קוד להעלת כתבות אוטמטית
-
יצרתי את הקוד הבא בעזרת בינה מלאכותית:import requests
from bs4 import BeautifulSoup
from gtts import gTTSהגדרת כתובת האתר
url = "https://www.sport5.co.il/"
שליחת בקשה לאתר
response = requests.get(url)
בדיקת קוד התגובה
if response.status_code == 200:
# יצירת אובייקט BeautifulSoup soup = BeautifulSoup(response.content, "html.parser") # מציאת כל הכתבות articles = soup.find_all("article") # לולאה לכל כתבה for article in articles: # הדפסת כותרת הכתבה print(article.find("h2").text) # המרת כותרת הכתבה לדיבור tts = gTTS(text=article.find("h2").text, lang="he") tts.save("title.mp3") # הפעלת קובץ הדיבור של כותרת הכתבה os.system("mpg321 title.mp3") # הדפסת תוכן הכתבה print(article.find("p").text) # המרת תוכן הכתבה לדיבור tts = gTTS(text=article.find("p").text, lang="he") tts.save("content.mp3") # הפעלת קובץ הדיבור של תוכן הכתבה os.system("mpg321 content.mp3") print("\n")
else:
# הדפסת הודעת שגיאה print("שגיאה: קוד התגובה אינו 200")
להעלת כתבות אוטמטיות מספורט 5[דוגמא] הקוד לא עובד אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח תודה רבה
-
@51013 לא עברתי היטב, אבל זה לא נראה כמו קוד שאמור לעבוד בכלל, אלא יותר כמו קוד של איזה בינה מלאכותית...
האתר הזה חסום לי (כנראה בצדק ) אז אינני יכול לבדוק את המבנה של האתר, אבל די ברור לי שאתה לא עשית את זה, אז למה שיעבוד לך?
וגם לא ממש הבנתי איך זה קשור לפורום הזה..
-
@אביי-ורבא לקחתי סתם דוגמא מאתר ואכן זה מבינה מלאכותית יש אפשרות אחרת לכתיבת קוד??
-
@51013 כתב בקוד להעלת כתבות אוטמטית:
יש אפשרות אחרת לכתיבת קוד??
כן. ללמוד תכנות בשפה כלשהי, או לשלם למתכנת.
לקחתי סתם דוגמא מאתר
כל אתר בנוי בצורה שונה, והקוד צריך להתאים לו.
ואגב, אני לא בטוח שאפשר לכתוב על קוד שהבאת מבינה מלאכותית "יצרתי" זה קצת הטעיה, והפרת זכויות יוצרים של הבינה -
@אביי-ורבא כתב בקוד להעלת כתבות אוטמטית:
@51013 לא עברתי היטב, אבל זה לא נראה כמו קוד שאמור לעבוד בכלל, אלא יותר כמו קוד של איזה בינה מלאכותית...
האתר הזה חסום לי (כנראה בצדק ) אז אינני יכול לבדוק את המבנה של האתר, אבל די ברור לי שאתה לא עשית את זה, אז למה שיעבוד לך?
וגם לא ממש הבנתי איך זה קשור לפורום הזה..
זה לא כל כך נכון עם מסבירים לו היטב אז מלא פעמים מר בינה מלאכותית מביא לי קודים שעבדו מצוין
-
@ivrפון אני יודע שזה לא קשור אבל איזה בינה מלאכותית אתה משתמש?
-
-
@ivrפון אז אשמח אם תעזור לי לכתוב קוד כזה תודה רבה
-
@51013 חשבתי מה צריך לעשות והגעתי למסקנה שצריך לעשות פניית api לעמוד שבו כתובים חדשות ולעלות את זה כקובץ tts למערכת אבל אז אני מקבל גם את התגיות html אז מצאתי פקודה להסרת תגיות html וכשהרצתי אותה לניסוי היא עבדה מעולה אז יצרתי קוד כזה אבל הוא מציג שגיאה 500 לי אין כל כך זמן גם ככה עבדתי על הקוד הזה הרבה זמן אשמח שהמומחים יתקנו את הבעיה הנה הקוד
<?php $did = '0773137770'; $pass = '1234'; $path = '1'; $path2 = 'M0000'; $url1 = 'https://f2.freeivr.co.il/topic/14022/%D7%A7%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA/8'; $url = file_get_contents($url1); $cleaned = strip_tags($url); $cleaned = str_replace(" ", "%20", $cleaned); $url2 = file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token={$did}:{$pass}&action=delete&what=ivr2:{$path}/{$path2}.tts&{$cleaned}"); $status = $url2['responseStatus']; if($status == "OK"){ print "id_list_message=t-הפעולה בוצעה,,,. גם הגדרה זו בוצעה על ידי אייויארפון d-093136561"; exit(); }else{ print "id_list_message=m-1801.1080. &go_to_folder=hangup"; exit(); } exit(); ?>
יש להחליף את הפרמטרים למעלה
נ.ב. אין להסיר את הקרדיט -
-
@ivrפון מה אני אמור להחליף בדיוק?
-
@51013 07731337770 = מספר מערכת
1234 = סיסמה
וכדומה
רק שים לב שהקוד צריך עוד תיקונים
תבקש עזרה בפורום מפתחים ועוד