לא נפתר עזרה דחופה במודול סקר!!!
-
אני מגדיר דרך המערכת הטלפונית שבשאלה ישמעו את התוצאות לפי אחוזים אבל זה לא משמיע כלום ולא עובר לשום מקום אלא פשוט יש שקט דממת אלחוט.
-
-
אני לא יודע מה קורה אבל פעם כאשר הייתי מעלה נושא תוך כמה דקות כבר היה משהו שעזר, ובתקופה האחרונה כמעט שאין תגובות לכל שאלה שאני שואל, וגם באלו שמגיבים גם על הודעות אחרות אפשר לספור אותם על שתי כפות הידים.
מה יהיה? -
@שמואל-מאיר אני פחות מתמצא בהגדרות מערכת טלפונית דרך הטלפון אך תוכל לראות בשירשור המודול (קרוב לסוף קצת לפני ההגדרות למצב ניהול) את האפשרויות השונות.
-
@613-0 ראיתי את כל ההגדרות של המודול אבל בשום הגדרה לא רשום איפה להגדיר אותה, כי יש את השלוחה הראשית שעליה רשום "סקר פלוס" ובתוכה יש את השלוחות של השאלות, אז איפה בדיוק להגדיר, וגם בתוך השלוחה של מספר השאלה יש שתי סוגי קבצים?????
-
@שמואל-מאיר מצטער לא הבנתי, יש את שלוחת הסקר - בשלוחת הסקר מגדירים את ההגדרות עבור כל השאלות בשלוחה, ניתן להגדיר את צורת השמעת התוצאות בצורה כללית או לפי שאלה מסויימת, להלן ההגדרות:
צורת אמירת תוצאות:
דבר ראשון אומר ללקוח מה הוא עצמו בחר.אחרי זה, הבדיקה נעשית בשתי שלבים. בדיקה ברמה כללית עם:
say_results=?
ובדיקה ברמת שאלה:
Q1_say_results=?
ניתן בכולם להגדיר:
say_participants=no
ולא יגיד "
M2722
כמות המשתתפים בסקר... למעבר לתוצאות הקישו 2"
האפשרויות שיש הם:
all
- בחירת מחדל - אומר כמות מצביעים כללית, כמות לכל שאלה ואחוזים.
participants
- אומר רק כמה משתתפים הצביעו ("M2722
כמות המשתתפים בסקר... ")
percentage
אומר רק כמה אחוזים כל בחירה בלי כמות מצביעים
amount
- אומר רק כמה הצביעו לכל בחירה בלי חישוב אחוזים
nothing
- כלום. ממשיך לשאלה הבאה ואם אין אחת כזו הולך שלב אחורה או מה שמוגדר ב:seker_questions_end_goto=
-
@613-0 כי נגיד כשמגדירים דרך המודול ניהול סקר זה מכניס את זה לקובץ מסויים בשלוחה של השאלה ולא בתקיה של "סקר פלוס"?
-
@שמואל-מאיר כמו שכתבתי אני פחות מתמצא בהגדרות מערכת טלפונית דרך הטלפון...