפרדת כך שכשתתקשרו דרך המערכת המיוחדת תגיעו ישרות לניהול הקו שלכםמה אם זה, זה מוכן?
-
@ivrפון כתב במערכת ההגדרות הטלפונית 0796067746 ivrפון:
@אליהושש תודה על העידכון אני כבר אפנה לנטפרי [כמדומני שיש להם מערכת אוטומטית שבה אתה מצהיר שאתה מאשר את התקנון]
עדיין חסום
-
@אליהושש מצטער שלחתי להם טופס, לא ענו לי
אבל ברוב אם לא הכל סוגי החסימות אתה לוחץ "לחץ לבדיקה" ומסדרים את זה תוך כמה ימים בכל אופן אצלי זה פתוח
(נראה לי שמסדרים מהר בגלל התשלום) -
@גיחצי-בומבה אני אגיד לך תאמת אני לא מבין גדול בphp והפיתוח של המערכת היא של @kavkosher @צוות-קו-כשר @קו-כשר-מערכות אני מנסה ליצור משהו לא מתחייב שאצליח
בכל מקרה יש קאוצינג (מאמן אישי) ששכר אותי כעת לעבודה רצינית וכבר הרבה זמן שלא ביקרתי בפורום (חוץ מבשבילו) אז כמעט ולא ראיתי אפילו שכתבו כאן אבל היום התכתבתי במייל עם חברת סליקה בשבילו וראיתי את הפוסטים (יש לי 4 חשבונות אימייל) -
פוסט זה נמחק! -
@גיחצי-בומבה כתב במערכת ההגדרות הטלפונית 0796067746 ivrפון:
כרגע אני עובד על
93=שמירת מספר המערכת או הסיסמה או את שנהם במערכת נפרדת כך שכשתתקשרו דרך המערכת המיוחדת תגיעו ישרות לניהול הקו שלכםמה אם זה, זה מוכן?
חדש כעת מי שמתקשר דרך 0796077957 מגיע ישירות למערכת שלו. ומי שמתקשר דרך המספר הרגיל צריך להקיש מספר מערכת וסיסמה
{מעדכן בפוסט המקורי}