חדש!!! המערכת שתגיד לכם בדיוק מתי וכמה זמן נשאר כדי שתוכלו לאכול חלבי כעבור ה6 השעות
-
@מאיר-האלוף תנסה עכשיו הדכנתי את הפוסט
-
@brochabar לאיפה זה מופנה כי זה סגור לי
-
@מאיר-האלוף איזה חברת סינון אתה?
-
@מאיר-האלוף אמר בחדש!!! המערכת שתגיד לכם בדיוק מתי וכמה זמן נשאר כדי שתוכלו לאכול חלבי כעבור ה6 השעות:
@brochabar לאיפה זה מופנה כי זה סגור לי
נטפרי פתוח
-
@brochabar אמר בחדש!!! המערכת שתגיד לכם בדיוק מתי וכמה זמן נשאר כדי שתוכלו לאכול חלבי כעבור ה6 השעות:
@מאיר-האלוף איזה חברת סינון אתה?
נטפרי אבל עשיתי שהכול חסום חוץ מכמה כתובות
וזה פרום מקצועי אז זה סגור !! -
@מאיר-האלוף לי כרגע אין קישור תבקש קישור במתמחים טופ
-
@brochabar אמר בחדש!!! המערכת שתגיד לכם בדיוק מתי וכמה זמן נשאר כדי שתוכלו לאכול חלבי כעבור ה6 השעות:
@מאיר-האלוף לי כרגע אין קישור תבקש קישור במתמחים טופ
קישור לאיך עושים קוים במימות??
-
@מאיר-האלוף לא איך לומדים PHP
-
-
@מאיר-האלוף @מאיר-רוזנטל @brochabar @דורש-3
תחפשו בגוגל או יוטיוב "אלי נעים קורס PHP" אני לומד עם הסרטונים שלו והוא מלמד בצורה הטובה ביותר -
@איש-יהודי-טוב אמר בחדש!!! המערכת שתגיד לכם בדיוק מתי וכמה זמן נשאר כדי שתוכלו לאכול חלבי כעבור ה6 השעות:
תחפשו בגוגל או יוטיוב "אלי נעים קורס PHP" אני לומד עם הסרטונים שלו והוא מלמד בצורה הטובה ביותרפתוח בנטפרי??
-
@מאיר-האלוף אמר בחדש!!! המערכת שתגיד לכם בדיוק מתי וכמה זמן נשאר כדי שתוכלו לאכול חלבי כעבור ה6 השעות:
@איש-יהודי-טוב אמר בחדש!!! המערכת שתגיד לכם בדיוק מתי וכמה זמן נשאר כדי שתוכלו לאכול חלבי כעבור ה6 השעות:
תחפשו בגוגל או יוטיוב "אלי נעים קורס PHP" אני לומד עם הסרטונים שלו והוא מלמד בצורה הטובה ביותרפתוח בנטפרי??
לפי דעתי לא אבל אפשר לבקש שיפתחו
-
@מאיר-האלוף יש לך כאן בסיס
-
@מוטלה אמר בחדש!!! המערכת שתגיד לכם בדיוק מתי וכמה זמן נשאר כדי שתוכלו לאכול חלבי כעבור ה6 השעות:
@מאיר-האלוף יש לך כאן בסיס
נקווה שיבין
בכל אופן לדעתי הכי טוב זה סרטונים -
@מוטלה ו @איש-יהודי-טוב אני אל באמת לא מבין אני גם צריך תוכנה כמה שוקלת התוכנה??
-
@מוטלה ו @איש-יהודי-טוב אני אל באמת לא מבין אני גם צריך תוכנה כמה שוקלת התוכנה??
איזה תוכנה? וואמפ?
-
@מאיר-האלוף אתה לא חייב תוכנה, את יכול לקבל חשבון בשרת חינמי באתר הזה
www.000webhost.com או להתנסות חופשי באתר הזה -
@baror230
איך אפשר ליצור איתך קשר לגבי עזרה בתשלום?
תודה!