השתתפות פיתוח במודול הוספת ערך ID
-
האם מישהו מוכן להשתתף בפיתוח דרך הטלפון למה שפיתחו לאחרונה וזה יעלה לא פחות מ702 שקל ככה ימות אמרו לי שישלח לי מייל לa089961018@gmail.com
תודה רבה -
@שמואל-9 מה אתה מתכוון "בפיתוח דרך הטלפון"?
-
@963 סליחה שלא הסברתי את עצמי
שיכלו לשמוע מה המצב כרגע של המספר שהקשתי ואז הוא יתן לי אופציה לשנות לו את הזמן -
@שמואל-9 דרך אגב אם למישהו יש רעיו איך לפתח את זה שיעזור לכמה שיותר דברים אז שיכתוב פה
-
@שמואל-9 כתב בהשתתפות פיתוח במודול הוספת ערך ID:
@שמואל-9 דרך אגב אם למישהו יש רעיו איך לפתח את זה שיעזור לכמה שיותר דברים אז שיכתוב פה
שיעבוד לא רק למספר שהוקש [כמו רשימה לבנה ], אלא לכל הגדרה,
אסביר יותר:
כמו שיש עכשיו במודול הספת ערך ID אפשרות הקשת ספרותadd_id_to_list_key_type=digitsואפשרות כתיבת הערך מראשadd_id_to_list_key=ערךיהיה גם כאן שיהיה שני אפשרויות לבדיקה ועדכון של "פג תוקף":
1 - כמו שכתבת - שיקישו מספר לבדיקת המצב, ויתן אפשרות לשנות,
2 - הגדרה מראש של הערך, דהיינו שיוכלו לשנות [ובכלל להגדיר] תוקף לכל הגדרה במערכתלדוגמא שיכתבו בשלוחת ה"הוספת ID" שיבדוק את מפתח ההגדרה של
folder_move[שזה מיקום שמירת ההקלטה בשלוחת הקלטות] ויוכלו להגדיר תוקף, וכך יוכלו להגדיר שבאופן זמני עד סוף היום [לדוגמה] ישמור את ההקלטות בשלוחה אחרת,...
עוד משהו אדיר, שיוכלו להגדיר בשלוחה שבמקום מחיקת השורה זה יתחלף לערך אחר,
[כמו שיש כברtype(2021-07-29-00-00-00|playfile)=menu]
זה רלוונטי בעיקר לאפשרות 2 שכתבתיאם תחשבו תראו שזה יתן גמישות מאוד גדולה שעוד לא היה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות