סימניה ועוד
-
- האם יש דרך שמתי שאדם מתקשר ינתן לו האפשרות לחזור לקובץ השמע שבו עמד בהתקשרות הקודמת שלו? מעין סימניה?
- ועוד אם מאזין עומד בתוך שלוחה, נאמר 2>1>3 איך הוא יכול לקפוץ הישיר לשלוחה 1>2>4.
-
@799264715 כתב בסימניה ועוד:
- האם יש דרך שמתי שאדם מתקשר ינתן לו האפשרות לחזור לקובץ השמע שבו עמד בהתקשרות הקודמת שלו? מעין סימניה?
האזנה אחרונה
type=last_play
- ועוד אם מאזין עומד בתוך שלוחה, נאמר 2>1>3 איך הוא יכול לקפוץ הישיר לשלוחה 1>2>4.
מעבר לשלוחה אחרת:
type=go_to_folder go_to_folder=/4/2/1
-
@613-תודה רבה
-
@613-0 אם הבנת מכון אני צריך לפתוח שלוחה ולשים שם הקוד שכתבת. אבל שאלתי היתה אם המשתמש בעצמו על הקשה יכול לנוות לשלוחה מסוימת ולמשל ללכת מהיכן שבו הוא נמצא כרגע לשלוחה 2>1>3
תודה רבה -
@799264715 שלוחה שבה המאזין יכול לבחור לאן לעבור, ככל הידוע לי אין כזו אפשרות...
-
@613-0 @799264715
שאלה מעניינת בהקשר לנושא זה:
האם יש אפשרות, שהאזין יוכל ליצור לו כעין סימניה - שמירת האזנה אחרונה (במודול המשודרג של חזרה למיקום האחרון, ששם אפשר לשמור מיקום אחרון גם אם המאזין נכנס לשלוחות נוספות אח"כ, וכן אפשר לשמור כמה מיקומים),
וכל המיקומים שישמרו, יהיו שמורים לו בשלוחה מסוימת, (כעין מודול רשימות השמעה), וכשהוא יכנס לשלוחה הזו הוא יוכל לבחור לאיזו האזנה אחרונה לחזור, מתוך כלל המיקומים שהוא שמר...
{הרעיון בכללי הוא כזה; שיהיה מקש שבו המאזין יוכל להקיש במהלך האזנה לקובץ, והוא ישמור לו כעין "קישור" למיקום שבו הוא בחר לשמור את ה"סימניה" האישית שלו בהשמעה, ואז כשהוא יכנס לשלוחה של שמירת כלל ה"סימניות" האישיות שלו, הוא יעבר לשלוחה שבה נשמרה ה"סימניה" (-האזנה אחרונה), למיקום בהשמעה שבו הוא עצר וסימן "סימניה"...}זה נראה לי מאד יוסיף למערכות, ולא מאד מורכב...
מי שיש לו מושג אם אני צודק, אשמח שיגיב לתועלת כולנו! -
-
@מתעניין @יואל-נחמיה לא כ"כ הבנתי, איך אני בוחר את המיקום של הסימניה, ע"י פעילות מקשים במהלך השמעה?
תודה רבה! -
@a-r כתוב שם,
@יואל-נחמיה כתב בסמניות - דרך API:תחת ה-X יש לכתוב את המקש הרצוי
כלומר
control_playX=send_api api_link=https://jnh2835.000webhostapp.com/bookmark/BS.php api_add_0=pass=****
במקום ה X בהתחלה,
שזה מגדיר את המקש שישלח נתונים לAPI