הגבלת מספר המשתמשים בשלוחה
-
@שלמה-צובל יש לך את זה
מעבר לשלוחות שונות - לפי כמות מאזינים -
@מוטלה מה בעצם המודול הזה עושה? ידוע לך?
אם עברו דרך השלוחה 50 מאזינים (כפי המוגדר) - יותר לא יהיה ניתן לעבור שוב לשלוחה גם בשיחה הבאה?
לכמה זמן מוגדרת ההגבלה? -
@שלמה-צובל
ציטוט:
חשוב: המערכת מורידה את המאזין רק כאשר הוא ניתק את השיחה (גם במידה ועבר פנימית למערכת אחרת), אבל כשהוא רק יצא מן השלוחה, הוא עדיין נמנה במספר המקסימום -
@שלמה-צובל אמר בהגבלת מספר המשתמשים בשלוחה:
אם עברו דרך השלוחה 50 מאזינים (כפי המוגדר) - יותר לא יהיה ניתן לעבור שוב לשלוחה גם בשיחה הבאה?
לכמה זמן מוגדרת ההגבלה?רשמית זה אמור להגביל שלא יוכלו לשהות בשלוחה הבאה (שאליה עוברים מהשלוחה הזו) יותר מ-50 מאזינים, וכל השאר ממתינים עד שאחד מנתק ואחד נכנס.
למעשה כנראה יש באג במודול הזה, וברגע שהוא חוסם מאזין ממעבר לשלוחה, יותר הוא לא מעביר אף אחד, לא את זה שמחכה, וגם לא את זה שאחריו, עד שהשלוחה של ההעברה ריקה מממתינים.
נ. ב. בדקתי את זה בהגבלה למאזין אחד.
אולי @ימות-המשיח יודעים למה ?
-
@דף-היומי תבדוק שוב בהגבלה ל2.
-
למה ? ב-2 זה כן עובד לך, או שאתה רוצה שאני אנסה ?...
מה לעשות שאני צריך הגבלה למאזין אחד.
-
@דף-היומי לי עובד מצוין. מה לא עובד לך? הבעיה היא רק אם יש לך 2 שלוחות במערכת שמוגדרות כהגבלה.
-
@דף-היומי אמר בהגבלת מספר המשתמשים בשלוחה:
לכמה זמן מוגדרת ההגבלה?רשמית זה אמור להגביל שלא יוכלו לשהות בשלוחה הבאה (שאליה עוברים מהשלוחה הזו) יותר מ-50 מאזינים, וכל השאר ממתינים עד שאחד מנתק ואחד נכנס.
למעשה כנראה יש באג במודול הזה, וברגע שהוא חוסם מאזין ממעבר לשלוחה, יותר הוא לא מעביר אף אחד, לא את זה שמחכה, וגם לא את זה שאחריו, עד שהשלוחה של ההעברה ריקה מממתינים.
נ. ב. בדקתי את זה בהגבלה למאזין אחד.
אולי @ימות-המשיח יודעים למה ?
כמובן שאם אתה עושה הגבלה למאזין אחד, אז הוא ממתין עד שהשלוחה תהיה ריקה!!!
מה הבאג בזה? -
בדקתי,
וזה עובד מצוין. אבל בהגדרה למאזין אחד זה לא עובד.
מה לעשות שזה מה שאני צריך...@zxc אמר בהגבלת מספר המשתמשים בשלוחה:
כמובן שאם אתה עושה הגבלה למאזין אחד, אז הוא ממתין עד שהשלוחה תהיה ריקה!!!
מה הבאג בזה?הוא צריך להמתין עד ששלוחת היעד תהיה ריקה, ואצלי הוא ממתין עד ששלוחת ההעברה תהיה ריקה, תדייק במה שכתבתי.
הבעיה שאותו מאזין נשאר תקוע לתמיד בשלוחת ההמתנה, ולא הוא ולא אף אחד אחר יכולים לעבור. -
@דף-היומי אמר בהגבלת מספר המשתמשים בשלוחה:
בדקתי, וזה עובד מצוין. אבל בהגדרה למאזין אחד זה לא עובד.
בדקתי שוב בהגדרה ל-2 מאזינים.
ואלו התוצאות: אם מוגדר למאזין אחד, הרי שאם המאזין השני עדיין לא הספיק לשמוע את כל ההודעה מספר 000 שמוגדרת בשלוחה (כהשמעה לממתינים), וכשהמאזין הראשון ניתק הוא עדיין באמצע ההודעה, הוא עובר כמו שצריך לאחר שההודעה מסתיימת. אבל אם המאזין השני כבר התחיל לשמוע את הודעה מספר 001 או חזר על ההודעה (במקרה שיש רק הודעה אחת), הוא שומע שוב ושוב את ההודעות ולעולם לא עובר, כך גם כל מי שבא אחריו כשהוא עדיין לא ניתק.
בהגדרה ל-2 מאזינים אם המאזין השלישי כבר שמע כמה הודעות (לא יודע בדיוק כמה), הוא יעבור, ואם שמע יותר הוא לא יעבור.